Typ figury - jaki podoba się facetom ???

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
viriel
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: viriel » 23 sie 2008, 20:41

Poli pisze:okazało się, że pociągająca kobieta musi być stosunkowa niska i dość szczupła. Najważniejszego jednak, by miała długie nogi i duży biust.[/b]
To jest nielogiczne i bardzo trudne do zrealizowania, bo taka osoba (niska o dlugich nogach) bylaby nieproporcjonalnie zbudowana. Mialaby nienaturalnie maly tulow w sotsunku do dlugosci nog. Za roznice w wzroscie w ogromniej wiekszosci przypadow decyduje roznica w dlugosci tzw. kosci dlugich, ktore wystepuja w konczynach. Takze im wyzszy czlowiek tym ma dluzsze nogi w 90 % przypadkow, a rozmiary tulowia sa mniej wiecej podobne u osoby o wzroscie 160cm i 175 cm dajmy na to. Narzady wewnetrzne u kazdego zdrowego czlowieka musza sie miescic w pewnych granicach, stad nie ma az takich roznic w wielkosci np.klatki piersiowej. Dlatego ja przy swoim wzroscie bezproblemu nosze te same bluzeczki co moja kolezanka o wzroscie 152 cm. Ale jej spodni juz nie zaloze, choc w pupie bylyby dobre, bo by mi siegaly odrobine za kolano :p

takze moze niektorym sie to nie spodoba, ale taka jest prawidlowosc- im wyzsza osoba, tym dluzsze nogi... :p

Awatar użytkownika
tOOsia
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: tOOsia » 23 sie 2008, 20:47

dokładnie, virriel ma rację :)

jak sobie zajrzycie na ten artykuł który podała Poli to powiększcie zdjęcie tych dwóch pań w cielistej bieliźnie i spójrzcie na ich pupy....

z daleka fajnie ale jak przyjrzałam się tym pośladkom to pozbyłam się kompleksów :D
dziękuję :P
24 styczen 2012 - korekta nosa. Dr Stepniewski. JUZ PO!!! JESTEM TAAAAKA SZCZESLIWA !!!

Awatar użytkownika
Kalisto87
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Kalisto87 » 23 sie 2008, 23:23

tOOsia pisze:dokładnie, virriel ma rację :)

jak sobie zajrzycie na ten artykuł który podała Poli to powiększcie zdjęcie tych dwóch pań w cielistej bieliźnie i spójrzcie na ich pupy....

z daleka fajnie ale jak przyjrzałam się tym pośladkom to pozbyłam się kompleksów :D
dziękuję :P
Ja mam jeszcze większą pupę niż te panie (przy wzroście 158) i jeszcze większy cellulit :oops:

Awatar użytkownika
tOOsia
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: tOOsia » 24 sie 2008, 08:08

ale nie latasz ze swoją pupą po wybiegach nie?

kurcze ja tez mam celu i rozstępy ale nie wystawiam pupy do wszystkich, tylko do jednej osoby :P
graficy powinni wyretuszowac te foty :D jak nie wiedzą jak to zrobić to im mogę pomóc :P

tak na mój gust to te panie nie są zbyt atrakcyjne
ta po lewej ma ładna buźkę i tyle....
24 styczen 2012 - korekta nosa. Dr Stepniewski. JUZ PO!!! JESTEM TAAAAKA SZCZESLIWA !!!

Awatar użytkownika
Rina
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Rina » 24 sie 2008, 10:16

a moim zdaniem sa i atrakcyjne i seksowne. i co ciekawe zadnego celu tam nie dojrzalam. ta z lewej ma minimalnie widoczne rozstepy, co nie jest nawet zadna ujma.
no i pupki pierwsza klasa, zwlaszcza tej czarnej :)
Nie wymagam wiele od życia. Jestem symbolem seksu i to mi wystarcza :)

Awatar użytkownika
olka39
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: olka39 » 24 sie 2008, 10:23

Dla mnie faceci dziela sie na dwa typy jesli mowimy o zaintersowaniu firgura kobiety, takich ktorzy ulegaja wplywom mody i takich ktorzy kieruja sie instynktem.
Instynkt pcha ich do kobiet o kobiecej klepsydrowej budowie ciala, z pupa biustem i proporcjonalnej sylwetce a tych drugich do chudych anorektycznych kobiet , ktorcyh wzor mamy na codzien na wybiegach. W zaleznosci co przewaza w danym facecie to taki typ preferuje.

Odnosnie wzrostu napisze cos ku pokrzepieniu tych mniejszych ;)
Ja jeszcze niedawno tez mialam spory kompleks ze jestem za mala (mam 160 cm wzrostu), ostatnio jak plakalam do swojej przyjaciolki ze mogalbym miec tak z 8cm wiecej ona smiala sie ze mnie.Moja kolezanka ma 165 wzrostu jest osoba rozwiedziona i prowadzi dosc bujne zycie przygodowo-erotyczne udzielajac sie inetnsywnie na roznych portalach randkowych.Ma kilka roznych skrzynek, i kiedys gdy rozpoczynala swoje poszukiwania wpisala w danych wzrost sredni, otrzymywala mniej wiecej 5 odpowiedzi tygodniowo i strasznie ja to denerwowalo bo jak tu wybierac skoro tak malo osob odpisuje no i kombinowala z tymi danymi, raz miala dlugie wlosy raz krotkie, raz tak raz siak i na koncu zmienila wzorst ze sredniego na niski.Obecnie pisze do niej 5 facetow dziennie i sama sie smiala ze do glowy by jej nie przyszlo ze wzorst tak zmieni zainteresowanie mezczyzn.Dodatkowo pisza do niej sami wysocy mezczyzni , powyzej 180 co sprawdza sie w zyciu ja tez zawsze mialam zainteresowanych soba dryblasow .
Niestey moje upodobanie to faceci do 180 a tacy gonia za wysokimi laskami :(

Jeszcze jedno, z mojego doswiadczenia widze ze te gusta bardzo sie zmieniaja mezczyznom z wiekiem z reszta sami to potwierdzaja, co innego im sie podoba jak maja 20-30 lat a co innego gdy sa po 30 czy 40.
Dr Kasprzyk 6.08.2008 juz po :) i swiat stal sie piekniejszy :)
Mc Ghan 410 FX 410 gr

Awatar użytkownika
ladykate
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty
Kontakt:

Post autor: ladykate » 24 sie 2008, 10:33

virriel pisze:takze moze niektorym sie to nie spodoba, ale taka jest prawidlowosc- im wyzsza osoba, tym dluzsze nogi...
ale to nie o to chodzi, chodzi jedynie o długośc nóg a nie wogóle o wzrost! wiem ze im wyzsza osoba tym dłuzsze nogi to jest logiczne ale tu nie chodzi o to zeby była wyzsza!
mozesz postawic obok siebie 2 osoby mające 170cm wzrostu i jedna bedzie miałą dajmy na to 5 cm dłuższe nogi niż druga to zalezy od budowy i wcale nie wygląda to nieproporcjonalnie, gorzej dla mnie wygląda jak ma długi tułw niz długie nogi,

tu chodzi tak jak napisała Poli o nie wysokie kobiety (powiedzmy nie malutkie ale sredniego wzrostu) o długich nogach a nie o dryblaski 180cm bo to są 2 różne rzeczy! nie kazdy lubi wysokie kobiety a te nizsze tez moga miec dłuzsze lub krótsze nogi!
wiadomo 180cm ma dłuższe nogi niz ta co ma 170cm ale ogólnie jak facet nie lubi żyraf to bardziej bedzie mu sie podobała ta niższa (której nogi tesz nie są krótkie!)co z tego ze tamta ma dłuzsze nogi jak jest za wysoka!
Nie odk³adaj zycia na póŸniej!!!!
dr BrzuchaĂąski - juÂż po! applaus
http://ticker.7910.org/an1cCAcNw360010M ... anV6IA.gif

Awatar użytkownika
Michitka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Michitka » 24 sie 2008, 10:33

Podobno też, że faceci którzy wybierają typ androgeniczny kobiet --mają bardziej skłonności gejowskie, czasem ukryte

A co do wzrostu coś w tym jest: że wysocy lubią niskie
Przeznaczenie oddaje kobietę pierwszemu. Przypadek - najlepszemu. Wybór - pierwszemu lepszemu...

Awatar użytkownika
Kalisto87
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Kalisto87 » 24 sie 2008, 15:12

Michitka pisze:Podobno też, że faceci którzy wybierają typ androgeniczny kobiet --mają bardziej skłonności gejowskie, czasem ukryte

A co do wzrostu coś w tym jest: że wysocy lubią niskie
Oj z tymi teoriami, to trzeba uważać.

Spotkałam się z teorią, że mężczyźni lubiący wydepilowane kobiece łona mają skłonności pedofilskie :?

Mężczyźni szukający partnerek z dużym biustem są infantylni i podświadomie szukają kobiety, która kojarzy im się z matką - czytaj duże, "mleczne" piersi.

Natomiast preferujący drobny biust mają skłonności gejowskie :roll:

Myślę, że trzeba podchodzić z dystansem do takich nowinek, bo wydaje mi się one bardzo naciągane :roll:

Awatar użytkownika
daria_1
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: daria_1 » 24 sie 2008, 18:08

Poli pisze:a tutaj przyklad ;) :
Mała kobieta z dużym biustem to ideał

To dopiero niespodzianka. Naukowcy potwierdzili to, co wszyscy wiemy już od dawna. Według najnowszych badań mężczyznom najbardziej podobają się kobiety, które mają długie nogi i duże biusty.
czytaj dalej...

Badacze z Brunel University wiedzą już, dlaczego piękności w stylu Marylin Monroe i Scarlett Johansson tak bardzo podobają się facetom. Po przebadaniu 77 ochotników okazało się, że pociągająca kobieta musi być stosunkowa niska i dość szczupła. Najważniejszego jednak, by miała długie nogi i duży biust.
http://www.dziennik.pl/kobieta/article2 ... ideal.html
ta z prawej ma zajebisty tylek :!: :!: taki to bym chciala :( a nie to plaskie cos co ja mam :evil:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”