Życie zaczyna się po czterdziestce.Tak ja

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
olka39
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: olka39 » 01 sie 2008, 21:58

cholera Sabrina ale ten Twoj maz to do "delikatesow" :roll: nie nalezy :!:
Dr Kasprzyk 6.08.2008 juz po :) i swiat stal sie piekniejszy :)
Mc Ghan 410 FX 410 gr

Awatar użytkownika
muflon2121
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: muflon2121 » 01 sie 2008, 22:03

Co to kurde jest? To znaczy wiem co jest. Policzki wygładzone, to zmarszczki potrójnie pod oczami widać. Dlatego was kiedyś pytałam co sie z tym robi. Tak wygląda przy tych gładkich policzkach jakby z nagła wyskoczyły. ja tez miałam takie uczucie, ale przecie mi ich lekarz nie dorobił :-D
To masz nudna imprę z głowy :-D
Ja jak byłam u fryzjera ( a chodzę chyba z 10 lat do tego samego zakładu a z 5 lat do tej samej pani), to jej od razu walnęłam, że wie pani, pani Ewo, ja tu mam takie, tego o.... i pokazuje plasterki. A pani Ewa mi przerywa i mówi: OK, Ok, będziemy uważać, ominiemy najwyżej te włoski. I było dobrze :-D

Awatar użytkownika
natalya
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: natalya » 01 sie 2008, 22:18

olka, ale tak to wlasnie jest z mezami :badgrin: wala prosto z mostu :|
tylko na poczatku sa delikatni, a w miare uplywu czasu zaczynaja sobie pozwalac :evil:

moj codziennie mi mowil swoim smiertelnie powaznym tonem: "ale ty przytylas....." i patrzyl sie przy tym na mnie badawczo :roll:

ja sobie z tego nic nie robilam, to on dalej ciagnal: " naprawde przytylas" z trwoga w glosie(niby w trosce o moje zdrowie :badgrin: )

albo jeszcze lepsze....!!!! co wieczor byly komentarze w stylu: "o raaany!!!!! ale ty masz cellulit!!!!!! :oops: "

teraz schudlam i nie mam juz cellulitu wiec biedaczek nie ma sie juz czego uczepic :badgrin:

on za to chodzi na silownie, bo chce duze miesnie i teraz ja go drecze codziennie tekstami typu:

"chodzisz na ta silownie i w ogole nie widac rezultatow" :badgrin: albo:
"ale masz tluszcz na brzuchu i jeszcze ta obwisla skora..... :? " :badgrin:

tak wiec w koncu sie odegralam :badgrin:
facetom tez trzeba czasem utrzec nosa :!:
18.07.07 dr Cieslik- calkowita korekcja nosa
12.08.08 dr Cieslik- powiekszenie ust

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 01 sie 2008, 23:02

Dogryzaj dogryzaj :-D Ja jutro mojemu tez coś powiem...hmmm tylko nie wiem co? Nos mu zbrzydł na stare lata,może mu to wygarnę? ;) ;) i powiem,że to za te zmarszczki.
Mam 80% mniej zmarszczek niz miałam,a on sie czepia :evil: Nawet nie chce myśleć co by powiedział jak ubrał by okulary!!! Czasem do czytania już ubiera A JA NIE :badgrin: :badgrin:
Widze jeszcze dobrze i nawet igłe nawlekę,a mąż już nie może :badgrin: Nawlec igły,oczywiście ;) ;)
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Awatar użytkownika
kju3
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty
Kontakt:

Post autor: kju3 » 01 sie 2008, 23:08

dziewczyny jetescie lekiem na moja dzisiejsza chandre, usmialam sie jak norka a ta mimika krolika powalila mnie na podloge i dalej leze i kwicze :-D ( znowu zmiany w ikonkach)
ja z kolei bylam dzis na pedicure z moja 2 latka, efekt taki, ze chyba sama strzele sobie ponownie, podeptane palce, zdarty swiezy lakier i sklejony z butem, jeszcze tesciowa do kompletu sie obrazila wiec dzien minal z wyraznymi akcentami

a tak apropo pierwszy post nawolywal do pisania o seksie, czego sie obijacie i nie wypelniacie woli autorki watku he ? ;-)
dr T.Kasprzyk - McGhan 410 FX - 360 g

Awatar użytkownika
muflon2121
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: muflon2121 » 01 sie 2008, 23:23

Sabrina, a jakby wziął szkło powiększające ? [smilie=to funny.gif]
ja na ten przykład maluję sie w lusterku powiększającym. I muszę, no muszę czasem zerknąć do normalnego, żeby sie upewnić, że mi stara twarz nie wraca :badgrin:

kju3, nie piszemy o sexie bo sie zastanawiamy czy jest o czym pisać :badgrin:

Awatar użytkownika
natalya
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: natalya » 01 sie 2008, 23:31

Sabrina pisze:Dogryzaj dogryzaj :-D Ja jutro mojemu tez coś powiem...hmmm tylko nie wiem co? Nos mu zbrzydł na stare lata,może mu to wygarnę? ;) ;) i powiem,że to za te zmarszczki.
Sabrina, dobrze ze mi przypomnialas o tych zmarszczkach, bo na smierc bym zapomniala :badgrin:

zmarszczki mojego meza, to wspanialy cel do atakowania!!!! 8-) tym bardziej, ze on naprawde je ma!!! :badgrin:
wiec jak mnie denerwuje, to mszcze sie na jego zmarszczkach :badgrin:

zaczynam snuc opowiesci o tym, jak to fajnie bedzie jak pojdziemy razem do mojego doktora i zrobimy botox na te zmarszczki ;) i jak sie doktorek ucieszy jak go zobaczy :badgrin:
albo ze doktorek pytal o niego ;)

a potem biedaczysko idzie do lustra, wraca zatroskane i pyta czy nie zechcialabym mu kupic jakiegos kremu na zmarszczki ;)
a ja na to, ze jemu juz zaden krem nie pomoze ;) tylko chirurg 8-)

ale ja jestem niedobra...... :oops: ;)
18.07.07 dr Cieslik- calkowita korekcja nosa
12.08.08 dr Cieslik- powiekszenie ust

Awatar użytkownika
Rina
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Rina » 02 sie 2008, 00:47

Ja tez sie usmialam :)

Natalya a z tym celulitem to jakbym slyszala swojego.
Najpierw mowi niby normalnie, ze mam celulit. Pozniej zmienia strategie w zaleznosci od mojej reakcji.

Gdy nie robie sobie nic - to dalej ciagnie temat z troska w glosie.
Gdy zmroże "gada" wzrokiem - to mowi, ze zartowal http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... chytry.GIF

Awatar użytkownika
lianka
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: lianka » 02 sie 2008, 07:54

muflon2121 napisał/a:

kju3, nie piszemy o sexie bo sie zastanawiamy czy jest o czym pisać :badgrin:[/quote]
[smilie=to funny.gif]

Sabrina, tylko 4 gałki :roll: ja wykupiłabym całą lodziarnie :badgrin: i nie wiem czy pomogłoby ;)

wróciły stare emoty a z nimi problem u mnie z edytowaniem...

jak wam nowy kolorek forum sie podoba? Mi strasznie bije po oczach jakis dziwny fiolet z różu sie zrobił
2006 -2008 r. Dr BrzuchaĂąski

Awatar użytkownika
olka39
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: olka39 » 02 sie 2008, 08:05

Hmmm no widzicie jak to jest , moj maz to akurat jakis inny sie trafil, kiedys potrafil mi niezle przywalic ze jestem juz za gruba ze cos moglabym zrobic itd a teraz jak ja sie za siebie wzielam, no juz dobrych kilka lat temu to teraz lata za mna i mi mowi jaka ja juz piekna jestem i mam dac sobie spokoj z cwiczeniami, dietami , cyckami :-D :-D :-D hahahha itd ale teraz to mnie moze w d ...pocalowac :-D teraz mowi ze juz mam 40 lat :badgrin: i nie musze wygladac jak 20-ka :badgrin: ale mnie bawi ....wlasnie mu wczoraj przypomnialam ze zycie zaczyna sie po 40-ce :-D :-D .
Musze jednak jeszcze troche uwazac (do srody) bo a nuz wycofa sie z mojego zabiegu w srode, lepiej jeszcze nie draznic lwa :-D
Mezami nie ma sie co przejmowac, dbac o siebie dbac o siebie i robic wrazenie na innych a im niech gul skacze oh(t1

natalya a Ty ile masz lat dziewczyno? ty chyba jeszcze maloletnia jestes :-D ;)
Dr Kasprzyk 6.08.2008 juz po :) i swiat stal sie piekniejszy :)
Mc Ghan 410 FX 410 gr

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”