Życie zaczyna się po czterdziestce.Tak ja

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
sz3pt
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: sz3pt » 31 lip 2008, 23:38

Beatko-Małgorzatko po to jest właśnie ten wątek... :-) Jak już powstał to piszmy co nam w duszy gra. :-)
Jak mnie najdzie to i wiersz jakiś mój wrzucę i o! :-)
"Jedyn¹ rzecz¹ godn¹ posiadania jest m³odoœÌ" - Oscar Wilde

Awatar użytkownika
natalya
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: natalya » 31 lip 2008, 23:42

sz3pt pisze:Jak mnie najdzie to i wiersz jakiś mój wrzucę i o!
sz3pt, piszesz wiersze? :mrgreen:

to koniecznie nam cos wrzuc :!: :-D chetnie poczytamy :-)
18.07.07 dr Cieslik- calkowita korekcja nosa
12.08.08 dr Cieslik- powiekszenie ust

Awatar użytkownika
beata-malgorzata
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: beata-malgorzata » 01 sie 2008, 09:09

Ide do pracy . Zagladne do Was wieczorkiem , moze jakies wiersze beda ;-)
Mentor, 275 cc okragle,profil sredni , 04. 2006
poprawka asymetrii jednej piersi , 375 cc ,02 2007
uszy plus korekta powiek ,14.05 2008
zmniejszenie platkow usznych , 19.01 2013- dr Lemaître - Belgia
nos, powieki i lipofilling - 6.04 2013- dr Lemaître
plasyka brzucha i podniesienie piersi z wymiana protez na 350cc , 9.09 2014
powieki dolne 30.05.2025
lifting deep plane 09.04.2026

Awatar użytkownika
lianka
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: lianka » 01 sie 2008, 16:39

własnie takie osiedla powstaja obok mnie jak grzyby po deszczu... apartamenty tak zwane na 20 arach 12 rodzin :roll: musiałam przez to ogrodzic swoja dzialke, bo przychodzili do mnie "apartamentowiczy" z pieskami i podlewali (i nie tylko) młody lasek i trawke :? 300 metrow i ciagniemy z ogrodzeniem, ale juz zostało jakies 10
Moj mąż znow jest taki ze on najlepiej wszystko sam zrobi, przez to tez wszystko się dłuzy bo czasu nie ma za wiele. Sam to znaczy ze mną :? naprzykład ja wyrabiam klej-on kladzie kafelki. Z tynkowaniem wysiadł mąż i syn, jeden ciagle mial cos pilniejszego do roboty i musial przerywac prace, drugi poprostu nie nadaje sie do tego. Konczyłam tynkowanie ze ... szwagierką. Chociaz musze przyznac mezowi racje mielismy pracownikow na wygładziowanie pietra jakies 100 m.kw. praca miala potrwac 3 tygodnie, trwała od kwietnia do pazdziernika i nie byla nawet w polowie zrobiona, pozbieralismy bety tej brygady (najwiecej było butelek po piwie) i wywiezlismy ich dalej od nas. Kosztowało mnie to rozgrzebanie jakies 12000 zł. to moze jednak lepiej po trochu samemu robic, przynajemnie nie ma gdzie siebie wywiezc ;)
2006 -2008 r. Dr BrzuchaĂąski

Awatar użytkownika
viki
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: viki » 01 sie 2008, 17:29

ja robie pazurki obok takiego zamknietego osiedla i wcale nie jest brzydkie. maja place zabaw. fontanny i knajpki a zamkniecie polega na zamknieciu bram zeby obce auta nie parkowaly. znalazlam je przypadkiem jak zamiast na 13 przyjechalam na 11. pani Magda powiedzial mi zebym tam sobie poszla do knajpki i przeczekal przy kawce. wszystko zalezy od inwestora...
Kocham mój nowy biust. Szkoda, że nie poszłam na zabieg wcześniej....

Awatar użytkownika
muflon2121
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: muflon2121 » 01 sie 2008, 20:28

Lianka, po tygodniu trzeba było ich przegonić. Dziś ekipa ma być sprawna i terminowa. jak nie - to za drzwi (znaczy dziękujesz, ale tobie sie spieszy).
Viki, może w Wawie jest więcej tych strzeżonych osiedli. Ale te z dużą przestrzenią publiczną to ABSOLUTNE WYJąTKI. To sie nadaje tylko do spania i dla rodzin z małymi dziećmi. Co to za miasto ogrodzone płotem? Nie tak dawno Wybiórcza pisała o pewnym panu (z Niemiec chyba), który się doktoryzował na naszych strzeżonych osiedlach. Bo to ewenement w skali europejskiego miasta jest.
A inwestor. No cóż. Tutaj jest rynek w całej krasie. Osiedle buduje deweloper. Na sprzedaż, nie z pobudek altruistycznych. Wciska ile wlezie. A jak nie- to płacisz jak za woły. Nikt Ci darmo w mieście gruntu, na którym jeszcze można mieszkania zbudować i sprzedać za ciężką forsę nie da. Tak altruistycznie to budujący nastawieni nie są :-D
ja osobiście nie znoszę tych ogrodzonych bloków. Ale nie mam małych dzieci. No i co może byc za knajpa w ogrodzonym osiedlu? bez duszy i chyba tylko w dzień działa?

Coś się na stronie zmieniło? rozdzielczość? czy ja mam zwidy. W kompie rozdzielczość ekranu nie zmieniona, a stronę trzeba przewijać

Awatar użytkownika
viki
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: viki » 01 sie 2008, 20:40

nie, to jest spóldzielnia, a jak pisalam kazdy moze tam wejsc, tylko autem nie mozna wjechac. sa 2 boiska do kosza, place zabaw a knajpy sa czynne do 22 bo nad nimi jednak ludzie mieszkaja

jestem tam raz w miesiacu na pazurkach a szczerze mowiac to lubie przyjechac pol godzinki wczesniej i posiedziec w knajpce na dobrej kawce. jak sie chce to mozna
Kocham mój nowy biust. Szkoda, że nie poszłam na zabieg wcześniej....

Awatar użytkownika
lianka
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: lianka » 01 sie 2008, 21:08

teraz to juz wiem Muflon, że trzeba bylo tak zrobic od razu ale... zaliczka byla dana a pozniej to zona rodzi, to tesciowa chora i tak wyciagali co raz wiecej ze mnie. Aaa to juz przeszłosc.. a z tymi osiedlami to nie wiem o jakie ogrodzenie chodzi. U mnie to jak musze do pobliskiego sklepu przejechac przez te domki to w gardle sciska. Tak jeden na drugim prawie siedzi, podworka maja takie na jeden samochod wiec wszyscy parkuja przed brama, przez to droga robi sie prawie ze jednokierunkowa. A niedawno sąsiad nie chcial zeby obok podkupili dzialke i naopowiadal kupujacemu ze choduje swinie, że smrod bedzie lecial do tego lekarza, baje opowiadal bo u mnie to kur nawet nikt nie ma, ale za to teraz developer stawia apartamentowiec na tej dzialce. Mial by jedną rodzine za sąsiedzi a teraz bedzie ze 20 rodzin miec i to przy slepej drodze... oznacza to ze musze i z frontu swoj szeroki plac mocno ogrodzic bo juz robia u mnie w podworku ciężarówki mijanke. Te ogrodzone bloki widzialam chyba na Radzikowskiego, ochrona i td. ale pewnie i metr tam kosztuje potrójnie, zazwyczaj buduja wlasnie na takich 20-30 arowych dzialkach developerzy teraz. No cóż do rynku 10 min. to chętnych napewno nie brakuje.
2006 -2008 r. Dr BrzuchaĂąski

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 01 sie 2008, 21:16

Dziewczyny wróciłam od fryzjera i jestem juz piekna ;) Miałam większy stres niz u gina przy zakładaniu spirali domacicznej haha :-D Najpierw dorwała mnie uczennica i zaczęła myć głowe. trudno to było nazwać myciem,raczej kojarzyło mi się ze zdzieraniem łuski z karpia :?
Zwróciłam jej uwage,żeby tak mocno nie masowała [bo przecie mam czubek głowy otwierany i zszywany,no ale tego jej nie mogłam powiedzic] A babeczka dalej skóre mi zdziera,głucha albo co? :( Mówie jeszcze raz
-Włosy myłam rano myte,prosze tak nie SZOROWAC!
Usłyszała to szefowa i powiedziała jej,że masaż głowy ma być lekki,ale ona chyba nie wiedziala co to znacy lekki,dalej swoje robiła,
Potem położyła mi na glowie recznik i zamiast zawinąć i zostawić,to zaczęła mnie ugniatac jak by ciasto robiła!!! Skąd ta moja fryzjerka dorwała taką uczennice?! :(
A ja dość,że obolała,to jeszcze włosy mi wylatują i bałam się że po tym ugniataniu,ciągnieciu,to juz nic mi nie zostanie na glowie do strzyżenia :(
Nie chciałam juz jej nic mówic,bo wiedziałam,że mnie za chwile puści.
Usiadłam na fotel i szefowa zaczęła mnie czesać. O Jezu jak mnie czubek głowy bolał,no ale co miałam zrobić? Nic! Zesiniałam prawie z bólu na gębie i tyle. :evil:
Światła przyciemniane,okno daleko ode mnie i nie widać było prawie wcale blizn. Myślałam,że mi sie uda. Pod lewym uchem miałam plasterek,bo sie bałam,że mi grzebieniem rane zrobi na tej brzydkiej bliznie,więc sie asekurowałam.
Babeczka czesze,nic nie mówi. Myslę,albo dyskretna,albo slepa? :? i nagle woła -
Oj!!! A tu cos jest!!! Była Pani operowana?!
Odpowiedziałam cicho,że tak,ale widziała tylko jedna blizne po lewej stronie,więch chyba nie kapneła się,że to od liftu. Po lewej stronie ostrożnie już czesała,a po prawej targała jak należy,więc chyba nic tam nie zauważyła :-D :-D
Wróciłam do domu taka piekna,w makijażu,w nowej fryzurce,wreszcie nie w dresie,mąż już wrócił z pracy,więc ja do niego na wejściu mówie.
- Zobacz jak wyglądam? Czy widać,że miałam coś robione z twarzą,bo jak nie bedzie nic widac,to pójde jutro na te imieniny do szwagierki?
Mąz podchodzi,patrzy ja zaczynam sie usmiechac,bo miał głupi wyraz twarzy,a on mówi
-O kur....ale ty masz zmarszek pod oczami!!
Wiecie co poczułam :evil: :evil:
Odpowiedziałam... ZAWSZE JE MIALAM!!! PATRZ NA POLICZKI!!! ....A on
-no jakaś taką nieruchawą masz tą twarz,lepiej nie idz!
Pojechałam z nerwów na lody i zjadłam 4 gałki :-D
No i mam po imrezie,ale nie rozpaczam z tego powodu :-D
:-D
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Awatar użytkownika
ullrike
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ullrike » 01 sie 2008, 21:55

Opss Sabrina a to sie usmialam z twoich przejsc u frycka , :badgrin:
Swietna relacja :!:
Co do meza mozna tylko poubolewac nad bezmuzgowiem facetow.I to sie nie tyczy , twojego meza ,tylko ogolu chlopow.
Wczoraj mialam rozmowe na gg, z kolezanka byla sasiadka,ona pyta no i jak ja po tym liftingu ,jak teraz wygladam.
ja jej na to :no przeciez widzial mnie Piotrek, twoj maz to juz ci zdal relacje jak wygladam ,no wiec co Ci powiedzial?
A ona mi na to ze Piotrek, stwierdzil ze"malo ta twarz jeszcze sie porusza" :badgrin:
No ludzie...to tylko facet ,moze wymyslec ,taka bzdure:!: :!: Musialabym mu chyba zaczac geba ruszac przed nosem jak krolik,zeby powiedzal ze mam zywa mimike:)

Nie przejmuj sie Sabrina faceci to takie tluki,ze jak zaslysza z telewizji ze po lifingu bywa ponoc plastikowa twarz ,to inaczej nie powiedza,bo tak zaslyszeli.

, [smilie=real mad.gif]

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”