Najglupsza rzecz jaka zrobilas po %

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Dominicana
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty
Kontakt:

Post autor: Dominicana » 18 lip 2005, 23:10

ja jestem totalna wariatka po % dlatego staram sie zawsze kontrolowac ale prawie nigdy mi nie wychodzi, spijam sie tylko wódka bo jedynie po niej nie mam kaca, po winie mam na drugi i trzeci dzien taki zgon ze szkoda gadac, leze wtedy w łozku i spiewam kolędy albo hymn, to mi przynosi ulge :!: a wybrykow po alkoholu mialam nie malo, pamietam szczegolnie jedne wakacje kiedy pojechalismy cała paczka na wczasy pod domek, byla wsrod nas osoba ktorej nikt nie trawil, straszna syfiara i balaganiara, buty zostawiala na srodku pokoju w dodatku bardzo smierdzace wiec ktorejs bardzo zakrapianej nocy wzielismy te buty i...o boze az sie czerwona teraz robie ze wstydu :oops: i pozbieralismy na osrodku to co zostwiaja pieski i pouciskalismy do srodka butow :roll: , pare dni pozniej poprzebieralismy sie za greckich bogow i pilismy wino na umór...cała nasza szóstka obudzila sie rano na boisku tenisowym, a na sam koniec turnusu bylismy juz tak mega przepici ze bawilismy sie w skok o tyczce przez siatke do badmintona, tyle ze tyczki nie mielismy i na koniec trzeba bylo odkupic siatke, hehe dopre bylo jeszcze to ze raz nad jeziorem parka starszych niemcow zostawila aparat fotograficzny, nasi madrzy faceci go wzieli i zapozowali z gołymi tylkami do zdjcia...pozniej oczywiescie jako grzeczne dzieci zanieslismy go do kierownika osrodka, ktory nas nienawidzil za to wszystko... no a po wczasach leczylam kaca chyba z tydzien :roll: :roll: :roll:
29 lipiec 2005, nosek---> dr Skupin/ czyli ju¿ po i bardzo szczê¶liwa:)

Awatar użytkownika
GAGA
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GAGA » 19 lip 2005, 00:26

No to też Wam coś powiem, ja jestem generalnie grzeczna i jedyne co zawsze mi się przydaża po % to zniszczone obuwie :evil: :evil: :evil: i płacz następnego dnia...
kiedyś wracałam po imprezce w Wawie (oczywiście znajomy taksówkarzmnie odwoziłktóremu wystarczy komenda "do domu prosze") pamietam chłodno jesień bez śniegu, na osiedlu są 4 schodki do pokonania... i tam własnie spotkałam się z nimi dość blisko....i zdarłam skóre z nowych pieknych kozaków...zaczęłam płakac juz tam na schodach.... :(
ale dojście do domu zajelomi dłuższą chwile- niepamiętam co było potem.... obudziłam się na wpół rozebrana z odzierzy wierzchniej na swoim łózeczku :roll:
innym razem... w Marocco- i tu przyda się Kamila- podają tam cos takiego o nazwie SNAKE DRINK- to wyciska łzy z oczu(co jest w środku drinkawieszKamila??)- jeju jak to daje nic nie czujesz i nagle trach :!: i nie ma Cię. grałyśmy w bilard z kolezanką i przegrany stawiał.... rozkręciłyśmy się i nie pamiętam co dalej ale wiem że do "domu" odwoził nas jakimś vanem z odsuwanymi drzwiami marokańczyk, ja siedziłam z przodu, kolezanka z tyłu.... i zygała przez odsunięte drzwi w czasie jazdy- a ja do tego marokańczyka krzyczałam po polsku rzecz jasna żeby się zatrzymał bo moja kolezanka źle się czuje.....
kolejny "Flashback" jest taki że marokańczyk niesie po schodach przerzuconą moją kolezanke przez ramię i jej długie blond włosy zwisają w dół razem z rękoma...... :shock: a ja wspinam się po barierce i mówie "poczekajcie...przeciez to jest moja kolezanka...." dalej nie pamietam
PORANEK..... budzi się kolezanka i budzi mnie- zagląda pod kołdre i pyta "czemu ja jestem rozebrana??"
na to ja chcąc się podnieść z pościeli odkrywam to że moje włosy są zażygane.... ale cóż.... całe łóżko jest zażygane....... i co :?: moje zajebiste brązowe kozaki też są zażygane i zmieniły odcień w tym miejscu.......

wogóle to rzadko pije... po prostu mi nie smakuje. Więc prawidłowo ścina mnie po 2gim drinku.
M³odym ludziom wydaje siê, ¿e pieni±dze s± najwa¿niejsz± rzecz± w ¿yciu. Gdy siê zestarzej±, s± ju¿ tego pewni./ Oscar Wilde
Snobizm jest jak wisienka na torcie - tylko dla wybranych. To rodzaj wtajemniczenia. Wyzwanie rzucone tyranii mas....

Awatar użytkownika
Kamila
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: Kamila » 19 lip 2005, 10:32

Gaga, przykro mi ale o takim drinku nie slyszalam, ja pilam tam tylko whisky Johnnie Walker Black Label :D

pozdrawiam Kamila :)
"Czerp z innych, ale nie kopiuj ich. Bądź sobą." Michel Quoist
"Uroda ciała, kondycja umysłu i ducha – to elementy wzajemnie sie przenikajace – wewnetrzna rownowaga zapewnia piekno, zdrowie i spokoj".
W każdym przypadku człowiek ponosi konsekwencje własnych wyborow.

Awatar użytkownika
Jutka
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty
Kontakt:

Post autor: Jutka » 19 lip 2005, 14:21

hihihi ale sie usmialam.no coz...ja po alkoholu jestem rowniez jak niektore z Was kochliwa.Teraz jest z tym mniejszy problem bo mam swojego mezczyzne i moge na niego przelac swa milosc.Kiedys niestety bylo gorzej.wstyd przyznac ze na jednej imprezie kochliwa bylam nie tylko w stosunku do jednego faceta :oops: A nastepnego dnia....szczegolnie ze mieszkalam w niewielkim miescie..lepiej nie gadac :?
Ju¿ po...

Awatar użytkownika
bbpp77
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: bbpp77 » 20 lip 2005, 11:19

Na imprezie z okazji 10 lecia mojej firmy (początek strasznie sztywny, wszyscy ponapinani jak kulturyści, towarzystwo mieszane od kierowców po dygnitarzy miejskich) wzięłam udział w konkursie karaoke. Celem rozluźnienia wypiłam o jednego drinaka za dużo. Ułańska fantazja mnie poniosła przy moim meeega głosie i słuchu muzycznym! Wstyd mi do dziś, a minęły juz 2 lata. :(

Awatar użytkownika
angelika
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: angelika » 11 paź 2005, 12:24

jaaa pisze:Mosisia ,straszne napewno nie,ja poprosrtu jak sie upije to urywa mi sie film ,rzygam i nie jestem wstanie odwalac jakis schiz ,najczesciej u mnie to sie tak konczy jak napisalam,
ja bez % juz wieksze glupotki odwalalam :oops:
hihi podpisuje sie u mnie to samo!! :lol: :oops:
powiekszenie biustu u dr Kasprzyka 16.12.05, 255 model 410 LX inamed

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... /event.png

Awatar użytkownika
blondi 222
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: blondi 222 » 11 paź 2005, 23:31

mi alkohol nie słuzy :? raczej mnie usypia

Awatar użytkownika
Meggan
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: Meggan » 12 paź 2005, 00:23

MonisiaPP pisze:Jestescie agresywne? Mi wrecz przeciwnie! Po % wlacza sie funkcja I love YOU! Rzucam sie na mojego faceta i nie wiadomo czego wymagam! :oops: :oops: :oops: Znaczy ja wiem...
Ja to mam dopiero kace moralniaki!
Mi tez sie wlacza taka funkcja. A najlepsze jest to, ze kocham wtedy wszystkich z wyjatkiem mojego faceta :?

Kiedys facet, ktory mi sie podobal zaprosil mnie do siebie na impreze. Alez bylam wtedy szczesliwa. Wparowalam do niego do domu...patrze a on rozmawia z jakas blondyneczka. Rozmawia, rozmawia i rozmawia...a ja w tym czasie chyba z zalu popijalam winko. Pilam, pilam i pilam...i w koncu obudzilam sie w swoim lozku cala obrzygana. Podobno wypilam 1,5 butelki wina. Pierwsze pol to bylo jakies dobre winko, a kolejna butelka to byl "wisniowy sad" za 4,80pln. Obrzygalam mojej sympatii kanape, dywan i kiblel po czym kazalam sobie wezwac taksowke. Kolezanka odwiozla mnie do domu.
Facet, ktoremu obrzygalam mieszkanie nie byl nawet tak bardzo na mnie zly i nawet zaprosil mnie jakis czas pozniej na jeszcze jedna impreze :) Ale bylo mi glupio po tym co zrobilam, wiec odmowilam. A ta blondynka okazala sie byc zona jego brata :)
maj 2006 - uszy - dr. Broma

Awatar użytkownika
angelika
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: angelika » 12 paź 2005, 08:58

blondi 222 pisze:mi alkohol nie słuzy :? raczej mnie usypia
dlatego by nie rzygac nie pije wodki itd...

przerzucilam sie na piwo ktre wlasnie ma dzialanie usypiające:)
powiekszenie biustu u dr Kasprzyka 16.12.05, 255 model 410 LX inamed

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... /event.png

Awatar użytkownika
blondi 222
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: blondi 222 » 12 paź 2005, 11:25

:lol: :lol: :lol:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”