Blondynki Blondyneczki cz.1.

Piękni i Sławni Ludzie ... Tematy zwiazane z zyciem gwiazd i znanych ludzi. Plotki i ploteczki.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
mleczna krowa
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: mleczna krowa » 18 lip 2005, 21:01

http://www.kamilo.net/forum/images/uplo ... /anas2.JPG

a co powiecie o Anastaci...też jest ładna, tylko troszke niska, ale buziuchna spoko... :)
Omnis amans amens

Madzilka1
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Madzilka1 » 18 lip 2005, 21:04

Ja tez jestem mozna powiedziec ze niska i jezeli chodzi o prezencje czy fotogenicznosc to wiem ze to nie przeszkadza. Jednak Anastacia nie jest w moim typie, jednak nie powiem ze jest brzydka .

Awatar użytkownika
mleczna krowa
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: mleczna krowa » 18 lip 2005, 21:07

Sorry Valentna moze fakt troszke źle to ujęłam, lepiej by brzmiało przeciętna...może :roll: Ja poprostu jak patrze na jakąś Britney czy Augilere, czy każda inna z showbisnesu to one dla mnie wyglądają kazda tak samo....miałam raczej na mysli sławy a nie zwykłe dziewczyny...chociaż nieukrywam, że takie platynowe, tlenione włosy jakos do mnie nieprzemawiaja i jak widzę osobniczki o takich włosach to różne myśli chodza mi po głowie, ale jakos niewzbudzają mojej sympatii na pierwszy rzut oka. Nie twierdze, że nie mogłabym takiej polubic, bo swego czasu miałam przyjaciółke która miala prawie białą czuprynkę. :wink:

A co do irokeza to każdy ma swój gust.
Omnis amans amens

Awatar użytkownika
mleczna krowa
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: mleczna krowa » 18 lip 2005, 21:14

A tak na marginesie to wydaje mi się, że zapomniałysmy o jeszcze jednej blond piękności, a mianowicie

Eva Herzigowa

http://www.kamilo.net/forum/images/uplo ... wa/eva.jpg
Omnis amans amens

Madzilka1
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Madzilka1 » 18 lip 2005, 21:19

Ja jestem wizualnie taka typowa jasna blondynka, taki kolor wlosow mi sie podoba. Jednak to nieznaczy ze jestem glupia, pusta itp.
Chyba wsrod ludzi jest taki mit ze blondynka to glupia i nie ma nic madrego do powiedzenia, i nie ma co sie dziwic ze ludzia nasuwaja sie takie skojarzenia, dlatego nie obraza mnie ze na forum padly takie slowa, przyjmuje to normalnie. Choc uwazam ze czlowieka mozna oceniac dopiero jak sie blizej go pozna.
Ten mit glupiej blondynki zostal zapoczatkowany duzo wczesniej niz od Britney Spears czy Christiny Aguilery. Marilyn Monroe w wielu filmach grala wlasnie taka pusta blondynke co nie wie co ma zrobic kiedy podmuch powietrza podwieje jej sukienke.Ludzie chcieli to widziec, bylo zapotrzebowanie na taki typ kobiety. Taka sama role miala w filmie "pol zartem pol serio" co nie znaczy ze naprawde taka byla jak na ekranie.

Madzilka1
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Madzilka1 » 18 lip 2005, 21:20

Eva Herzigowa juz byla, wczesniej.

Awatar użytkownika
mleczna krowa
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: mleczna krowa » 18 lip 2005, 21:25

No cóz Madzika był juz temat o stereotypach i to jest jeden z nich , chociaż staram sie nie mysleć stereotypowo niekiedy jest to silniejsze ode mnie. Ogólnie sama jestem blondynka, ale drażnia mnie dziewczyny, które farbuja włosy rozjaśniaczami, a od góry czarne odrosty...wrrr

Jak się chce byc platynową blond to wypadało by także zadbac o te włosy, bo suche, rozdwojone i połamane - a takie sie najczesciej spotyka na ulicy- wcale nie wygladaja sexy ani estetycznie... :roll:

Ale to tylko moje zdanie... :wink:
Omnis amans amens

Awatar użytkownika
ska-ska
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: ska-ska » 18 lip 2005, 21:27

to nic, ze Eva H. już była, nowe fotki mile widziane :)

Madzilka1
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Madzilka1 » 18 lip 2005, 21:27

Mhm mnie tez nie podobaja sie rozjasnione na maxa wlosy i odrost a dotego np. tlusta glowa. Blond wloski tylko w wydaniu Jesse jane i pamelki :-)

Madzilka1
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Madzilka1 » 18 lip 2005, 21:29

Wydaje mi sie ze byla wlasnie ta fotka, ale pewna nie jestem, trzeba sprawdzic :)

Zablokowany

Wróć do „Celebrities”