Rany Dziewczyny,
Dolaczam sie do grona kobiet zyjacych ze
Skorpionami ...
Moja relacja jest krotsza niz Wasze. Moze mi cos poradzicie ??
Przez pierwsze poltora roku jego zazdrosc byla OKROPNA. Nawet moja szkola Teatralna byla dla Niego nie do wytrzymania. Byl bardzo meczacy ... duzo plakalam.
TERAZ, sluchajcie, po poltora roku mieszkania razem nie jest w ogole zazdrosny. Az mnie to wkurza ! mam az wrazenie, ze on specjalnie stal sie neutralny .. Nie cierpie tej Neutralnosci.
Kiedys "wspolzylismy" codziennie. Od jakis 3 miesiecy jak to robimy raz na tydzien to jest OK

Wiem, ze on jest Piekielnie ZAPRACOWANY. Pracuje w kazda sobote !
Mamy dla siebie jedynie 2 niedziele w miesiacu, bo dwie inne spedza ze swoja corka ( czasem sie do nich dolaczam, ale ona jest dosyc meczaca ).
On nie ma ochoty rozmawiac. Mowi, ze mnie kocha ale ze ma trudny okres. Ze nie cierpi jak od Niego oczekuje czegos, czego nie moze mi dac.
Jest szefem firmy. Niedlugo bedzie zatrudnial pracownika do pomocy. Ale jak sie go spytalam czy bedzie mial wtedy wiecej czasu, powiedzial, ze nie duzo wiecej niz teraz...
Ja nie moge zyc z facetem, ktory zamecza sie w pracy i juz na nic nie ma ochoty !
Jego eks go zdradzila. Mysle, ze on boi znow oddac sie Kobiecie ..
Co o tym myslicie ?
Mowi, ze po tym zwiazku cos w nim "zgaslo". Ale ja chce, zeby mu sie oczy swiecily dla mnie !! Ja mam 30 lat. On 43.
Nie chce tracic czasu w zwiazku ze zmeczonym, zacharowanym facetem bez blasku w oczach dla swojej "nastepnej kobiety" ...
ALE GO KOCHAM ...
On mnie tez ... ( ale w taki sposob, ze nie jestem Szczesliwa ).
Tez jestem skorpionem. Ale lagodnym. Nie takim szorstkim jak on.
Te cholerne Meskie Skorpiony sa piekielnie Wrazliwe i Dumne. Za nic nie chca pokazac kobiecie, ze sa zakochani ..
Nie lubie tego chlodu. chociaz jest to meskie.. i podniecajace ..
ale wszystko ma swoje granice ..
Oj, rozpisalam sie. Tak mnie zaintrygowal ten post o facetach Skorpionach ..
Konkluzja: Ja chce spedzic z Nim swoje zycie. Ale on coraz chlodniejszy.. i to trwa i trwa .. a wokol mnie, od 5 lat krazy najbardziej seksowny Koziorozec we Wszechswiecie ... ;-)
Powiedzielam sobie, ze poczekam az do jesieni, niech odpocznie na wakacjach ...
Co o tym sadzicie Dziewczyny ... ???
Buziaczki !