Jaki najpiekniejszy komplement uslyszalas ??

Higena, Uroda, Moda i Trendy

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
AGNESS
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: AGNESS » 04 maja 2008, 21:41

A mi kiedys chłpak powiedział '' jesteś najcudowniejszym prezentem jaki dostałem od życia'' :roll:
5 11 .07 dr Brzuchański 375cc okrągłe pod gruczoł uwielbiam moją lewą pierś:)
poprawka prawej piersi 28 .05 2009 juz po :) niestety nic nie zmieniła :(

Awatar użytkownika
hexagonale
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty
Kontakt:

Post autor: hexagonale » 18 maja 2008, 00:15

kiedys miałam na rece zamiazana czerwoną wstążkę<znak przyjazni z moja Magda> a moj facet na to ' no lepszego prezentu to w życiu nie widzialam' ;]
12. 06 - kosultacja, Bieñkowski ;]

Magnolca
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty
Kontakt:

Post autor: Magnolca » 18 maja 2008, 03:50

Dla mnie najpiękniejszym komplementem było kiedy mój były kiedyś zobaczył mnie pierwszy raz, zupełnie przez przypadek bez makijażu i powiedział: jak Ty ślicznie dzisiaj wyglądasz :-)
Ty za mnie nie umrzesz, wiêc nie mów mi jak mam ¿yæ...

Awatar użytkownika
mendes_lol
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: mendes_lol » 31 maja 2008, 19:43

AGNESS pisze:A mi kiedys chłpak powiedział '' jesteś najcudowniejszym prezentem jaki dostałem od życia'' :roll:
musialo ci sie milutko na sercu zrobic Agness, super powiedziane
mi kiedys facet powiedzial, ze kazdego dnia zakochuje sie we mnie na nowo i ze nikogo jeszcze nie kochal tak jak mnie, moze nie brzmi to tak pieknie jak to co powiedzial Twoj chlopak, ale sposob w jaki to powiedzial byl fantastyczny
mam zajefajne bimbalki . . . usmiech nie schodzi mi z twarzy
made in Kasprzyk 3 czerwca 2008 - McGhan ST120 - 410cc HP, okragle, pod miesien - 75E:)
20.06.2008 - zareczylam sie!!!

Awatar użytkownika
Leticia
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: Leticia » 05 cze 2008, 11:21

Jadąc pociągiem z Krakowa do Warszawy, siedziałam naprzeciw jakiegos studencika i nagle sie odezwał:
-Mam szczescie.
-Tak? Czemu? - ja.
-Bo nie ma piekniejszej dziewczyny w tym pociągu od ciebie.

Taki pusty komplement, ale naprawde fajnie sie poczułam (mimo ze wtedy gostka wyśmiałam). Oczywiscie mógł zamiast "pociągu" powiedzieć "kraju", no ale trudno, mam jeszcze czas na najpiekniejszy komplement życia heh

asiulinska
Nowicjusz Beauty
Nowicjusz Beauty
Kontakt:

Post autor: asiulinska » 07 lip 2008, 20:36

Mi moj chlopak,z ktorym jestem 7 lat na poczatku znajmosci powiedzial: "Czekalem na Ciebie 21 lat i nareszcie Cie znalazlem".
Innym razem: "Masz takie same krzywe nogi jak ja". :roll: smieje sie z niego do teraz.
Ostatnio zrobilam sobie makijaz a'la przydymione oczy, ktory dla mnie jest niezywkle seksowny, a on na to: "wyglada jak gotycki". (cokolwiek to znaczy) :-)
Kiedys, kiedy meczylam synka mojej siostry popatrzyl na mnie i szepnal mi: "Bedziesz wspaniala mama naszych dzieci".
No i ostatni, ktory mi sie podobal. Jestem po operacji noska. Z ostrego profilu zrobil mi sie lagodny. Kolega z pracy tak patrzy na mnie i mowi: wygladasz jakos mlodziej. Odjlabym ci 5 lat. cos sie w tobie zmienilo" :lol: tak mi sie milo zrobilo..

Awatar użytkownika
Katty
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: Katty » 09 lip 2008, 01:31

Jestem po operacji noska. Z ostrego profilu zrobil mi sie lagodny. Kolega z pracy tak patrzy na mnie i mowi: wygladasz jakos mlodziej. Odjlabym ci 5 lat. cos sie w tobie zmienilo" tak mi sie milo zrobilo..
:-P :-D hihi dobre! No i znak ,ze operacja sie dobrze udala. A u kogo robilas nosek?
Dr Latkowski 26.08.2011 - nos czesc chrzestna

mar-tusia
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: mar-tusia » 22 lip 2008, 13:03

ja ostatnio uslyszalam kilka milych komplementow, ze bardzo podoba sie mu moj glos, jak dzwonie do niego to ciarki go przechodza :-D ze przy mnie czuje sie cudownie, ze jestem taka ladna... moze to nic nadzwyczajnego, ale z jego ust dla mnie cos wyjatkowego:)

Rene1
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Rene1 » 26 lip 2008, 00:17

Ok 1 godz po narodzinach naszego synka, razem z moim panem zachwycamy sie naszym syneczkiem, zly szczescia sciekaja po policzkach, po czym ja mowie, czyz nie jest najpiekniejszy na swiecie tez nasz malenki cukiereczek, a moje kochanie na to: Z tak cudownego lona najpiekniejszej kobiet swiata inny byc nie moze. Poryczalam sie na maxsa (a wygladalam wtedy masakrycznie po 14 godz meczarni)
Isc za marzeniem i znowu isc za marzeniem - i tak - wiecznie - az do konca.

Awatar użytkownika
ladykate
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty
Kontakt:

Post autor: ladykate » 26 lip 2008, 20:10

Renata1, bardzo fajny komplement, tez bym się poryczała ....

ja często słyszę że mam magiczne, piękne oczy od których nie mozna oderwać wzroku,
od wielu słyszałam że mam fajny tyłek i nogi nogi do samej podłogi ;-)

a z takich "innych" komplementów to usłyszałam kiedyś
1. "Boże, Bóg mi ciebie chyba z nieba zesłał"(od takiego chłopaczka na poczatku naszej znajomości - juz dawno nie aktualne)
2. "Idealna twarz, nigdy nie widziałem tak idealnej twarzy, poprostu cudna" (w sklepie takim jakby kiosku z okienkiem - i koleś na paragonie zapisał mi do siebie nr tel :oops: )
3. I kiedys to był duży komplement dla mnie, od babki organizującej casting na fashion show w londynie a byłam tam przypadkiem, towarzyszyłam koleżance - ona zapytała a czemu ty nie bierzesz udziału w castingu? gdzie jest twoje portfolio? :oops: dała wizytówkę i kazala się zglosić ze zdjęciami .... w sumie nawet przez chwilę miałam ochotę ale nie poszłam :roll:

A ja to mam tak że ciężko przyjmuje komplementy tzn zawsze wydaje mi się że to takie tam gadanie i bardziej krytycznie na siebie patrze :shock:

A bardzo miło mi jest jak np budze się a Mis lezy przygląda sie na mnie i mówi ale pięknie wyglądasz, tak promiennie :-) komplement od ukochanej osoby w niespodziewanej sytuacji to najmilsza rzecz :-)
Nie odk³adaj zycia na póŸniej!!!!
dr BrzuchaĂąski - juÂż po! applaus
http://ticker.7910.org/an1cCAcNw360010M ... anV6IA.gif

ODPOWIEDZ

Wróć do „Damskie sprawy”