Wasze telefony komórkowe

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
sylwiach
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: sylwiach » 01 maja 2008, 17:55

viki, to jeszcze lepiej przynajmniej obiad mogl zrobic :badgrin: bo wujkowi to chyba te ceglowki wyslali zeby sie nimi w glowe puknol jak sie dal nabrac :badgrin:
Usmiech,usmiech,usmiech...to co w kobietach mezczyzni uwielbiaja:-)

Awatar użytkownika
natalya
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: natalya » 01 maja 2008, 19:02

a mnie w ogole telefony komorkowe nie interesuja....
interesowalam sie nimi dawno temu, kiedy telefonia komorkowa byla nowoscia i malo kto posiadal komorke. wtedy to bylo cos ;) a teraz? telefon komorkowy ma kazdy. ja przestalam sie tym interesowac, jak male gowniarze zaczely chodzic po ulicach z telefonami ;) stwierdzilam, ze te zabawki sa juz nie dla mnie ;)

mi wystarczy jak przez moj telefon moge rozmawiac, wysylac sms-y... reszta mnie nie interesuje. zawsze mialam pelno gadzetow, ktore tak naprawde nie byly mi do niczego potrzebne np internet(mialam w kazdym telefonie i w zyciu sie nim nie poslugiwalam itp, itd). w moim telefonie mam video rozmowy. na poczatku rozmawialam tak z mezem, bo jego strasznie to cieszylo i to on zawsze do mnie dzwonil. ja wolalam zawsze klasyczne rozmowy ;)
tak wiec niewiele jest mi potrzebne do szczescia :badgrin:

co do ceny, to nigdy w zyciu nie dalabym 500€ za telefon :o zawsze bralam abonament i mialam dobre aparaty w przystepnej cenie ;) a i tak nie poslugiwalam sie wszystkimi funkcjami wiec kupowanie czegos drogiego w moim przypadku nie ma sensu ;) jak dla mnie 1 € to taka cena w sam raz za telefon :badgrin: max 50 ;)
18.07.07 dr Cieslik- calkowita korekcja nosa
12.08.08 dr Cieslik- powiekszenie ust

Awatar użytkownika
sylwiach
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: sylwiach » 02 maja 2008, 09:54

oj ja nie mopge miec telefonu na abonament bo ja nie mam takiej wewnetrznej blokady stop bo juz za duzo jesli chodzi o rozmowy,wiec wole kupowac codziennie karte...mnie wkurza w komorkach to,ze odkad weszly poszerzyla sie mozliwosc zdrad.........
Usmiech,usmiech,usmiech...to co w kobietach mezczyzni uwielbiaja:-)

Awatar użytkownika
Rina
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Rina » 02 maja 2008, 13:07

ja mam podobnie jak natalya. Od kilku lat jestem w posiadaniu SE k300i. I bedzie mi sluzyl dopoki sie nie sypnie ;)
Aha - i maxymalna kwota jaka wydam na telefon to 1,22zl :p Na drozsze poprostu mi szkoda pieniedzy, a nie sadze zeby byla jakas roznica w rozmowie, miedzy moim telefonem a takim za 500e ;)
A bajery rozne? Nie potrzebuje - no chyba, ze aparat. To nawet fajne jest. Ale nie od dzisiaj wiadomo, ze jak cos jest do wszystkiego to jest do niczego ;) :roll:

Awatar użytkownika
ladykate
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty
Kontakt:

Post autor: ladykate » 02 maja 2008, 19:57

Ja też tak jak natalya używam telefonu do rozmawiania, smsów prawie nie pisze bo po co jak moge zadzwonić :-)
i też nie korzystam z innych bajerów w telefonie (no czasami aparat bo ładne zdjęcia robi ale bardzo rzadko bo mój misiek uwielbia robić zdjecia więc prawie zawsze ma ze soba aparat)
Ale skusiłam się na tego Samsunga bo mi się podobał a moja stara nokia juz szwankowała... matko ile ja sie za telefonem nalatałam ciężko mi było wybrać bo zawsze uważałam że tylko nokia :? ale te nowe nokie są takie brzydkie dla mnie takie cegiełki jak pierwsze komórki które pojawily się kilkanaście lat temu (bardzo podobne gabarytowo) :badgrin:
wybrałam samsuga bo jest bardzo zgrabniutki i cieniutki taki kobiecy i jestem z niego bardzo zadowolona,
musiałam tylko przyzwyczaić się do ekranu dotykowego, troche mi to przeszkadzało na początku ale juz jest ok :-D
Nie odk³adaj zycia na póŸniej!!!!
dr BrzuchaĂąski - juÂż po! applaus
http://ticker.7910.org/an1cCAcNw360010M ... anV6IA.gif

Awatar użytkownika
natalya
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: natalya » 03 maja 2008, 10:36

sylwiach pisze:oj ja nie mopge miec telefonu na abonament bo ja nie mam takiej wewnetrznej blokady stop bo juz za duzo jesli chodzi o rozmowy,wiec wole kupowac codziennie karte...
sylwiach, mysle, ze z tym codziennym kupowaniem karty to wyjdzie i tak drozej niz za abonament ;) majac telefon na karte, wdaje nam sie, ze lepiej bedziemy kontrolowac wydatki, a przez to wydawac mniej, a tak naprawde, to tylko kontrolujemy, a wydajemy wiecej :| przy abonamencie wydaje nam sie, ze placimy duzo, bo faktura przychodzi za caly miesiac, natomiast na karte wydajemy male sumki raz na jakis czas wiec myslimy, ze sie to bardziej oplaca. tylko jakby tak podliczyc ile wydajemy na karty w ciagu miesiaca, to uzbieralaby sie niezla sumka ;)

ja mialam raz w zyciu telefon na karte, bo myslalam, ze zrobie na tym dobry interes :doubt: jednak szybko zorientowalam sie, ze kosztuje mnie to zbyt drogo i wrocilam do abonamentu ;)
w abonamencie masz darmowe minuty(chociaz nie do konca takie darmowe, bo przeciez za abonament sie placi :doubt: ;) ), rozmowy sa tansze, sa rozne promocje(wszystko zalezy od pakietu) i mozna kupic dobry aparat w przystepnej cenie.
jak masz karte, to trzeba placic za wszystko, a jesli rozmawiasz duzo, to zuzyjesz karte w mgnieniu oka ;)

sylwiach, mysle ze powinnas sobie wybrac jakis atrakcyjny pakiet dla osob, ktore duzo rozmawiaja ;) pakiet dla bizneswomen czy cos w tym stylu ;)

Rina pisze:A bajery rozne? Nie potrzebuje - no chyba, ze aparat. To nawet fajne jest. Ale nie od dzisiaj wiadomo, ze jak cos jest do wszystkiego to jest do niczego
Rina, swiete slowa :-)

tez uwazam, ze aparat moze byc ;) szczegolnie lubie fotografowac ladne krajobrazy. potem je uzywam jako tlo w wyswietlaczu :-)

ladykate pisze:ale te nowe nokie są takie brzydkie dla mnie takie cegiełki jak pierwsze komórki które pojawily się kilkanaście lat temu
ja mam nokie ;) powiedzmy, ze nie jest malutka, ale tez nie jakas straszna cegla :badgrin: lubie wieksze telefony, bo nie ma problemu z ich znalezieniem w torebce ;)
18.07.07 dr Cieslik- calkowita korekcja nosa
12.08.08 dr Cieslik- powiekszenie ust

Awatar użytkownika
misialeczek24
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: misialeczek24 » 03 maja 2008, 13:36

sylwiach, ja mam na abonament i place tylko 40 euro,zaloze sie ze ty wydajesz wiecej na karty :!: ;)
co do mojego telefonu to maz zaplacil za niego 300 pare euro ;)
•1operacja-(przed rozmiar B)-5.10.2007-325&375 cc HP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar D
•2operacja-19.12.2008-450&500 cc VHP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar E/F(wymiana implantow na wieksze i usuniecie CCz lewej piersi)
(angel

Awatar użytkownika
gina
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: gina » 07 maja 2008, 16:17

to ja się pochwalę, bo wzięłam teraz za złotówkę LG PRADĘ w ofercie Plusa Ważny Telefon :D jeszcze nie zgłębiłam wszystkich funkcji, ale muszę przyznać, że robi wrażenie telefonik, jest śliczny, kobiecy i już czuję, że go polubię ;) normalnie nie byloby mnie stać, ale mój wszystkowiedzący facet od razu jeszcze w dniu pojawienia się tej oferty dał mi cynk. a oto jak wygląda mój NOWY telefon:

http://www.interweb.in/attachments/othe ... ving-2.jpg
"Nobody is perfect, but I'm fucking close"

Awatar użytkownika
misialeczek24
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: misialeczek24 » 08 maja 2008, 20:16

gina, fajniutki :p
a ja jestem wsciekla ciagle czekam na moj iphone :evil: niby juz zostal wyslany ale do mnie jeszcze nie dotarl :evil:
•1operacja-(przed rozmiar B)-5.10.2007-325&375 cc HP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar D
•2operacja-19.12.2008-450&500 cc VHP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar E/F(wymiana implantow na wieksze i usuniecie CCz lewej piersi)
(angel

Awatar użytkownika
sysia
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: sysia » 11 maja 2008, 11:08

jaki mozecie polecić telefon dla dziecka - 11 lat ktore uwielbia muzykę? ja myslalam o Sagem My511. Znacie może ten model i jak ogólnie zachowują sie sagemy w użytkowaniu?
Skupin - 26 pa¼dziernik

ODPOWIEDZ

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”