Ja juz mam dosyc jak bardzo nas nienawidza!
A moze tak zbierzemy sie i powrocimy wszytskie do kraju...
Moderator: Zespół I

raczej tak wczesniej nie bylo o takich rzeczach slychac... ani nie odczuwalo sie ze jest sie tu nie chcianym...cale szczescie ja tego nigdy nie odczulam ....Londyjka pisze:A czy w Dublinie to jest pierwszy przypadek,gdzie ofiara rasizmu padl Polak?

Dlatego,ze Edunburg jest stolica,wiec drogim miastem i ludzi najnizszej grupy splecznej przebywaja tam rzadko bo sobie nie poradza W glasgow-ogromnym miescie farbrycznym latwiej o byt. Wiec to zrozumiale,ze im wiecej przebywa sie wkregu takich ludzi latwiej uslyszec ich niewybredny niewyksztalony jezyk. Dziewuchy w wieku nastu lat w weekendy stoja po calym miescie prawie cale porozbierane przed dyskotekami na kilometrowe kolejki,ciekwe ze im zimno nie jest... :o nie podoba mi sie takie spoleczenstwo,ale kazdy ma prawo lubic co uwaza. Moze komus to np odowiadac,mi nie i nie chodze tu na dyskoteki. te dziewczyny sie w ogole bardzo wulgarnie zachowuja,i to nie jest tylko moja opinia. Nawet wczoraj na onecie o tym czytalam,ze sa coraz gorsze...ale to juz rozmowa z innej beczki. Pozdrawiam.ghostdog pisze:Ocho Londyjko to chyba czesciej sie napotkalas na takie nieprzyjazne zachowanie brytyjczykow niz ja...i moi znajomi...jakos w Edim spokojowo(odpukac) i nigdy zle nie poczulam sie bedac polka...ale i tak nie chce tu mieszkac...a Mis chce![]()