No tak,ty kupilas dom. My na to nie mamy kasy. A i tak nie zainwestowalabym w to,bo tak za pare lat zmienie panstwo. Wiec nie ma sensu. Jak bym znalazla takie miejsce na swiecie gdzie bedzie m super wtedy o kupnie moge pomyslec.
a dlaczego sasiadka dzwoni po dzielnicowego?

Cos jej przeszkadza czy sobie cos ubzdurala? Ma jakies powody czy tylko dlatego,ze to polka? Ja tez sie boje takich dzielnic i wiem mniej wiecej gdzie w glasgow za chiny nie pojde,tez mam taka liste:jest to ibrox,arden,pollok,govan i pare innych.I to zaznaczam w urzedzie. jak dostane jakies kiepskie to wiadomo,ze nie pojde. Nie chce widziec tych zakazanych mord,zaczepiajacych i agresywnych malolat,szczegolnie dziewuch,chlopacy nie sa tacy zadziorni,przynajmniej do plci zenskiej,a pare razy zdazylo mi sie,ze jakies szkotki typu melina mnie zaczepialy bo jestem polka. Nie chce tez tak mieszkac.Tu gdzie jestem teraz jest cod miod ale drogo. I ludzie wygladaja normalnie a nie te przecpane i bez zebow brudasy lazace po centrum. Nawet szkoci z wyzszych sfer chca sie jak najdalej odciac od takich ludzi,wiec dlatego dzielnice sa takie podzielone.
A w Edim sa brzydkie te councile? Ja wiele razy tam jestem bo jest co zwiedzac,i jakos nie trafilam na nic brzydkiego. A Edi jest stosunkowo malym miastem.Mozna powiedziec-miasteczkiem-do Glasgow.