Na emigracji- czyli jak sie odnaleźć ?:)

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
ghostdog
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: ghostdog » 23 lut 2008, 01:59

Hej Londyjka czyli Glosgow...blisko mnie :-D ...a co do argosu...hehehehe to ja swoje biurko od kompa co tydzien dokrecam a szuflade za kazdym razem :badgrin: :badgrin: ...ale za to Ikea sie trzyma :-D
Fondle albo takiego dziubka robilas na fociach...albo nie wiem co bo tam usteczka duze i powabne ;) ...ale wiecie jak to jest z operacjami....ja na pewno u Latkowskiego podniose sobie jedna powieke tak jak Magia...bo mi niedlugo juz calkiem na rzesach osiadzie :|
booziam PDT_Love_01

P.S...Misia nie dziwie sie ze usunelas konto z naszej klasy :roll: ...po tym jak wam wspomnialam o ty komentarzu pseudo kumpeli to zmienilam ustawienia prywatnosci na koncie. Wymazalam ja i jej kuzynke z listy znajomosci i walnelam jej odpowiedz na jej profilu...teraz bedzie mogla wejsc w moj profil i ogladac focie(niech ja zalewa)ale nie moze komentowac profilu i zdjec :badgrin:

Wiecie co zrobilam i jaki ze mnie detektyw :evil: ? Pisalam 5 minut prawdopodobne log in mojego misia i w koncu odkrylam...oczywiscie na Naszej klasie...Dran ma wszystkie wiadomosci wyslane i odebrane wykasowane oh(m1 oprocz najswiezszej...i to od laski nie od niego z miasta i nie ma jej na liscie znajomych....bylo napisane "Kochany K...milego dnia..popoludnia, nocy..."....What the fuck??? :evil: :evil: Wymazalam cipke z jej komentarzem...no i jak tu od niego wyciagnac kim ona jest??? A ja zapomnialam jej nazwisko damn it!!!! Hihihihi baby to tylko problemow szukaja...no nie??? :badgrin: Ide dalej szpiegowac :-D
2006 Latkowe cycuchy
2008 Kasprzykowe powieki
botoxik here i come:)

Awatar użytkownika
anne21
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: anne21 » 23 lut 2008, 19:15

och a tez mojego faceta od czasu do czasu szpieguje i jakies problemy szukam :badgrin: :badgrin: :badgrin: ale kontrola musi byc....

misialeczek jak oplenizna???

ja bylam dzis w pracy,teraz dopiero w czwartek :-D :-D :-D ,i tak sie zastanawiam czy na zakupy nie wyruszyc po niedzieli ;) ......

Awatar użytkownika
Londyjka
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: Londyjka » 23 lut 2008, 20:09

Prawda ghostdog,nie ma to jak Argos,choc przyznam,ze duzo rzeczy tam kupuje,bo lubie przegladac katalogi i jak cos mi wpadnie w oko to tam ide.
Aaa,kupilismy dzisiaj rybki bo moj facet chcial,ja osobiscie wolalabym psa :(
A co do szpiegowania,tez to testowalam,ale praktycznie jedyne co moj robi w necie to gra w Ogame :-D
"Jeśli szczęście się do nas uśmiecha, trzeba z tego korzystać i starać się mu dopomóc, tak jak ono pomaga nam."Paulo Coelho

Awatar użytkownika
Londyjka
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: Londyjka » 23 lut 2008, 20:10

kurcze 2x wyslala mi sie ta sama wiadomosc
"Jeśli szczęście się do nas uśmiecha, trzeba z tego korzystać i starać się mu dopomóc, tak jak ono pomaga nam."Paulo Coelho

Awatar użytkownika
fondle
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: fondle » 24 lut 2008, 00:35

moj wlasnie wczoraj kupila laptopa... stwierdzilam ze kazde z nas powinno miec swoj komputer wlasnie ze zwgledu na to szpiegowanie....

Awatar użytkownika
misialeczek24
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: misialeczek24 » 24 lut 2008, 00:40

fondle pisze:moj wlasnie wczoraj kupila laptopa... stwierdzilam ze kazde z nas powinno miec swoj komputer wlasnie ze zwgledu na to szpiegowanie....
heheh my tez mamy dwa laptopy :p ale teraz stwierdzam ze kompletnie nie wiem co on robi na tym swoim kompie :oops:
•1operacja-(przed rozmiar B)-5.10.2007-325&375 cc HP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar D
•2operacja-19.12.2008-450&500 cc VHP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar E/F(wymiana implantow na wieksze i usuniecie CCz lewej piersi)
(angel

Awatar użytkownika
anne21
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: anne21 » 24 lut 2008, 00:40

my tez mamy 2 tylko ze tak czy tak wielki brat nie spi i czuwa :badgrin: :badgrin: :badgrin: ,fondle, jak tam twoje cycolinki?i dieta???

Awatar użytkownika
misialeczek24
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: misialeczek24 » 24 lut 2008, 01:08

anne21 pisze:tylko ze tak czy tak wielki brat nie spi i czuwa
hehehe ja mojego meza nie sprawdzam wole nie :roll: ;) laski dzis zrobilam sobie namaczanie-(czytaj kompiel ;) )by wybielic swoje cialko :roll: a konkretnie chodzilo mi o dlonie bo z nimi jest najgorzej reszta jest cacy,a dlonie poprostu nie ladnie schodza bo nie rowno :roll: fuck!zrobilam peeling buzki i posmarowalam samoopalaczem ;) chcialam isc w poniedzialek na pryskanko jeszcze raz ale dzwonilam i nagralam sie na sekretarke ale jak do tej pory babka nie oddzwonila :doubt: ech moze sie uda :p
•1operacja-(przed rozmiar B)-5.10.2007-325&375 cc HP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar D
•2operacja-19.12.2008-450&500 cc VHP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar E/F(wymiana implantow na wieksze i usuniecie CCz lewej piersi)
(angel

Awatar użytkownika
anne21
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: anne21 » 24 lut 2008, 01:13

misialeczek24, bede musiala gdzies w mojej okolicy poszukac tego spray tanu....a ja jestem przez caly weekend sama w domu :( :( ,nudze sie..spac mi sie nie chce,jestem zla,bo kupilam sobie spodnie w ebayu niemieckim i minely 3 tyg a spodni nie ma,a wyslala mi meila 5lutego ze spodnie wyslane...kurde,w czwartek kupilam bluzke na allegro i babka nie odpowiada na moe maile :x :x ,dobrz ze jeszcze na allegro nie palcilam nic

Awatar użytkownika
misialeczek24
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: misialeczek24 » 24 lut 2008, 01:17

anne21, kur.......nic mi nie mow o ALLEGRO ja mialam/mam bo to sie ciagnie dalej taka przygode ze szkoda gadac :evil: stracilam 800zl a towaru jak nie bylo tak nie ma mam tego dosc bo ALLEGRO kaze mi sprawe zglosic na policje a ja nie mam jak bo jestem tutaj i takie to wszystko pokrecone wrrrrrrrrrr :evil:
(angel

Zablokowany

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”