Hej Londyjka czyli Glosgow...blisko mnie

...a co do argosu...hehehehe to ja swoje biurko od kompa co tydzien dokrecam a szuflade za kazdym razem

...ale za to Ikea sie trzyma
Fondle albo takiego dziubka robilas na fociach...albo nie wiem co bo tam usteczka duze i powabne

...ale wiecie jak to jest z operacjami....ja na pewno u Latkowskiego podniose sobie jedna powieke tak jak Magia...bo mi niedlugo juz calkiem na rzesach osiadzie :|
booziam
P.S...Misia nie dziwie sie ze usunelas konto z naszej klasy

...po tym jak wam wspomnialam o ty komentarzu pseudo kumpeli to zmienilam ustawienia prywatnosci na koncie. Wymazalam ja i jej kuzynke z listy znajomosci i walnelam jej odpowiedz na jej profilu...teraz bedzie mogla wejsc w moj profil i ogladac focie(niech ja zalewa)ale nie moze komentowac profilu i zdjec
Wiecie co zrobilam i jaki ze mnie detektyw

? Pisalam 5 minut prawdopodobne log in mojego misia i w koncu odkrylam...oczywiscie na Naszej klasie...Dran ma wszystkie wiadomosci wyslane i odebrane wykasowane

oprocz najswiezszej...i to od laski nie od niego z miasta i nie ma jej na liscie znajomych....bylo napisane "Kochany K...milego dnia..popoludnia, nocy..."....What the fuck???

Wymazalam cipke z jej komentarzem...no i jak tu od niego wyciagnac kim ona jest??? A ja zapomnialam jej nazwisko damn it!!!! Hihihihi baby to tylko problemow szukaja...no nie???

Ide dalej szpiegowac