Na emigracji- czyli jak sie odnaleźć ?:)

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
fondle
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: fondle » 22 lut 2008, 22:40

kurcze... mam trudny orzech do zgryzienia... mysle nad tymi ustami... kurde jak uzbieram to chyba sie zdecyduje na to podciagniecie... londyjka poleca... musze to powaznie przemyslec...
misialeczek24, jak opalenizna?

Awatar użytkownika
Londyjka
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: Londyjka » 22 lut 2008, 22:47

hej dziewczyny,ale dawno tu mnie nie bylo.
Ale powiem cos:tak jak mialam sie przeprowadzic ze Szkocji do B'ham nic nie wyszlo bo p...angole(agencja mieszkaniowa) oszukali nas na mieszkaniu,wzieli depozyt a chata niby byla ale nie bylo. Skurczybyki!
Tak po tym zdarzeniu nawet nie wiecie jak pokochalam Szkotow i Szkocje :badgrin: [smilie=hot over you.gif]
"Jeśli szczęście się do nas uśmiecha, trzeba z tego korzystać i starać się mu dopomóc, tak jak ono pomaga nam."Paulo Coelho

Awatar użytkownika
misialeczek24
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: misialeczek24 » 22 lut 2008, 22:51

fondle pisze:kurde jak uzbieram to chyba sie zdecyduje na to podciagniecie... londyjka poleca... musze to powaznie przemyslec...
hmm-tzn???
fondle pisze:misialeczek24, jak opalenizna?
bez zmian :-D
Londyjka, przykro mi :? ale nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo ;)
•1operacja-(przed rozmiar B)-5.10.2007-325&375 cc HP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar D
•2operacja-19.12.2008-450&500 cc VHP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar E/F(wymiana implantow na wieksze i usuniecie CCz lewej piersi)
(angel

Awatar użytkownika
Londyjka
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: Londyjka » 22 lut 2008, 22:59

tez tak mysle,widocznie tak mialo byc.Jak teraz mysle o Anglii to mi slabo. Panuje domniemana opinia,ze Szkoci sa duzo sympatyczniejsi od Angoli,wiele osob to mowilo,i przekonalam sie na wlasne oczy sama :roll: Bez obrazy oczywiscie Wy mieszkajace w Anglii,bo wy to Polki mimo wszystko 8-)
"Jeśli szczęście się do nas uśmiecha, trzeba z tego korzystać i starać się mu dopomóc, tak jak ono pomaga nam."Paulo Coelho

Awatar użytkownika
fondle
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: fondle » 22 lut 2008, 23:03

Londyjka, a ja sie przeprowadzilam do anglii ale blisko szkocji i tu ludzie sa ok i nie zaluje wcale... i znalazlam ogloszenie o prace w internecie i po prostu pojechalam.. nic lepszego nie moglam zrobic... a te pieniadze odzyskacie???
hmm-tzn???
no zamierzalam sobie powiekszyc usta i chyba w koncu sie zdecyduje tą metodą poprzez podcianiecie ust do nosa... zameczam troche w tej kwestii londyjke i doktorka z resztą tez....

Awatar użytkownika
misialeczek24
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: misialeczek24 » 22 lut 2008, 23:10

fondle pisze:no zamierzalam sobie powiekszyc usta i chyba w koncu sie zdecyduje tą metodą poprzez podcianiecie ust do nosa...
kurcze ja jaks zacofana jestem bo nie wiedzialam o czyms takim :oops:
•1operacja-(przed rozmiar B)-5.10.2007-325&375 cc HP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar D
•2operacja-19.12.2008-450&500 cc VHP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar E/F(wymiana implantow na wieksze i usuniecie CCz lewej piersi)
(angel

Awatar użytkownika
fondle
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: fondle » 22 lut 2008, 23:16

misialeczek24, wiesz to plega na wycieciu kawalka skory miedzu warga i nosem i naciagniecie ust do nosa... blizna wiele mniejsza niz chirurgiczne ciecie ust... londyjka miala taki zabieg i w miare go sobie chwali... jadąc w maju do domku moglabym przy okazji walnac se usteczka nie? ;)

Awatar użytkownika
misialeczek24
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: misialeczek24 » 22 lut 2008, 23:21

fondle pisze: wiesz to plega na wycieciu kawalka skory miedzu warga i nosem i naciagniecie ust do nosa...
brzmi powaznie :oops: a nie chcesz zwyklego ostrzykniecia usteczek :?:
(angel

Awatar użytkownika
Londyjka
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: Londyjka » 22 lut 2008, 23:24

fondle pisze:Londyjka, a ja sie przeprowadzilam do anglii ale blisko szkocji i tu ludzie sa ok i nie zaluje wcale... i znalazlam ogloszenie o prace w internecie i po prostu pojechalam.. nic lepszego nie moglam zrobic... a te pieniadze odzyskacie???
Zartujesz... :badgrin: juz sie z tym pogodzilam ale ta wycieczka to bylo jak zly sen i chce o tym zapomniec. Tu mi jest lepiej,znam wszytskie miejsca,wiem gdzie chodzic,gdzie nie,jak u siebie w domu :badgrin:
aha,ale przeprowadzilismy sie na male "wlasne" (tzn. tez z agencji,tyle ze tu sa uczciwe agencje i nie okradaja ludzi)mieszkanko i jestesmy w trakcie urzadzania sie,meble trzeba jakies kupic itp. Kupilismy niektore rzeczy z Argosu ale niektore to taka sklejka,ze szkoda gadac :badgrin:

Awatar użytkownika
fondle
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: fondle » 22 lut 2008, 23:44

misialeczek24 pisze:a nie chcesz zwyklego ostrzykniecia usteczek
nie, dlatego ze nie bede sie ostrzykiwac co 5 miesiecy....
Londyjka, ja tez jestem na swoim... a miejsce nowe bylo ale poznalam i juz jest stare hehe... ale ja bym sie w glab anglii nie przeprowadzila... tu mi odpowiada... dobrze ze zostaliscie w Szkocji... mnie sie od poczatku Birm. nie podobalo hehe...

Zablokowany

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”