gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość
Moderator: Zespół I
-
fondle
- Specjalista Beauty

-
Kontakt:
kurcze... mam trudny orzech do zgryzienia... mysle nad tymi ustami... kurde jak uzbieram to chyba sie zdecyduje na to podciagniecie... londyjka poleca... musze to powaznie przemyslec...
misialeczek24, jak opalenizna?
-
Londyjka
- Specjalista Beauty

hej dziewczyny,ale dawno tu mnie nie bylo.
Ale powiem cos:tak jak mialam sie przeprowadzic ze Szkocji do B'ham nic nie wyszlo bo p...angole(agencja mieszkaniowa) oszukali nas na mieszkaniu,wzieli depozyt a chata niby byla ale nie bylo. Skurczybyki!
Tak po tym zdarzeniu nawet nie wiecie jak pokochalam Szkotow i Szkocje

[smilie=hot over you.gif]
"Jeśli szczęście się do nas uśmiecha, trzeba z tego korzystać i starać się mu dopomóc, tak jak ono pomaga nam."Paulo Coelho
-
misialeczek24
- Przyjaciel Beauty

autor: misialeczek24 » 22 lut 2008, 22:51
fondle pisze:kurde jak uzbieram to chyba sie zdecyduje na to podciagniecie... londyjka poleca... musze to powaznie przemyslec...
hmm-tzn???
fondle pisze:misialeczek24, jak opalenizna?
bez zmian
Londyjka, przykro mi :? ale nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo

•1operacja-(przed rozmiar B)-5.10.2007-325&375 cc HP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar D
•2operacja-19.12.2008-450&500 cc VHP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar E/F(wymiana implantow na wieksze i usuniecie CCz lewej piersi)

-
Londyjka
- Specjalista Beauty

tez tak mysle,widocznie tak mialo byc.Jak teraz mysle o Anglii to mi slabo. Panuje domniemana opinia,ze Szkoci sa duzo sympatyczniejsi od Angoli,wiele osob to mowilo,i przekonalam sie na wlasne oczy sama

Bez obrazy oczywiscie Wy mieszkajace w Anglii,bo wy to Polki mimo wszystko

"Jeśli szczęście się do nas uśmiecha, trzeba z tego korzystać i starać się mu dopomóc, tak jak ono pomaga nam."Paulo Coelho
-
fondle
- Specjalista Beauty

-
Kontakt:
Londyjka, a ja sie przeprowadzilam do anglii ale blisko szkocji i tu ludzie sa ok i nie zaluje wcale... i znalazlam ogloszenie o prace w internecie i po prostu pojechalam.. nic lepszego nie moglam zrobic... a te pieniadze odzyskacie???
hmm-tzn???
no zamierzalam sobie powiekszyc usta i chyba w koncu sie zdecyduje tą metodą poprzez podcianiecie ust do nosa... zameczam troche w tej kwestii londyjke i doktorka z resztą tez....
-
misialeczek24
- Przyjaciel Beauty

autor: misialeczek24 » 22 lut 2008, 23:10
fondle pisze:no zamierzalam sobie powiekszyc usta i chyba w koncu sie zdecyduje tą metodą poprzez podcianiecie ust do nosa...
kurcze ja jaks zacofana jestem bo nie wiedzialam o czyms takim

•1operacja-(przed rozmiar B)-5.10.2007-325&375 cc HP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar D
•2operacja-19.12.2008-450&500 cc VHP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar E/F(wymiana implantow na wieksze i usuniecie CCz lewej piersi)

-
fondle
- Specjalista Beauty

-
Kontakt:
misialeczek24, wiesz to plega na wycieciu kawalka skory miedzu warga i nosem i naciagniecie ust do nosa... blizna wiele mniejsza niz chirurgiczne ciecie ust... londyjka miala taki zabieg i w miare go sobie chwali... jadąc w maju do domku moglabym przy okazji walnac se usteczka nie?

-
misialeczek24
- Przyjaciel Beauty

autor: misialeczek24 » 22 lut 2008, 23:21
fondle pisze: wiesz to plega na wycieciu kawalka skory miedzu warga i nosem i naciagniecie ust do nosa...
brzmi powaznie

a nie chcesz zwyklego ostrzykniecia usteczek

-
Londyjka
- Specjalista Beauty

fondle pisze:Londyjka, a ja sie przeprowadzilam do anglii ale blisko szkocji i tu ludzie sa ok i nie zaluje wcale... i znalazlam ogloszenie o prace w internecie i po prostu pojechalam.. nic lepszego nie moglam zrobic... a te pieniadze odzyskacie???
Zartujesz...

juz sie z tym pogodzilam ale ta wycieczka to bylo jak zly sen i chce o tym zapomniec. Tu mi jest lepiej,znam wszytskie miejsca,wiem gdzie chodzic,gdzie nie,jak u siebie w domu
aha,ale przeprowadzilismy sie na male "wlasne" (tzn. tez z agencji,tyle ze tu sa uczciwe agencje i nie okradaja ludzi)mieszkanko i jestesmy w trakcie urzadzania sie,meble trzeba jakies kupic itp. Kupilismy niektore rzeczy z Argosu ale niektore to taka sklejka,ze szkoda gadac

-
fondle
- Specjalista Beauty

-
Kontakt:
misialeczek24 pisze:a nie chcesz zwyklego ostrzykniecia usteczek
nie, dlatego ze nie bede sie ostrzykiwac co 5 miesiecy....
Londyjka, ja tez jestem na swoim... a miejsce nowe bylo ale poznalam i juz jest stare hehe... ale ja bym sie w glab anglii nie przeprowadzila... tu mi odpowiada... dobrze ze zostaliscie w Szkocji... mnie sie od poczatku Birm. nie podobalo hehe...