Typ figury - jaki podoba się facetom ???

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Londyjka
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: Londyjka » 04 lut 2008, 11:59

kalisto87 olej go,w ogole juz z nim nie dyskutuj,ie widzisz,ze to pustak jakis.
A te procenty jak sama widzisz zabral ze swojego otoczenia,otoczenia zboczencow,gdzie ich idealem sa chyba krowie wymiona,to jest dop.obrzydliwe. A nie zgrabne choc male piersi. Masz nieteges poczucie estetyki. Male piersi moga byc fantastyczne. I jesliby mialobyc to 2% to modelka taka jak Kate Moss nie zrobilbylaby takiej kariery! Ani Tom Cruss,ktory mierzy 170cm. I ich kobiety,ktore mialy ponad 175.
Jestes po prostu tak beznadziejnie glupiutki pustaczku,ze az mi cie szkoda,naprawde.
Zyj w swoim brodziku "obrzydliwych procentow" tylko rzymaj to na wlasnosc bo nikt juz cie sluchac nie moze!
A twoja/nie twoja dziewczyna-jeszcze zobaczysz,znajdzie kogos choc nizszego ale kochanego i super faceta,a z tym wzrostem jesli ci tak mowi,to tylko sciema,moze zebys sie odczepil :badgrin: my czesto ulepszamy prawde.
"Jeśli szczęście się do nas uśmiecha, trzeba z tego korzystać i starać się mu dopomóc, tak jak ono pomaga nam."Paulo Coelho

Awatar użytkownika
Londyjka
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: Londyjka » 04 lut 2008, 12:00

kalisto87 olej go,w ogole juz z nim nie dyskutuj,ie widzisz,ze to pustak jakis.
A te procenty jak sama widzisz zabral ze swojego otoczenia,otoczenia zboczencow,gdzie ich idealem sa chyba krowie wymiona,to jest dop.obrzydliwe. A nie zgrabne piersi. Masz nieteges poczucie estetyki. Male piersi moga byc fantastyczne. I jesliby mialobyc to 2% to modelka taka jak Kate Moss nie zrobilbylaby takiej kariery! Ani Tom Cruss,ktory mierzy 170cm. I ich kobiety,ktore mialy ponad 175.
Jestes po prostu tak beznadziejnie glupiutki pustaczku,ze az mi cie szkoda,naprawde.
Zyj w swoim brodziku "obrzydliwych procentow" tylko rzymaj to na wlasnosc bo nikt juz cie sluchac nie moze!
A twoja/nie twoja dziewczyna-jeszcze zobaczysz,znajdzie kogos choc nizszego ale kochanego i super faceta,a z tym wzrostem jesli ci tak mowi,to tylko sciema,moze zebys sie odczepil :badgrin: my czesto ulepszamy prawde.
"Jeśli szczęście się do nas uśmiecha, trzeba z tego korzystać i starać się mu dopomóc, tak jak ono pomaga nam."Paulo Coelho

Awatar użytkownika
ironka
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: ironka » 04 lut 2008, 12:01

Mozg Ty chyba jesteś naprawdę skrzywdzony, ale nie przez kobiety tylko przez samego siebie. Wmawiasz sobie cos jako jedyną nieomylną prawde i wszelkie próby przekonania Cie że jest inaczej spełzają na niczym bo Ty i tak masz Swoją teorię do której nagniesz wszystkie argumenty. Myślę że problem leży w Twojej psychice a wzrost to taki wytrych, odwrócenie uwagi od rzeczywistego problemu. Ja mam 168, lubię "niskich" facetów, dla mnie 175 to sporo a 170 to w sam raz (chodzę zazwyczaj w trampkach, wysoki obcas odpada). Myśle ze jest o wiele wiecej takich kobiet dla których to po prostu nie ma znaczenia., jest tylko jakaś tam czescia składowa faceta.
Strasznie się chłopie zafiksowałeś na tej swojej teorii doboru na zasadzie atrakcyjności fizycznej ale w zyciu nie jest tak jednowymiarowo: "ty masz małe cycki odziesz do odstrzału". Może to Ci poprawia samopoczucie że napiszesz o obrzydliwym biuscie, wyzyjesz sie na kobietach przez chwile i jakąś zranisz, ale na moje oko duszy Ci to nie uleczy.
23 marca 2007 - Operacja noska lek. Piotr Skupin Godzilla Slayer.

Awatar użytkownika
Valentina
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: Valentina » 04 lut 2008, 12:16

mozg pisze:Ja nie rozumiem, dlaczego wam nie można niczego powiedzieć wprost. Skoro uważam, że małe piersi są obrzydliwe, to to piszę, nie owijam w bawełnę.
...ja myślałam, że jest jeszcze jakaś nadzieja, ale Ty człowieku jesteś taki tępy, że nie znam drugiego takiego... :roll: ...tu nie chodzi o "nie owijanie w bawełnę" i powiedzenie wprost... jesteś zwykłym prostakiem i prymitywem... nic ponad to! ...ja mam naturalne piersi w rozmiarze D i przecież nie powinno mnie to dotyczyć i dotknąć w żaden sposób... ale jako, że jestem istotą myślącą, po czytaniu Twoich postów, chce mi się rzygać :!:
...rzygać mi się chce na samą myśl o Twojej osobie :!:
mozg pisze:No ciekawe jaki to procent mężczyzn woli małe piersi, może ze 2% ? Ze wzrostem jest tak samo, może ze 2 na 100 kobiet woli kogoś 170 cm od 190 cm. Teraz poprawię moje zdanie, które wywołało takie zamieszanie: dla mnie jak i dla wszystkich moich kolegów małe piersi u kobiety są nieatrakcyjne, a jeśli chodzi o mnie, to są wręcz obrzydliwe. Lepiej?
...to tylko Ty sobie wmawiasz, że 2 kobiety na 100 wolą kogoś 170cm niż 190cm... to jakaś kompletna bzdura :!: bo mam oczy i widzę jak jest i znam to z autopsji :!: ...te statystyki sam sobie tak układasz i wmawiasz, że tu chodzi o wzrost, a to nie tędy droga... TO NIE ZE WZGLĘDU NA WZROST KOBIETY NIE INTERESUJĄ SIĘ TOBĄ :!: NIE SĄ ZAINTERESOWANE TOBĄ, BO JESTEŚ ZWYKŁYM TĘPYM BURAKIEM :!:

Otwórz w końcu oczy człowieku!!! Miałam niższego faceta od Ciebie, ale tu nie chodzi o wzrost! Z Tobą bym się wstydziła gdziekolwiek pójść, żeby się nie najeść wstydu przy rodzinie, znajomych i nieznajomych, bo masz zachowanie prymitywa i TO JEST TWÓJ WYŁĄCZNY PROBLEM :!: :!: :!: DLATEGO KOBIETY SIĘ TOBĄ NIE INTERESUJĄ :!: :!: :!: ...i skończ już chować swoje prostactwo, brak kultury i ogłady za wzrostem... tylko się ośmieszasz człowieku! ...proponuję zapisać się do Szkoły Dobrego Wychowania i może wtedy skończysz swoje porażki tłumaczyć czymś, co nie ma z tym nic wspólnego :!:
Weź zmień forum na..."Zakompleksieni marudziarze" lub "Prości impotenci" albo najlepiej stwórz własne forum " Dyskutant odreagowujący niepowodzenia i frustracje może nawet skrzywienia i niedostatki natury sexualno-psychologicznej były uczestnik forum w którym kobiety w zaufaniu dzielą się swoimi problemami nie po to by słuchać debilnych dyskusji znudzonych fajtłap "..,.i tam ze swoimi kolegami sie udzielajcie :!:
Już po operacji nosa - 7 lipca 2005 oraz chirurgicznej korekcji ust - 12 października 2005
Dr PIOTR SKUPINhttp://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... doping.gif

Awatar użytkownika
Londyjka
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: Londyjka » 04 lut 2008, 12:46

Teraz jak sobie pomysle ile razy oczu ine moglam oderwac od niektorych facetow,jest cos w takiej twarzy...i to przeszywajace spojrzenie,piekne oczy,widzialam paru takich co z miejsca mozna by oszalec no i po zastanowieniu sie to oni na oko nie mieli wiecej niz 170 cm, wiec jak widac nie mialo to najniejszego wplywu bo dopiero po zastanowieniu zauwazylam,ze byli niscy. A to nieistote zupelnie! Liczy sie czym cie facet przyciagnie. Wzrostem??? A reszta kiepska?? :badgrin: :badgrin: ja na swoim przykladzie nie kojarze takiego "postepu" Ale tobie wlewac nie bede,bo ty z tymi facetami,ktorych widzialam,nie masz kompletnie nic wspolnego! Ty niczym nie przyciagniesz zadnej wiec czepiasz sie wzrostu jak brzytwy tonacy... :?

Awatar użytkownika
Londyjka
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: Londyjka » 04 lut 2008, 12:53

Teraz jak sobie pomysle ile razy oczu ine moglam oderwac od niektorych facetow,jest cos w takiej twarzy...i to przeszywajace spojrzenie,piekne oczy,widzialam paru takich co z miejsca mozna by oszalec no i po zastanowieniu sie to oni na oko nie mieli wiecej niz 170 cm, wiec jak widac nie mialo to najniejszego wplywu bo dopiero po zastanowieniu zauwazylam,ze byli niscy. A to nieistote zupelnie! Liczy sie czym cie facet przyciagnie. Wzrostem??? A reszta kiepska?? :badgrin: :badgrin: ja na swoim przykladzie nie kojarze takiego "postepu" Ale tobie wlewac nie bede,bo ty z tymi facetami,ktorych widzialam,nie masz kompletnie nic wspolnego! Ty niczym nie przyciagniesz zadnej wiec czepiasz sie wzrostu jak brzytwy tonacy... :?
ps wiekszosc noich facetow byla wzrostu mojego meza,choc podobalam sie wyzszym,jako ta malutka kobietka(160cm),ale widocznie tamci nie mieli w sobie tego czym mnie przyciagneli,a ci mieli. Jakby to byl jakis defekt,ze ktos jest naprawde nad wyraz niski-karlowatosc albo zbyt wysoki-gigantyzm,to jest to sprawa glebszego zatanowienia,ale calkiem normalny wzrost tylko troche pare cm w ta czy w tamta strone,hahaha,i ty sie takiej bzdury trzymasz! To akurat jest najmniejszy problem. Uwierz mi,masz wieksze :badgrin:

karolinka
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: karolinka » 04 lut 2008, 13:39

Valentina pisze:TO NIE ZE WZGLĘDU NA WZROST KOBIETY NIE INTERESUJĄ SIĘ TOBĄ NIE SĄ ZAINTERESOWANE TOBĄ, BO JESTEŚ ZWYKŁYM TĘPYM BURAKIEM

Otwórz w końcu oczy człowieku!!! Miałam niższego faceta od Ciebie, ale tu nie chodzi o wzrost! Z Tobą bym się wstydziła gdziekolwiek pójść, żeby się nie najeść wstydu przy rodzinie, znajomych i nieznajomych, bo masz zachowanie prymitywa i TO JEST TWÓJ WYŁĄCZNY PROBLEM DLATEGO KOBIETY SIĘ TOBĄ NIE INTERESUJĄ ...i skończ już chować swoje prostactwo, brak kultury i ogłady za wzrostem... tylko się ośmieszasz człowieku! ...

val, masz zupełną rację

on wybiera ludzi poprzez wygląd, nawet znajomych, ktos kto pisze cos w stylu, ze nie dalibyscie rady koledze, kolezance powiedziec wprost co sie w nich wam nie podoba itd.... co mnie obchodzi jak wygląda moj znajomy czy przyjaciel czy pani w sklepie :?:

masz straszny problem koleś, ty lepiej nie wychodz z domu, bo sie porzygasz skoro tak cie wszystko obrzydza, ... znajomi jacys nie tacy, ty sam nie taki jak trzeba kobiety dookola nie takie, nie no masakra, jakis pokrzywdzony jestes i nie wychowany, nikt cie milosci, i szacunku do drugiego czlowieka nie nauczyl, przyjazni cie nikt nie nauczyl.... brak słów

wogole post nalezaloby wykasowac a do tego czegos sie nie oddzywac, masakra nic do niego nie dociera

Awatar użytkownika
Kalisto87
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Kalisto87 » 04 lut 2008, 13:45

karolinka pisze: masz straszny problem koleś, ty lepiej nie wychodz z domu, bo sie porzygasz skoro tak cie wszystko obrzydza(...)
Heh dobre ;)
Miałam się już nie odzywać odnośnie tego postu ale tylko napiszę, że jak przeczytałam wypowiedź o "obrzydzeniu" to zaraz wyobraziłam sobie jak autorem targają przeraźliwe torsje na widok normalnej, małobiuściastej kobiety :badgrin:

Awatar użytkownika
Mayka87
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Mayka87 » 04 lut 2008, 15:05

dziewczyny, a moze poprostu mozg nie zostal w jakis sposob obdarzony przez nature(i nie chodzi mi tu o wzrost) i teraz sie mści na kobietach, bo wkoncu matka natura to kobieta :-D ojojoj rozumiemy cie mozgu... ile mozna patrzec w lustro i ledwo cos dostrzegac :-D :badgrin:
TAK!! dla wyzwan, jakiekolwiek by nie byly...

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 04 lut 2008, 19:52

Dla mnie ideał kobiety to klepsydra.
Piekny średnio-duży biust, duże wcięcie w tali i wyraznie zaznaczona pupa :-) Wzrost 165- 173 cm,waga 53-58 kg,biust od 90-96, talia 60-68 biodra 90-96. :-)
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

ODPOWIEDZ

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”