mozg pisze:Ja nie rozumiem, dlaczego wam nie można niczego powiedzieć wprost. Skoro uważam, że małe piersi są obrzydliwe, to to piszę, nie owijam w bawełnę.
...ja myślałam, że jest jeszcze jakaś nadzieja, ale Ty człowieku jesteś taki tępy, że nie znam drugiego takiego...

...tu nie chodzi o "nie owijanie w bawełnę" i powiedzenie wprost... jesteś zwykłym prostakiem i prymitywem... nic ponad to! ...ja mam naturalne piersi w rozmiarze D i przecież nie powinno mnie to dotyczyć i dotknąć w żaden sposób... ale jako, że jestem istotą myślącą, po czytaniu Twoich postów, chce mi się rzygać
...rzygać mi się chce na samą myśl o Twojej osobie
mozg pisze:No ciekawe jaki to procent mężczyzn woli małe piersi, może ze 2% ? Ze wzrostem jest tak samo, może ze 2 na 100 kobiet woli kogoś 170 cm od 190 cm. Teraz poprawię moje zdanie, które wywołało takie zamieszanie: dla mnie jak i dla wszystkich moich kolegów małe piersi u kobiety są nieatrakcyjne, a jeśli chodzi o mnie, to są wręcz obrzydliwe. Lepiej?
...to tylko Ty sobie wmawiasz, że 2 kobiety na 100 wolą kogoś 170cm niż 190cm... to jakaś kompletna bzdura

bo mam oczy i widzę jak jest i znam to z autopsji

...te statystyki sam sobie tak układasz i wmawiasz, że tu chodzi o wzrost, a to nie tędy droga... TO NIE ZE WZGLĘDU NA WZROST KOBIETY NIE INTERESUJĄ SIĘ TOBĄ

NIE SĄ ZAINTERESOWANE TOBĄ, BO JESTEŚ ZWYKŁYM TĘPYM BURAKIEM
Otwórz w końcu oczy człowieku!!! Miałam niższego faceta od Ciebie, ale tu nie chodzi o wzrost! Z Tobą bym się wstydziła gdziekolwiek pójść, żeby się nie najeść wstydu przy rodzinie, znajomych i nieznajomych, bo masz zachowanie prymitywa i TO JEST TWÓJ WYŁĄCZNY PROBLEM

DLATEGO KOBIETY SIĘ TOBĄ NIE INTERESUJĄ

...i skończ już chować swoje prostactwo, brak kultury i ogłady za wzrostem... tylko się ośmieszasz człowieku! ...proponuję zapisać się do Szkoły Dobrego Wychowania i może wtedy skończysz swoje porażki tłumaczyć czymś, co nie ma z tym nic wspólnego

Weź zmień forum na..."Zakompleksieni marudziarze" lub "Prości impotenci" albo najlepiej stwórz własne forum " Dyskutant odreagowujący niepowodzenia i frustracje może nawet skrzywienia i niedostatki natury sexualno-psychologicznej były uczestnik forum w którym kobiety w zaufaniu dzielą się swoimi problemami nie po to by słuchać debilnych dyskusji znudzonych fajtłap "..,.i tam ze swoimi kolegami sie udzielajcie