Na emigracji- czyli jak sie odnaleźć ?:)

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
misialeczek24
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: misialeczek24 » 13 sty 2008, 00:43

Londyjka pisze:misialeczek d'ont worry!
chcialabym ale nie jest to latwe -pracujemy razem.....a ja jestem bardzo wrazliwa osoba i bardzo latwo mnie zranic...
Londyjka pisze:Co sadzicie o Liverpool ?
ja osobiscie tam nie bylam ale moja siostra z mezem tam mieszkaja i sobie chwala bardzo im sie podoba ;)
•1operacja-(przed rozmiar B)-5.10.2007-325&375 cc HP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar D
•2operacja-19.12.2008-450&500 cc VHP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar E/F(wymiana implantow na wieksze i usuniecie CCz lewej piersi)
(angel

Awatar użytkownika
fondle
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: fondle » 13 sty 2008, 00:51

misialeczek24, biedaczko.. ja to bym go opierdoliła az by mu laczki spadly.. no co za kretyn.. ch**j go strzela ze jestescie szczesliwi??? wez no tylko pogadaj z tymi innymi co oni ci maja do powiedzenia.. a ten kretyn to nawet nie mial odwagi powiedziec tego tylko maila napisal?? smieszny jest...

Awatar użytkownika
Londyjka
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: Londyjka » 13 sty 2008, 01:16

misialeczek a co Twoj maz na to wszytsko,wierzy im,jaki ma do tego stosunek?
Co do liverpoolu to powiedz mi jeszcze prosze czy ogolnie jest tam (w miare) cieplo ? Bo na tym zalezy mi rownie mocno co na ladnym miescie. Nie jest to za blisko poludnia wiec boje sie,ze pogoda od Szkocji niewiele sie bedzie roznic... misialeczek,mam jeszcze prosbe,nie wiem czy sie zgodzisz,chociaz watpie ale jakbys miala jakies zdjecia tego miasta (liverpool) to przyslalabys mi na meila,bo zbieram wszytskie informacje bo chcemy sie juz tam(albo gdzies indziej)na kilka latek osiedlic. sa zdjecia w internecie ale raczej takie ogolne,nie przedstawiaja za duzo...i jeszcze: co sobie chwala w tym miescie? I czemu wyladowalas w Irlandii? ;)
"Jeśli szczęście się do nas uśmiecha, trzeba z tego korzystać i starać się mu dopomóc, tak jak ono pomaga nam."Paulo Coelho

Nadia125
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Nadia125 » 13 sty 2008, 15:25

Londyjka jeśli chciałabyś, żeby było w miarę ciepło, to pomyśl o południowej Anglii, ja mieszkam po przeciwnej stronie Liverpoolu, blisko morza północnego, no i pogoda taka sobie, latem nie było najciplej, do połowy lipca padało, ale potem do września dało się wytrzmać ;)

Awatar użytkownika
toxic
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: toxic » 13 sty 2008, 17:44

misialeczek24, tak mam odznake i ciesze sie bardzo ze skonczylam ten kurs. Duzo sie nauczylam, a po tym kursie moge startowac na Close Protection, czyli np. na ochroniarza prezydenta i.t.p. :badgrin: Oczywiscie nikt by mnie nie wzial do takiej pracy, bo jestem trosze za drobnej postury, ale nowe doswiadczenia zawsze sie przydadza :-) . A poza tym bardzo dobrze platna prace mozna znalezc.
A co do twojego "znajomego" z pracy. Jaki to musi byc glupek zeby odwazyc sie napisac do twojego meza takiego maila :evil: Przeciez to naturalne ze maz pokarze ci to, a on narobi sobie tylko wrogow. Najlepiej olewaj barana w pracy ;) napewno jest zazdrosny.
24 MARCA 2010 Dr.Kasprzyk 265 TRF - w koncu je mam :)

http://pdgm.pitapata.com/j3qqp2.png

Awatar użytkownika
fondle
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: fondle » 13 sty 2008, 19:00

toxic, zmienilas avatarek!!! kurcze przyzwyczailam sie do tamtego.. znowu zmiany na forum hehe...

Awatar użytkownika
Londyjka
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: Londyjka » 13 sty 2008, 19:20

toxic to Twoje piersi?? Az mi oczy wyszly na wierzch jak weszlam na ta strone 8-) Dla czegos takiego warto pocierpiec... Jak ja sie nie moge doczekac operacji...jednak najpierw dzidzius... :oops:
nadia, kompletnie nie mmay pojecia gdzie,byle nie Londyn , juz dawno jest zapchany i strasznie drogi. Myslimy o Liverpool bo ladne miasto,takie jasne,jelsi sie nie myle. Birmingham tez nie najgorsze no i blizej poludnia,jednak o tym drugim slyszalam negatywne opinie,sama nie wiem. Byle jak najdalej od Szkocji... ten kto tu kiedykolwiek mieszkal powie,ze w Londynie to tropikalny klimat :badgrin: (mieszkalam i tam i tu).
"Jeśli szczęście się do nas uśmiecha, trzeba z tego korzystać i starać się mu dopomóc, tak jak ono pomaga nam."Paulo Coelho

Awatar użytkownika
misialeczek24
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: misialeczek24 » 13 sty 2008, 19:41

fondle pisze:misialeczek24, biedaczko.. ja to bym go opierdoliła az by mu laczki spadly.. no co za kretyn.. ch**j go strzela ze jestescie szczesliwi???
stwierdzialam ze nie bede sie znizac do jego poziomu...
fondle pisze:wez no tylko pogadaj z tymi innymi co oni ci maja do powiedzenia..
tylko chcialabym wiedziec co to za inni :!: :?: bo gadalam dzis z kilkoma osobami bo chcialam sie dowiedziec prawdy-i wszyscy byli w szoku!!!
fondle pisze: a ten kretyn to nawet nie mial odwagi powiedziec tego tylko maila napisal?? smieszny jest...
dokladnie zalosny jest...ja zrobilam tak jak on i napisalam mu tylko tyle ze na drugi raz jak bedzie chcial cos mi powiedziec niech ma odwage zrobic to prosto w twarz,i ze niech sie zastanowi ze dwa razy zanim kogos innego urazi...nie chcialam sie nad tym dluzej rozwodzic poprostu bede go zlewac-teraz dopiero zaobaczy jaka potrafie byc ""mila" ;)
Londyjka pisze:misialeczek a co Twoj maz na to wszytsko,wierzy im,jaki ma do tego stosunek?
moj maz jest bardzo ugodowym czlowiekiem.powiedzial mu tylko ze przegial w kilku sprawach i ze nie mial prawa tak o mnie napisac i wogole za kogo on sie uwaza mieszajac sie w nasze zycie-ale rozmawia z nim dalej-ale mi to wisi...
Londyjka, niestety nie mam zadnych fotek z Liverpoolu bo nigdy tam nie bylam-przykro mi :|
a czemu wyladowalam w irlandii wiesz tak jakos wyszlo ;)
toxic pisze:misialeczek24, tak mam odznake i ciesze sie bardzo ze skonczylam ten kurs. Duzo sie nauczylam, a po tym kursie moge startowac na Close Protection, czyli np. na ochroniarza prezydenta i.t.p.
super!!!ja bym sie chyba do takiego czegos nie nadawala :roll: ,napewno znajdziesz szybko super prace ;)
toxic pisze:A co do twojego "znajomego" z pracy. Jaki to musi byc glupek zeby odwazyc sie napisac do twojego meza takiego maila
glupek to malo powiedziane....a do tego napisal na moja skrzynke a nie na meza :roll: masakra :!:

ech ale dzis juz mi lepiej nie przejmuje sie tym wcale bo nie byl ani on ani jego dziewczyna kims na kim by mi zalezalo...
•1operacja-(przed rozmiar B)-5.10.2007-325&375 cc HP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar D
•2operacja-19.12.2008-450&500 cc VHP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar E/F(wymiana implantow na wieksze i usuniecie CCz lewej piersi)
(angel

Awatar użytkownika
fondle
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: fondle » 13 sty 2008, 19:45

misialeczek24, no i tak trzymac! niczym sie nie przejmuj , olej debila.. zlosc pieknosci szkodzi i szkaoda by jej bylo na kogos takiego...

Awatar użytkownika
misialeczek24
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: misialeczek24 » 13 sty 2008, 19:51

fondle pisze:misialeczek24, no i tak trzymac! niczym sie nie przejmuj , olej debila.. zlosc pieknosci szkodzi i szkaoda by jej bylo na kogos takiego...
AMEN ;)
twoje cycuszki juz nie dlugo jak tam schizujesz coraz bardziej??? ;)
(angel

Zablokowany

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”