fondle pisze:misialeczek24, biedaczko.. ja to bym go opierdoliła az by mu laczki spadly.. no co za kretyn.. ch**j go strzela ze jestescie szczesliwi???
stwierdzialam ze nie bede sie znizac do jego poziomu...
fondle pisze:wez no tylko pogadaj z tymi innymi co oni ci maja do powiedzenia..
tylko chcialabym wiedziec co to za inni

bo gadalam dzis z kilkoma osobami bo chcialam sie dowiedziec prawdy-i wszyscy byli w szoku!!!
fondle pisze: a ten kretyn to nawet nie mial odwagi powiedziec tego tylko maila napisal?? smieszny jest...
dokladnie zalosny jest...ja zrobilam tak jak on i napisalam mu tylko tyle ze na drugi raz jak bedzie chcial cos mi powiedziec niech ma odwage zrobic to prosto w twarz,i ze niech sie zastanowi ze dwa razy zanim kogos innego urazi...nie chcialam sie nad tym dluzej rozwodzic poprostu bede go zlewac-teraz dopiero zaobaczy jaka potrafie byc ""mila"
Londyjka pisze:misialeczek a co Twoj maz na to wszytsko,wierzy im,jaki ma do tego stosunek?
moj maz jest bardzo ugodowym czlowiekiem.powiedzial mu tylko ze przegial w kilku sprawach i ze nie mial prawa tak o mnie napisac i wogole za kogo on sie uwaza mieszajac sie w nasze zycie-ale rozmawia z nim dalej-ale mi to wisi...
Londyjka, niestety nie mam zadnych fotek z Liverpoolu bo nigdy tam nie bylam-przykro mi :|
a czemu wyladowalam w irlandii wiesz tak jakos wyszlo
toxic pisze:misialeczek24, tak mam odznake i ciesze sie bardzo ze skonczylam ten kurs. Duzo sie nauczylam, a po tym kursie moge startowac na Close Protection, czyli np. na ochroniarza prezydenta i.t.p.
super!!!ja bym sie chyba do takiego czegos nie nadawala

,napewno znajdziesz szybko super prace
toxic pisze:A co do twojego "znajomego" z pracy. Jaki to musi byc glupek zeby odwazyc sie napisac do twojego meza takiego maila
glupek to malo powiedziane....a do tego napisal na moja skrzynke a nie na meza

masakra
ech ale dzis juz mi lepiej nie przejmuje sie tym wcale bo nie byl ani on ani jego dziewczyna kims na kim by mi zalezalo...