pamietacie swoich znajomych ze szkoly ???

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Rina
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Rina » 08 sty 2008, 17:13

Bo to chyba jest taki wyscig :) Kto bedzie mial wiecej... Zwyczaje przeniesione rodem z fotki.pl
Dodawanie osob, ktorych sie nie zna, albo na zasadzie "o widzialem ja/jego w biedronce jak kupowalem cukier":P i myk do znajomych. :oops:
Nie wymagam wiele od życia. Jestem symbolem seksu i to mi wystarcza :)

Awatar użytkownika
ghostdog
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: ghostdog » 09 sty 2008, 01:29

He he tez tak zauwazylam...ostatnio spotkalam kumpla ktory wyslal mi zaproszenie i juz zaczelam mowic jak go zobaczylam@Och czes Krzychu...@ i juz sie chcialam pytac co tam slychac...a on myk! do samochodu....do dupy niech sie chowa a na liscie takiego nie potrzebuje....
Z kolei mam u siebie kolezanke ktorej nie widzialam 8 lat i teraz na swieta spotkalam ja w kafejce i gadalysmy o zyciu za granica itp praez kilka chwilek...wiem ze wczesniej tylko na czesc by sie skonczylo....wiec taka osobe wciazna na liscie miec moge....reszta to faktycznie tylko liczby.....
2006 Latkowe cycuchy
2008 Kasprzykowe powieki
botoxik here i come:)

Awatar użytkownika
toxic
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: toxic » 09 sty 2008, 14:22

A ja znalazlam moja klase z podstawowki i oczywiscie jest tylko 6 osob i to jeszcze takich z ktorymi w szkole prawie wogole nie gadalam :doubt: Licze ze moze pojawi sie wiecej :roll: takze narazie sie nie ujawnilam
24 MARCA 2010 Dr.Kasprzyk 265 TRF - w koncu je mam :)

http://pdgm.pitapata.com/j3qqp2.png

Awatar użytkownika
Michitka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Michitka » 09 sty 2008, 14:37

Przeznaczenie oddaje kobietę pierwszemu. Przypadek - najlepszemu. Wybór - pierwszemu lepszemu...

Awatar użytkownika
viriel
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: viriel » 09 sty 2008, 16:55

Kurde- to się dowiedziałam, że jestem bardziej zakompleksiona niż myślałam :p :badgrin:

Awatar użytkownika
toxic
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: toxic » 09 sty 2008, 19:04

ciekawy temet na prace mgr :roll:
24 MARCA 2010 Dr.Kasprzyk 265 TRF - w koncu je mam :)

http://pdgm.pitapata.com/j3qqp2.png

Awatar użytkownika
Anielicanrw
Uzytkownik zbanowany
Uzytkownik zbanowany

Post autor: Anielicanrw » 09 sty 2008, 19:19

pierdoly ludzie wypisuja...ale fakt jest faktem...portal daje mozliwos zobaczenia co sie dzieje z naszymi dawnymi znajomymi...a tak z drugiej beczki to jesli byli by naprawde naszymi dobrymi znajomymi to nie stracilibysmy tak latwo z nimi kontaktu.Wiele osob sie poprostu nie lubialo....ja osobiscie nalezalam do szarych myszy szkolnych niczym sie nie wyrozniajacym...a nasze pieknosci szkolne z podstawowki czy szkoly sredniej blyszczaly....nie bede ukrywac ze jak je teraz widze na naszej klasie to mi zal ze kobiety nie potrafia zadbac o siebie...pisza mi o jaka piekna sie z ciebie kobieta zrobila...a widzac mnie jak przyjezdzam do Polski odwracaja glowe,bo same niestety "podupadly" a wczesniej co poniektore rzucaly glupimy tekstami w strone tych szarych,grubszych i nie ladnych (wedlug nich) a tu widze role sie poodwracaly...
Stronka ma dobra idee...ale poszla troszke w druga strone...kolekcjonerstwo fotek,zaczepianie nieznanych tak naprawde osob,chwalenie sie kto i co ma...to co ja mam sobie wkleic moje auto,faceta,zdjecie na ktorym przypadkowo jest rowniez wyciag z konta bankowego.. wkleic zeby kolezanka czy kolega ktorym nie powiodlo sie finansowo i pozostali w Polsce zle sie poczuli i gorsi??? Milo mi sie zrobilo jak napisala do mnie pani ze skas moja buzie zna....a okazalo sie ze to dawna kolezanka mojej mamy z podstawowki...teraz jest w Kanadzie i takim to sposobem mama ma z kim na necie porozmawiac :p i juz sie umowily na wakacyjne spotkanie.
Tak sobie wczoraj tam weszlam i stwierdzilam ze nie jestem do konca przekonana czy nie zlikwidowac konta...troszke dla mnie glupota jest miec w znajomych kolezanke...ktora mnie mija w Polsce i nawet sie nie spojrzy na mnie a tu mi zaproszenie wysyla i zapytauje co u mnie i ze musimy sie spotkac bo mnie dawno nie widziala a jeszcze miesiac temu wpadla na mnie w sklepie...panowie szukaja swoich dawnych milosci...teksty typu o Ania jak ty pieknie wygladasz ....jaki ja bylem glupi kochajac sie w Asce....Boze chyba powinnam sie teraz posikac z radosci ze gosc ktory mnie lekcewazyl,teraz sie slini i wypisuje mi codziennie teksty z pogranicza erotyku...a nie zauwazyl ze tak nie wypada bo zona i dzieci u niego a ode mnie ani jednej odpowiedzi...

Awatar użytkownika
nesia
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: nesia » 10 sty 2008, 11:09

Anielcicanrw podzielam Twoje zdanie i tez od jakiegos czasu myslę aby zniknąć z tego portalu; tak myslę, że faktycznym znajomym z którymi odnowiłam kontakt (a jest ich 2, pozostałe 196 to ściema) zostawie gg i finał.
23.02.07 - ;)

Uroda to weksel honorowany na całym świecie za okazaniem.
Giacomo Casanova

Awatar użytkownika
Rina
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Rina » 12 sty 2008, 15:35

do wszystkiego mozna dorobic jakas ideologie..

Ja tez zastanawiam sie nad usuniecie konta. Z wszystkich osob, ktore mam na koncie z 2 wymienilam kilka maili - z czego sie oczywiscie bardzo ciesze :) Jedna z tych 2 osob, jest jedna z naszych kochanych forumek :-D
A druga osoba, za czasow szkolnych nie mialam za specjalnego kontaktu. Ot "czesc""czesc" :) Jednak na naszej-klasie bardzo milo mi sie z nim gawedzilo :p
Z kolei osoby, po ktorych spodziewalam sie pozytywnej reakcji i checi pisania - bardzo mnie rozczarowaly.. Jedna z nich jest moja "przyjaciolka", ktora teraz to pokazala jak wielka jest franca ;) Wydrukowala sobie moje zdjecia, zaniosla do domu i bylo wielkie omawianie, jak to rina jest ubrana, jak to pomalowana, jak mocno.. ciemno... a to wszystko raz po raz przerywane smiechem, przy ktorym doda sie chowa :oops:
No i jeszcze powtarzanie niczym mantre, jakiego to ja mam farta.. no jakbym kurna krowie spod ogona wypadla :(
Wiecie co jest najlepsze? Otoz omawiana madam, miala zawsze o sobie wysokie mniemanie, ohh cud, miod, malina.. Najpiekniejsza, najmadrzejsza.. nos zadarty wysoko by plebsu nie widziec ;) A teraz? dala sobie dzieci narobic, pracuje za 400zl, nosa nie wysciubila poza miejscowosc, w ktorej mieszka... gniezdza sie w 3 w malenkim pokoiku.. dach przecieka a jej maz zamiast to naprawic, to napiża z wysunietym jezykiem pileczka tenisowa w mur :oops:

malpa mogla tak lba nie zadzierac, to widzialaby w co lezie..
Nie wymagam wiele od życia. Jestem symbolem seksu i to mi wystarcza :)

Awatar użytkownika
Anielicanrw
Uzytkownik zbanowany
Uzytkownik zbanowany

Post autor: Anielicanrw » 12 sty 2008, 16:31

Rina wlasnie to mialam na mysli... ja tam juz nawet nie akceptuje nowych "znajomych" bo po co? Z dwoma trzema osobami wymieniamy @ a reszta tyle ze ma moja fotke w swoich znajomych! Odnowilam znajomosc z pewnym panem prezesem (teraz) wielkiej firmy...moj dawny luby....przerazilam sie jak go zobaczylam...ja wszystko rozumiem,ale przestac dbac o siebie...i patrzec spod byka na innych...sorry ale nasz wyglad to nasz wybor...nie mowie o urodzie z ktora sie rodzimy,ale o normalnym dbaniu o siebie....ja mieszkajac w Niemczech przyzwyczailam sie ze czym starszy pan tym bardziej zadbany....a tu w moich znajomych dominuja panowie...i ich brzuszki...ale fotka obok fury...hmm :roll:
Tak wlasnie weszlam patrze po wiadomosciach i po co mam kogos zaakceptowac jak mnie zaprasza do znajomych a slowa nawet nie wydusi? Znajomi dla mnie to tacy ludzie z kotorymi mam kontak chodzby na przekazanie sobie czesc co slychac....

Musze zlikwidowac ten szajs...bo to bzdura bycie tam i po co???

Ps.wlasnie dostalam zaproszenie od kolejnego sorry za slowa szczeniaka 13latka...co to do jasnej cholery ma byc???

ODPOWIEDZ

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”