do wszystkiego mozna dorobic jakas ideologie..
Ja tez zastanawiam sie nad usuniecie konta. Z wszystkich osob, ktore mam na koncie z 2 wymienilam kilka maili - z czego sie oczywiscie bardzo ciesze :) Jedna z tych 2 osob, jest jedna z naszych kochanych forumek
A druga osoba, za czasow szkolnych nie mialam za specjalnego kontaktu. Ot "czesc""czesc" :) Jednak na naszej-klasie bardzo milo mi sie z nim gawedzilo
Z kolei osoby, po ktorych spodziewalam sie pozytywnej reakcji i checi pisania - bardzo mnie rozczarowaly.. Jedna z nich jest moja "przyjaciolka", ktora teraz to pokazala jak wielka jest franca

Wydrukowala sobie moje zdjecia, zaniosla do domu i bylo wielkie omawianie, jak to rina jest ubrana, jak to pomalowana, jak mocno.. ciemno... a to wszystko raz po raz przerywane smiechem, przy ktorym doda sie chowa
No i jeszcze powtarzanie niczym mantre, jakiego to ja mam farta.. no jakbym kurna krowie spod ogona wypadla
Wiecie co jest najlepsze? Otoz omawiana madam, miala zawsze o sobie wysokie mniemanie, ohh cud, miod, malina.. Najpiekniejsza, najmadrzejsza.. nos zadarty wysoko by plebsu nie widziec

A teraz? dala sobie dzieci narobic, pracuje za 400zl, nosa nie wysciubila poza miejscowosc, w ktorej mieszka... gniezdza sie w 3 w malenkim pokoiku.. dach przecieka a jej maz zamiast to naprawic, to napiża z wysunietym jezykiem pileczka tenisowa w mur
malpa mogla tak lba nie zadzierac, to widzialaby w co lezie..
Nie wymagam wiele od życia. Jestem symbolem seksu i to mi wystarcza :)