Moderator: Zespół I
hehe to wcale nie jest tak do koncafondle pisze:jestem z moim chlopakiem ponad 4 lata i nigdy jeszcze sie nie zabezpieczalismy doslownie nigdy.... caly czas stosunek przerywany przed i po okresem normalnie do srodka... jeszcze ani razu nie bylam w ciazy.... czyli to wcale nie jest regula po prostu trzeba to umiec robic
I mi od razu przyszła do głowy mysl iz raczej do umiejetnosci bym teg nie przypisała, a raczej do problemu partnera lub partnerki z płodnoscią.Rina pisze:hehe to wcale nie jest tak do koncafondle pisze:jestem z moim chlopakiem ponad 4 lata i nigdy jeszcze sie nie zabezpieczalismy doslownie nigdy.... caly czas stosunek przerywany przed i po okresem normalnie do srodka... jeszcze ani razu nie bylam w ciazy.... czyli to wcale nie jest regula po prostu trzeba to umiec robicMi sie tez wydawało, ze umiemy to robic, bo przez 4 lata mimo zadnych zabezpieczen nie zaszlam w ciaze. Ale jak sie pozniej okazalo po doglebnych badaniach, ze ja dzieci miec nie moge.
Nie trzeba mieć umiejętności,żeby facet w porę wyskoczył. Po prostu nie trafia na Twoje dni płodnefondle pisze:albo umiejetnosci proste
Ja nazwałbym to Szczęściem Bardzo..bardzo dużym,...O umiejętnościach raczej bym zapomniał..Ale każdy ma prawo do dysponowania własnym ciałem i własna metodą anty...Tutaj trzeba pierwszej ,,wpadki"...zeby zacząć rozsądnie podchodzić do tematu..fondle pisze:no to powiem wam ze jestem w 100% pewna ze oboje mozemy miec dzieci wiec albo mamy szczescie albo umiejetnosci proste