stosunek przerywany

Higena, Uroda, Moda i Trendy

Moderator: Zespół I

VAGINKA
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: VAGINKA » 06 gru 2007, 21:19

Ja podziekuje za przerywany.Jak któraś chciałaby dziecko tylko sie boi i nie bedzie problemem jak wpadnie to dziewczyny jak najbardziej.

Uważam ze swiadome kobiety kt nie chcą dzieci nie pojdą na to. Mamy XXI wiek !!!!
12.12.2007 powiekszenie piersi Dr Kasprzyk

Awatar użytkownika
fondle
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: fondle » 10 gru 2007, 22:54

jestem z moim chlopakiem ponad 4 lata i nigdy jeszcze sie nie zabezpieczalismy doslownie nigdy.... caly czas stosunek przerywany przed i po okresem normalnie do srodka... jeszcze ani razu nie bylam w ciazy.... czyli to wcale nie jest regula po prostu trzeba to umiec robic

Awatar użytkownika
Rina
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Rina » 11 gru 2007, 03:06

fondle pisze:jestem z moim chlopakiem ponad 4 lata i nigdy jeszcze sie nie zabezpieczalismy doslownie nigdy.... caly czas stosunek przerywany przed i po okresem normalnie do srodka... jeszcze ani razu nie bylam w ciazy.... czyli to wcale nie jest regula po prostu trzeba to umiec robic
hehe to wcale nie jest tak do konca ;) Mi sie tez wydawało, ze umiemy to robic, bo przez 4 lata mimo zadnych zabezpieczen nie zaszlam w ciaze. Ale jak sie pozniej okazalo po doglebnych badaniach, ze ja dzieci miec nie moge.
Pozatym zajscie w ciaze wcale nie jest takie proste jakby sie wydawało. Wiele par, ktore znam musiala sie poddac leczeniu by powiekszyc rodzine.. U jednych efekty bylo widac po kilku cyklach a inni lecza sie juz ktorys rok z kolei...
Sa oczywiscie tez sytuacje w druga strone, zajscie w ciaze podczas okresu, podczas brania pigulek hormonalnych, z zalozona spiralka itp itd ;)
A ze stosunkiem przerywanym to roznie bywa, ale wg mnie to nie jest zadna metoda antykoncepcji i tyle...
fondle, zycze ci z calego serca by te 4 lata bez ciazy, były tylko i wylacznie owocem ogomnej wiedzy na temat znajomosci wlasnego ciala i umiejetnego jej wykorzystania 8-)
Nie wymagam wiele od życia. Jestem symbolem seksu i to mi wystarcza :)

Awatar użytkownika
viki
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: viki » 11 gru 2007, 10:01

fondle, jak przeczytałam twój post t jedno co mi przyszło do głowy to to, ze albo ty albo twój partner mozecie miec problemy z płodnościa. dziewczyny juz pisały, ze przed wytryskiem wystepuje kropelkowanie i tam tych plemników jest wystarczająco duzo aby zajsc w ciaze....
Kocham mój nowy biust. Szkoda, że nie poszłam na zabieg wcześniej....

Awatar użytkownika
nesia
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: nesia » 11 gru 2007, 12:38

Rina pisze:
fondle pisze:jestem z moim chlopakiem ponad 4 lata i nigdy jeszcze sie nie zabezpieczalismy doslownie nigdy.... caly czas stosunek przerywany przed i po okresem normalnie do srodka... jeszcze ani razu nie bylam w ciazy.... czyli to wcale nie jest regula po prostu trzeba to umiec robic
hehe to wcale nie jest tak do konca ;) Mi sie tez wydawało, ze umiemy to robic, bo przez 4 lata mimo zadnych zabezpieczen nie zaszlam w ciaze. Ale jak sie pozniej okazalo po doglebnych badaniach, ze ja dzieci miec nie moge.
I mi od razu przyszła do głowy mysl iz raczej do umiejetnosci bym teg nie przypisała, a raczej do problemu partnera lub partnerki z płodnoscią.
23.02.07 - ;)

Uroda to weksel honorowany na całym świecie za okazaniem.
Giacomo Casanova

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 11 gru 2007, 13:44

Viki ma racje, stosunek przerywany nie jest gwarancją.
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Awatar użytkownika
fondle
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: fondle » 17 gru 2007, 20:50

no to powiem wam ze jestem w 100% pewna ze oboje mozemy miec dzieci wiec albo mamy szczescie albo umiejetnosci proste

Awatar użytkownika
nesia
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: nesia » 18 gru 2007, 08:57

Jak mozesz być tego pewna na 100% :?:
23.02.07 - ;)

Uroda to weksel honorowany na całym świecie za okazaniem.
Giacomo Casanova

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 18 gru 2007, 10:13

fondle pisze:albo umiejetnosci proste
Nie trzeba mieć umiejętności,żeby facet w porę wyskoczył. Po prostu nie trafia na Twoje dni płodne :-) Jak by trafił na jajeczkowanie,to wystarczy jedna kropelka spermy,która wydziale sie w trakcie stosunku i to PRZED wytryskiem nasienia i miała byś maluszka :-)
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Awatar użytkownika
beniaminn
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: beniaminn » 18 gru 2007, 12:13

fondle pisze:no to powiem wam ze jestem w 100% pewna ze oboje mozemy miec dzieci wiec albo mamy szczescie albo umiejetnosci proste
Ja nazwałbym to Szczęściem Bardzo..bardzo dużym,...O umiejętnościach raczej bym zapomniał..Ale każdy ma prawo do dysponowania własnym ciałem i własna metodą anty...Tutaj trzeba pierwszej ,,wpadki"...zeby zacząć rozsądnie podchodzić do tematu..
I naprawdę dużo nie trzeba..Wystarczy jedna..maleńka..maluska kropelka...a ona jest zawsze...Tylko nasz rozumek jest wtedy..daleko..daleko...Przecież po to ..To ..robimy.. ;)
jestem ..jaki jestem

ODPOWIEDZ

Wróć do „Damskie sprawy”