doda ma mniejsze cycki?!

Piękni i Sławni Ludzie ... Tematy zwiazane z zyciem gwiazd i znanych ludzi. Plotki i ploteczki.

Moderator: Zespół I

karolinka
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: karolinka » 13 gru 2007, 11:13

no byla calkiem milutka w tym programie, sukienka taka sobie, a z buzi, to przytyla bardzo :roll:

no i znowu przegrała hihihi ;)

Awatar użytkownika
Megano
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Megano » 13 gru 2007, 12:40

a mi się wydaje że większość z was po prostu zazdrości jej i dla tego tak wiele uszczypliwych i prostackich komentarzy na jej temat.
Nareszcie mam to co chcia³am!

Awatar użytkownika
wictory
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: wictory » 13 gru 2007, 14:10

Czytając niektóre posty potwierdza się to co mówią w telewizji i nie tylko ,że wśród internautów panuje reguła "ten fajniejszy kto najbardziej komuś dokopie", dla mnie to żenujące ,że kobiety wyrażają się w ten sposób. Każdy ma prawo do swojej opinii ale można to zrobić delikatniej.
Dr. Skupin 17 marca 2008 - HP 300cc

karolinka
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: karolinka » 13 gru 2007, 14:30

ah ta dodzia, ile budzi emocji ;)

Awatar użytkownika
viriel
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: viriel » 13 gru 2007, 15:57

Megano pisze:a mi się wydaje że większość z was po prostu zazdrości jej i dla tego tak wiele uszczypliwych i prostackich komentarzy na jej temat.
To, że się za czymś lub za kimś nie przepada wcale nie musi wynikać z zazdrości. To takie trochę jednowymiarowe podejście do tematu :roll:
Czy naprawdę tak trudno zrozumieć, że dla niektórych Doda jest synonimem prostactwa, sztuczności i wulgarności? Ale to nie jest tak, że ja jej nie lubię- dla mnie ona jest bardziej śmieszna niż denerwująca ;)

Awatar użytkownika
ulla10
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ulla10 » 13 gru 2007, 17:22

hehe, mówisz synonimem prostactwa virriel ;)
ktoś, kto używa słowa "locha", "dojna krowa"..... w kontekście innej kobiety, czy w ogóle drugiego człowieka znakomicie wpisuje mi się w ten synonim :-)
czy to myślenie zbyt jednowymiarowe, czy smutna rzeczywistość? ;)

zaznaczam, że nie piję wprost do Twego komentarza, taką krytykę jak powyżej uważam jak najbardziej za dopuszczalną :p
24.02.2017. Dr Mariusz Wysocki- CKN

Awatar użytkownika
viriel
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: viriel » 14 gru 2007, 14:24

Masz rację ulla10, że są pewne granice dobrego smaku także w plotkowaniu ;) , ale internet ma to do siebie, że ludzie czują się w nim wolni i bezkarni i pewnie stąd aż taka swoboda i radykalizm wypowiedzi na którą pewnie w życiu codziennym mało kto by się zdobył, bo jest to po prostu nieeleganckie - chociaż nie wiem bo jak się czasem przysłucham rozmowom w autobusie... :roll: ja tam się nie czepiam, bo sama jadę po Dodzie, ale mimo wszystko staram się unikać pewnych sformułować i porównań ;) Pewnie w jej przypadku jest też tak, że ludzie po prostu nie mają skrupułów nazywać pewnych rzeczy po imieniu lub wypowiadać głośno swoich skojarzeń, skoro dotyczą osoby która lubi opowiadać publicznie o "waleniu konia" patrząc na swoje zdjęcie, albo o bzykaniu w ubikacji, ewentualnie o "waleniu tekstów z dupy" :roll:
W każdym razie mnie jej prostactwo bije w oczy a raczej w uszy :badgrin: praktycznie za każdym razem jak się odezwie- jak dla mnie to ona ma to nawet już wyryte na twarzy, taki specyficzny grymas :p Niemniej popatrzeć na nią się da bo w ostatnim czasie wyrobiła się (w sensie dosłownym :p) dziewczyna i wyładniała (mimo tych męskich cech w wyglądzie :p).
Dobra- koniec tych wywodów, ide poczytać pudelka :p :badgrin: :badgrin: :badgrin:

Awatar użytkownika
ulla10
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ulla10 » 14 gru 2007, 14:58

dobre :-D
mnie się spodobało jej ostatnie powiedzonko u Majewskiego, że tacy niaśmiali chłopcy to mają największe wzięcie
"bo jak się na nich patrzy to tak się ciepło robi........................na macicy" :badgrin:
nic dodać nic ująć ;)

Awatar użytkownika
viriel
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: viriel » 14 gru 2007, 16:44

A ja jak zapowiedziałam tak zrobiłam (jak ja uwielbiam piątkowe popołudnia, kiedy można nic nie robić :-D :-D :-D ).
Fajnie ją Szwedzi podsumowali:
http://www.pudelek.pl/artykul/7004/ofic ... ej_ubrana/

Ale trzeba przyznać, że efekt chyba osiągnęła- została zauważona, tylko czy naprawdę taka uwaga jest lepsza od jej braku? Mam wątpliwości...

A tutaj kolejny kwiatek:
http://www.pudelek.pl/artykul/7006/doda ... _tandetke/ :roll:

To oczywiście nie jest "tandetka":

http://e3.pudelek.pl/p905/edf9ae26000243e34761d68a http://republika.pl/blog_zt_906095/1927 ... 84866f.jpg

Dobra, wiem, że to stare zdjęcia ale nie mogłam się powstrzymać :p

Dla odmiany coś ładnego:

http://unnami.wrzuta.pl/img/middle/bEha ... dla_vivy_4

Awatar użytkownika
ulla10
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ulla10 » 14 gru 2007, 17:42

oh my lord!!!
uwiodła mnie szczególnie biała obróżka 8-)

Zablokowany

Wróć do „Celebrities”