Co Was obrzydza?

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Violet
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Violet » 02 mar 2007, 10:46

Co do ocierania to obrzydzaja mnie (szczegolnie na wiekszych imprezach masowych) faceci bez koszulek, mokrzy, smierdzacy, spoceni, ocierajacy sie o mnie. Bleeee!!

Awatar użytkownika
Josie M
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Josie M » 10 kwie 2007, 01:02

mnie to chyba wszystko obrzydza,
od publicznych toalet zaczynając, przez przepoconych śmierdzieli w busie , na zaniedbanych piętach i fatalnie żółtych zębach kończąc...
ogólnie brak higieny osobistej
wszystkie robactwa, motyle, smrody, paskudne widoki,rzeczy fatalne w dotyku
fuj fuj i jeszcze raz fuj
Jesli cos za bardzo udoskonalasz, na pewno to spieprzysz.

Awatar użytkownika
virtualia
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: virtualia » 14 wrz 2007, 18:27

Dla mnie obrzydliwe sa tluste wlosy zwlaszcza u facetow oraz mlaskanie przy jedzeniu bleeee i jeszcze zapach spoconego niemytego ciala
operacja 28 stycznia 2009 dr Kolasinski -biust anatomiczne Allergan 410 FX 360g+ uszy juz po :)

Awatar użytkownika
beniaminn
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: beniaminn » 28 paź 2007, 13:20

Nie jestem chyba specjalnie obrzydliwy ..jak to face.. :-D ,ale stary zwyczaj wycierania nosa chusteczką z materiału i chowania tego do kieszeni....mało nie puszczam wtedy pawia,a jeszcze gorsze jest uzywanie chusteczek jednorazowych kilka razy..A wystarczyłoby po prostu wyrzucić po użyciu..........
jestem ..jaki jestem

Awatar użytkownika
pirania
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: pirania » 07 lis 2007, 20:12

Ja do tego wszystkiego dołanczam mówienie z pełnymi ustami - nie dość że obrzydza, to jeszcze totalny brak kultury oraz szacunku dla drugiej osoby. :doubt:

kaass
Nowicjusz Beauty
Nowicjusz Beauty

Post autor: kaass » 07 lis 2007, 20:30

głupota
rasizm :oops:
jedzenie posiłków w bałaganie
śmierdzący ludzie w autobusach
90% tipsów
brudne uszy

Awatar użytkownika
pirania
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: pirania » 07 lis 2007, 20:31

dłuuugie tipsy...i niby ma to być seksowne..a mnie po prostu obrzydza...fe :x

Awatar użytkownika
Antonelka
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: Antonelka » 07 lis 2007, 20:47

trochę się tu uśmiałam czytając, chociaż obrzydza mnie większość rzeczy, ktore tu już są wymienione, fuj :?
ale najbardziej nie mogę znieść niedomytych talerzy, sztućców i szklanek (miałam przyjemność :( zajrzania do tłustawej szklanki z herbatą i włosem w środku, a na zewnątrz białe zacieki jak od mleka :evil: ) zostałam tym poczęstowana :oops:
tłuste włosy, nieogolone pachy, długie i brudne pazury u facetów, żarcie w fastfoodach, włosy w papu, upoceni śmierdziele- pot, lepkość, bączenie, dłubanie w nosie, niezadbane pięty, włosy na nogach u kobiety, nie zmieniana bielizna kilka dni, wszelkie robactwo i uchlani do bólu ludzie niemający nad sobą żadnej kontroli :doubt:
okropieństwo, bleee...

...to chyba już wszystko :roll:

edit: zapomnialam jeszcze, nie znoszę zurzytych tamponów i podpasek leżących "wolno" i brudnych toalet (również publicznych), często zalanych krwią :evil: ( tu nachodzi mnie od razu cofka bydlęca :doubt: )
pozdrawiam, Antonelka (sun (flower)

Zapraszam do polubienia nas i tutaj (makeup FACEBOOK

Facet - przedmiot do przytulania

Awatar użytkownika
pirania
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: pirania » 07 lis 2007, 20:50

Moja koleżanka miała ostatnio nieprzyjemność brać prysznic w akademiku i cieszę się, ze to nie ja weszłam do tej kabiny co ona...bo chyba puściłabym pawia. To co zobaczyła, było przerażające - zużyty tampon!!!! Kobiety też potrafią być okropne...aż strach bierze..ja nie potrafię tego zrozumieć... :doubt:

kaass
Nowicjusz Beauty
Nowicjusz Beauty

Post autor: kaass » 07 lis 2007, 21:21

dość niesmaczne ale nie przesadzajmy, że przerażające. przerażający to byłby np. trup 8-)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”