CZY HOMOSEKSUALISTE MOZE POCIAGAC KOBIETA?

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
agnieszka21
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: agnieszka21 » 30 sie 2006, 15:28

Czyli jednak-"wszystko sie moze zdarzyc..."
W moim przypadku zaczelo sie bardzo "niewinnie".Przyszlismy z mezem sie zabawic,potanczyc,cos wypic,a tu taka gafa...koles sie zaczal usmiechac do Nas,pozniej zagadal...ja nawet myslalam,ze on "leci" na mojego meza!!! (bo czesto sie juz tez zdarzalo,ze jakis"gej" sie do mojego chlopa usmiechal,z ta roznica ze jak zobaczyl "mnie" to przestawal...no,a Ten okazal sie "inny"...

Zgadzam sie z elajustyna-jesli chodzi o gejow i ich pozycje w spoleczenstwie,bo faktycznie sama zauwazylam juz dawno,ze wiekszosc z nich pracuje na wysokich stanowiskach,powiedzialabym nawet -prestizowych.To,ze wiekszos z nich to bardzo przystojni,zadbani (czasem nawet lepiej jak kobiety!)mezczyzni tez sie zgadza,tylko nie rozumie o co Ci chodzilo z ta zazdroscia?ze niby o co ?o urode?...
Moj najlepszy przyjaciel jest gejem i musze Wam przyznac,ze nie "zamienilabym "go na kobiete-przyjaciolke- za nic w swiecie.Moge z nim szczerze pogadac na wszystkie tematy nawet te typowo "babskie" i to wlasnie on przyznal,ze taka "fascynacja"kobieta przytrafila sie kiedys i jemu...tylko raz i tylko "do tej" kobiety...ale to byla jego relacja,a ja chcialam "wiedziec" jak to wyglada od strony kobiety,ktora czegos takiego doswiadczyla,dlatego ciesze,sie ze piszecie i jak cos wiecie wiecej to piszcie...:))
Pozdrawim

Awatar użytkownika
Julia malec
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: Julia malec » 30 sie 2006, 19:06

moj znajomy ze studiow opowiedzial mi kiedys o swojej przygodzie z facetem, byl w tym "zwiazku" aktywny...odebralam to zwyczajnie, ale jak zaczal do mnie czesciej dzwonic to juz tak fajnie nie bylo..wiec go przystopowalam.
jak przeczytalam to co napisala Ela Justyna,ze facet majacy zone i ddziecko proponowal "obciaganie"drugiemu to na wymioty mi sie zbiera.. buuu

widze u siebie granice tolerancji..

elajustyna
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: elajustyna » 30 sie 2006, 19:35

agnieszka21 pisze:,tylko nie rozumie o co Ci chodzilo z ta zazdroscia?ze niby o co ?o urode?...
mam na uczelni paru gejow,ktorzy strasznie obgaduja kobiety,styl ubierania sie sposob poruszania...itp ci o ktorych mowie maja taka charakterystyczba gestykulacje i sposob mowienia.

nie wszyscy geje maja ta rozpoznawalna gestykulacje,jak machanie raczkami czy ogladanie paznokci...no wiecie o czym mowie...

wydaje mi sie,ze ci pasywni wlasnie tak gestykuluja,bo to oni przeciez "wypinaja pupy".aktywni sa bardziej mescy,nie zmieniaja tonu glosu.

mam tez jednego znajomego kolege,jest hiszpanem(goraca krew)tez jest gejem i on jest spoko.on jest tym aktywnym.
Niedojrzala milosc mowi:" Kocham cie,poniewaz cie potrzebuje". Dojrzala milosc mowi: " potrzebuje cie poniewaz cie kocham"

Awatar użytkownika
Michitka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Michitka » 15 sty 2007, 15:41

Ja ostatnio byłam w klubie gejowskim ze znajomymi (wszyscy hetero) i powiem tak, że oni są jacyś inny, bardziej otwarci, dobrze się z nimi gada, tańczy (bez podtekstów oczywiście) i są bardziej szarmandzcy w stosunku do kobiet
Przeznaczenie oddaje kobietę pierwszemu. Przypadek - najlepszemu. Wybór - pierwszemu lepszemu...

she
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: she » 16 sty 2007, 21:32

Oj nie wszyscy ;)
Mowiac szczerze- mieszkam z 3 gejami. Zlote chlopki, ale poniewaz sila rzeczy- za sprawa moich wpollokatorow mam okazje przyjrzec sie swiatu homoseksualistow od podszewki- wiem, iz nie wszyscy geje niestety to takie zlote chlopaki;) Niektorym istnie odbija. Bo to nie o to chodzi, jakiej orientacji jestes, ale na ile jestes czlowiekiem wobec drugiego... :roll: :oops: ale to juz inna historia ;)
Generalnie- tak jak w naszym swiecie "heterykow", i tam " u nich"- sa super ludzie,jak tez ci mniej super, a takze- istne oszolomy :oops: ;)

Ale jest w tym racja takze, ze sa oni jacys tacy bardziej wyluzowani i otwarci ;)

Pozdraaaawiam:):) :-)
she

Awatar użytkownika
Rina
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Rina » 17 sty 2007, 13:33

Homoseksualiste, moze zainteresowac kobieta, jej intelekt, ale nie bedzie go pociagala fizycznie. Jezeli cos takiego ma miejsce, to napewno nie mamy do czynienia z homo http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... chytry.GIF Mozna miec w takiej osobie naprawde niezlego kumpa badz przyjeciela - ale nie kochanka. A pocalunek w policzek, usmiech, mile slowa - swiadcza o sympatii, przyjazni a nie milosci heeh.
Ale to tlyko moje skromne zdanie :-)

Mam takich agentow za sciana...Nie mam nic przeciwko ludziom o odmiennej orentacji, ale akurat za tymi nie przepadam. Zachowuja sie jakby plynela w nich conajmniej blekitna krew.. Od zadnego z nich nie uslyszalam chociaz zwyklego "dziendobry" Byloby mi to obojetne, gdyby nie jakies smieszne odwracanie glowy badz wzroku- co mnie poprostu wkurza...
Nie wymagam wiele od życia. Jestem symbolem seksu i to mi wystarcza :)

Awatar użytkownika
Annetta
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: Annetta » 17 sty 2007, 14:50

[quote="Rina"]Homoseksualiste, moze zainteresowac kobieta, jej intelekt, ale nie bedzie go pociagala fizycznie. Jezeli cos takiego ma miejsce, to napewno nie mamy do czynienia z homo Obrazek Mozna miec w takiej osobie naprawde niezlego kumpa badz przyjeciela - ale nie kochanka. A pocalunek w policzek, usmiech, mile slowa - swiadcza o sympatii, przyjazni a nie milosci heeh.
Ale to tlyko moje skromne zdanie :-)

Zgadzam sie z Rina.http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... gossip.gif
Gay nie bedzie czuc pociagu do kobiety, moze sie zachwycac jej uroda, stylem ubierania ale bez zadnego podtekstu seksualnego.Nie da rady.http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... ta/buu.gif
Przyjaznie sie z kilkoma gayami, sa swietnymi osobami, zawsze moge na nich liczyc. sluza pomoca jesli chodzi o dobranie ubioru, makijazu itp.Oczywiscie ze sa wsrod nich rozne osoby tak jak w swiecie hetero.
To nie chodzi o upodobania seksualne a o charakter czlowieka. :-D

Awatar użytkownika
Michitka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Michitka » 29 sie 2007, 13:04

Homoseksualista może lubić kobietę, uwielbiać ją za sposób bycia itp --ale nigdy nie będzie go pociągała jako kobieta, co innego jak jest biseksualny,
--w związkach bi z homo ---własnie faceci czują się zagrożeni jeśli ich partnerem jest bi
Przeznaczenie oddaje kobietę pierwszemu. Przypadek - najlepszemu. Wybór - pierwszemu lepszemu...

Awatar użytkownika
beata-malgorzata
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: beata-malgorzata » 01 wrz 2007, 13:46

Moj fryzjer , Polak z urodzenia , ale mieszkajacy od dziecka w Belgi jest gejem . Bardzo otwarty i szczery . Wiem ze zwraca uwage na kobiety i nie tylko dlatego ze wiekszosc z nich jest jego klientkami , mowi mi otwarcie bez skrepowania ; Ale nie jest to zainteresowanie z poddtekstem seksualnym lecz cos w rodzaju kontaktu artysty ze swoja muza ( nie wiem czy przedstawilam to jasno ) Zyje w szczesliwym zwiazku ( z facetem oczywiscie :roll: ) od kilkunastu lat . Ostatnio opowiadal mi o pobycie w Gdansku i o tamtejszych kobietach . O urodzie i zadbanych " panienkach " wyrazil sie tak : sa cholernie piekne , zgrabne i zadbane - rasowe , natomiast o dziewczynach na ulicy wyrazil sie mniej wiecej tak : wygladaja jak tanie dziwki ( przepraszam za slowo , ale cytuje co mi powiedzial ), spodnice obcisle ledwo zakrywajace tylek , cycki na wierzchu , wulgarny makijaz , o kelnerkach zatrudnionych sezonowo wyrazil sie tak samo . Niestety :( :( Mowi ze uroda Polek nie idzie w parze z gustownym ubraniem i sztucznoscia ( wlosy )
Uroda Polek slynie na calym swiecie , ale szkoda ze reszta jest postrzegana tak negatywnie . Wspomne jeszcze ze tylko pobyt nad morzem zrobil na nim tak negatywne wrazenie ( fatalna obsluga w hotelu, restaracjach , ignorowanie klienta i patrzenie na niego jak na zasobna skarbonke) . Lepiej wspomina Warszawe ( bywa tam czesto u rodziny ) i Krakow . Smutno mi bylo to sluchac , bo po raz pierwszy raz byl zawiedziony .
Mentor, 275 cc okragle,profil sredni , 04. 2006
poprawka asymetrii jednej piersi , 375 cc ,02 2007
uszy plus korekta powiek ,14.05 2008
zmniejszenie platkow usznych , 19.01 2013- dr Lemaître - Belgia
nos, powieki i lipofilling - 6.04 2013- dr Lemaître
plasyka brzucha i podniesienie piersi z wymiana protez na 350cc , 9.09 2014
powieki dolne 30.05.2025
lifting deep plane 09.04.2026

Awatar użytkownika
Michitka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Michitka » 02 wrz 2007, 16:45

beata-malgorzata pisze:Niestety :( :( Mowi ze uroda Polek nie idzie w parze z gustownym ubraniem i sztucznoscia ( wlosy )
W Polsce króluje tandeta i kicz ---bardzo rzadko spotkac na ulicy dziewczynę ubraną z klasą, sexi (nie wulgarnie) z elegancją. Prawda jest taka, że jedna wzoruje się od drugiej:/
No i sztuczność swoją drogą --mocne solarium, platynowy blond -nawet jak nikomu nie pasował to i tak wyglądały

ODPOWIEDZ

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”