autor: beata-malgorzata » 01 wrz 2007, 13:46
Moj fryzjer , Polak z urodzenia , ale mieszkajacy od dziecka w Belgi jest gejem . Bardzo otwarty i szczery . Wiem ze zwraca uwage na kobiety i nie tylko dlatego ze wiekszosc z nich jest jego klientkami , mowi mi otwarcie bez skrepowania ; Ale nie jest to zainteresowanie z poddtekstem seksualnym lecz cos w rodzaju kontaktu artysty ze swoja muza ( nie wiem czy przedstawilam to jasno ) Zyje w szczesliwym zwiazku ( z facetem oczywiscie

) od kilkunastu lat . Ostatnio opowiadal mi o pobycie w Gdansku i o tamtejszych kobietach . O urodzie i zadbanych " panienkach " wyrazil sie tak : sa cholernie piekne , zgrabne i zadbane - rasowe , natomiast o dziewczynach na ulicy wyrazil sie mniej wiecej tak : wygladaja jak tanie dziwki ( przepraszam za slowo , ale cytuje co mi powiedzial ), spodnice obcisle ledwo zakrywajace tylek , cycki na wierzchu , wulgarny makijaz , o kelnerkach zatrudnionych sezonowo wyrazil sie tak samo . Niestety

Mowi ze uroda Polek nie idzie w parze z gustownym ubraniem i sztucznoscia ( wlosy )
Uroda Polek slynie na calym swiecie , ale szkoda ze reszta jest postrzegana tak negatywnie . Wspomne jeszcze ze tylko pobyt nad morzem zrobil na nim tak negatywne wrazenie ( fatalna obsluga w hotelu, restaracjach , ignorowanie klienta i patrzenie na niego jak na zasobna skarbonke) . Lepiej wspomina Warszawe ( bywa tam czesto u rodziny ) i Krakow . Smutno mi bylo to sluchac , bo po raz pierwszy raz byl zawiedziony .
Mentor, 275 cc okragle,profil sredni , 04. 2006
poprawka asymetrii jednej piersi , 375 cc ,02 2007
uszy plus korekta powiek ,14.05 2008
zmniejszenie platkow usznych , 19.01 2013- dr Lemaître - Belgia
nos, powieki i lipofilling - 6.04 2013- dr Lemaître
plasyka brzucha i podniesienie piersi z wymiana protez na 350cc , 9.09 2014
powieki dolne 30.05.2025
lifting deep plane 09.04.2026