no to powodzenia! może trafimy do tej samej firmynesia pisze:ja tez po 7 latach w jednym zmieniam prace i mam nadzieje ze na lepsze
Moderator: Zespół I
no to powodzenia! może trafimy do tej samej firmynesia pisze:ja tez po 7 latach w jednym zmieniam prace i mam nadzieje ze na lepsze

no świetnie, że po studiach i bez doświadczenia to ok...ale że stara dupa? ja mam dopiero 24 lata!! wlaśnie wrocilam z browarów spitych na plażyaifanaster pisze:Ja już na pierwszym roku studiów zaczęłam prace i to w kierunku moich studiów, tylko wiadomo, na początku za grosze, ale studiuje zaocznie i jest to chyba lepsze rozwiązanie, bo magistrów bez doświadczenia jest pełno, zresztą po studiach to już będę stara dupa, nie chcę dopiero zaczynaća jeśli chodzi o rozmowę o pracę, to sama stresuję się okropnie w takich sytuacjach, dlatego nic nie doradzę
O z tym to bardzo roznie, jedni dzwonia szybko w przecięgu kilku dni, od innych na tel musisz czekać z miesiąc, mam koleżanke ktorej ktos\ przysłął zaproszenie na rozmowe po 2 latach od złożeniaDominicana pisze:
a tak z innej beczki to ile sie czeka na odpowiedz jak sie wyslalo cv? ja pierwsze wyslalam tydzien temu i już sie denerwuje ze nie dzwoniąkiedy oni oddzwaniaja hee?? bo juz mi sie wydaje ze nikt mnie nie zatrudni
taaaa, ja taka cwana niby jestem, a brak odpowiedzi też przyprawia mnie o mdlościDominicana pisze:ja pierwsze wyslalam tydzien temu i już sie denerwuje ze nie dzwonią