Skąd wiedziałaś, że chcę to napisać?virriel pisze:Hmmm, jej sposób zachowania to szczyt prostactwa i wulgarności- przeraża mnie sam fakt, że komuś to się może podobać...
A jak to mój M. mowi, do "stylu" to jej daleko jak qrwie do emerytury....
Moderator: Zespół I
Skąd wiedziałaś, że chcę to napisać?virriel pisze:Hmmm, jej sposób zachowania to szczyt prostactwa i wulgarności- przeraża mnie sam fakt, że komuś to się może podobać...
tego tez jestm ciekawa, myśle, że i tak byłaby ładna, ma fajny zadziorny wygląd, taką właśnie pamiętam ją z baru, zadziorna dziewczynkavirriel pisze:Wyobraźcie sobie naszą Dodzie w stonowanych kolorystycznie, klasycznych garsonkach od Chanel, bez tej krzykliwej biżuterii i tipsów, solarki, żółtych doczepianych włosów i kilograma tapety na twarzy... Sama jestem ciekawa co by z tego wyszło...
Och napewno nie raz kazda z nas sobie zaklela..Tylko widzisz ja sobie wrzasne "o kur.." jak sie walne mlotkiem w palec zamiast w gwozdz..W pracy natomiast badz w innym miejscu publicznym staram sie jednak bardziej dobierac slownictwo.. Widzisz roznice..?Mayka87 pisze:A co do przeklinania, to zazdroszcze Wam ze nigdy nie uzylyscie zadnego brzydkiego slowa.
Moze stad, ze zadna kobieta, noszaca tipsy i chodzaca na solarium nie mowi publicznie swiatu, ze na jej widok mozna sobie zwalic konia...Mayka87 pisze:Virriel, nikt nie kaze Ci jej lubic i podziwiac, ale nie wiem skad porownania do qrwy.
No wiesz..mozna byc niegrzeczna pod publike.. ale nie chamska prostaczka..Michitka pisze:Mnie się wydaje, że po prostu to jest wszystko pod publikę (ona wybrała sobie taki image, a nie grzeczny),