doda ma mniejsze cycki?!

Piękni i Sławni Ludzie ... Tematy zwiazane z zyciem gwiazd i znanych ludzi. Plotki i ploteczki.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Jennys
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Jennys » 23 lip 2007, 08:51

virriel pisze:Hmmm, jej sposób zachowania to szczyt prostactwa i wulgarności- przeraża mnie sam fakt, że komuś to się może podobać...
Skąd wiedziałaś, że chcę to napisać? ;)
A jak to mój M. mowi, do "stylu" to jej daleko jak qrwie do emerytury....
Przez ¿ycie trzeba przejœÌ z godnym przymru¿eniem oka, daj¹c tym samym œwiadectwo nieznanemu stwórcy, ¿e poznaliœmy siê na kapitalnym ¿arcie, jaki uczyni³, powo³uj¹c nas na ten œwiat. (S.J. Lec)

Awatar użytkownika
nesia
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: nesia » 23 lip 2007, 09:44

Jennys pisze:A jak to mój M. mowi, do "stylu" to jej daleko jak qrwie do emerytury....
Twój M ma bardzo trafne swtierdzenia ;)
23.02.07 - ;)

Uroda to weksel honorowany na całym świecie za okazaniem.
Giacomo Casanova

Awatar użytkownika
viriel
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: viriel » 23 lip 2007, 15:42

Jennys- to telepatia :badgrin: ;)
A co do qrw, to słyszałam, że w Meksyku chcą im dać emerytury, wiec może i Dodzia ma szanse na zdobycie stylu :badgrin: :badgrin: :badgrin:
Wyobraźcie sobie naszą Dodzie w stonowanych kolorystycznie, klasycznych garsonkach od Chanel, bez tej krzykliwej biżuterii i tipsów, solarki, żółtych doczepianych włosów i kilograma tapety na twarzy... Sama jestem ciekawa co by z tego wyszło... oh(w1

A tutaj jeszcze pokaz kultury naszej Dorotki, jeśli jeszcze nie czytałyście ;)
http://www.pudelek.pl/artykul/4278/doda ... ony_pedal/

Awatar użytkownika
Violet
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Violet » 23 lip 2007, 15:55

Jest taka sesja chyba dla PANI gdzie ona wyglada normalnie, tak naprawde to jej tam nie poznalam na pierwszy rzut oka. Pozniej zamieszcze fotki.
Ps. Musieli sie niezle napracowac, zeby stworzyc taki efekt. :-D

Awatar użytkownika
viriel
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: viriel » 23 lip 2007, 17:45

Faktycznie- teraz sobie przypomniałam o tej sesji. Ale głupiego wyrazu twarzy to nawet taka stylizacja nie pomoze jej się pozbyć :p

http://www.wizaz.pl/forum/attachment.ph ... 1185205155 http://www.wizaz.pl/forum/attachment.ph ... 1185205156

karolinka
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: karolinka » 23 lip 2007, 19:44

podoba mi się z wyglądu, ale takie zachowanie jest nie do przyjęcia, już pisałam o tym wcześniej w tym temacie, wogóle irytuje mnie jak na jakikolwiek temat się wypowiada i jak sie zachowuje, ..... żal d..pę ściska, ale wygląd jest OK, a swoją drogą Virriel
virriel pisze:Wyobraźcie sobie naszą Dodzie w stonowanych kolorystycznie, klasycznych garsonkach od Chanel, bez tej krzykliwej biżuterii i tipsów, solarki, żółtych doczepianych włosów i kilograma tapety na twarzy... Sama jestem ciekawa co by z tego wyszło...
tego tez jestm ciekawa, myśle, że i tak byłaby ładna, ma fajny zadziorny wygląd, taką właśnie pamiętam ją z baru, zadziorna dziewczynka :-)

Awatar użytkownika
Mayka87
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Mayka87 » 23 lip 2007, 22:34

normalnie szok, jak ludzie potrafia byc zazdrosni... Widzialyscie jej ostatni teledysk? do piosenki "Katharsis"? Tam nie ma jakze okropnej krzykliwej bizuteri i calej reszty strasznie kolorowych ciuchow. I jakos mi sie nie wydaje zeby miala glupi wyraz twarzy... No ale co tam, moze sie nie znam... wkoncu tez chodze na solarium i mam sztuczne paznokcie, a to juz przekresla czlowieka na calej linii... A co do przeklinania, to zazdroszcze Wam ze nigdy nie uzylyscie zadnego brzydkiego slowa.
Virriel, nikt nie kaze Ci jej lubic i podziwiac, ale nie wiem skad porownania do qrwy.
TAK!! dla wyzwan, jakiekolwiek by nie byly...

Awatar użytkownika
milucha
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: milucha » 23 lip 2007, 22:44

Mayka87 pisze:A co do przeklinania, to zazdroszcze Wam ze nigdy nie uzylyscie zadnego brzydkiego slowa.
Och napewno nie raz kazda z nas sobie zaklela..Tylko widzisz ja sobie wrzasne "o kur.." jak sie walne mlotkiem w palec zamiast w gwozdz..W pracy natomiast badz w innym miejscu publicznym staram sie jednak bardziej dobierac slownictwo.. Widzisz roznice..?
Mayka87 pisze:Virriel, nikt nie kaze Ci jej lubic i podziwiac, ale nie wiem skad porownania do qrwy.
Moze stad, ze zadna kobieta, noszaca tipsy i chodzaca na solarium nie mowi publicznie swiatu, ze na jej widok mozna sobie zwalic konia...

Taka to roznica.. ( Moim zdaniem )
Marzenia sie spelniaja,trzeba tylko mocno chciec...

Awatar użytkownika
Michitka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Michitka » 23 lip 2007, 22:46

Mnie się wydaje, że po prostu to jest wszystko pod publikę (ona wybrała sobie taki image, a nie grzeczny), a na codzień pewnie jest zupełnie inna.
Ja i tak wolę osoby bezpośrednie co mowią co myślą-- a ona raczej taka jest
Przeznaczenie oddaje kobietę pierwszemu. Przypadek - najlepszemu. Wybór - pierwszemu lepszemu...

Awatar użytkownika
milucha
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: milucha » 23 lip 2007, 22:53

Michitka pisze:Mnie się wydaje, że po prostu to jest wszystko pod publikę (ona wybrała sobie taki image, a nie grzeczny),
No wiesz..mozna byc niegrzeczna pod publike.. ale nie chamska prostaczka..
Mi sie wydaje, ze ten typ tak ma.. i na dodatek mysli, ze to jest super cool..
Marzenia sie spelniaja,trzeba tylko mocno chciec...

Zablokowany

Wróć do „Celebrities”