czuje sie niekochana

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Karolina044
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Karolina044 » 29 cze 2007, 07:45

pączusiu, jesteś dzielna. Nie każdy ma taka odwagę jak Ty - odejść z dzieckiem. Bardzo dobrze zrobiłaś. Trzeba mieć szacunek do siebie samej. Co do drugiego faceta, ale dXXXk, niech sam się weźmie do ciężkiej pracy, a nie wykorzystywać innych. Najważniejsze, że masz spokój, radość z pracy (ja nie mam :( ) a z czasem na pewno spotkasz tego, na którego czekasz w marzeniach. Najważniejsze, zebyś nie bała się kolejnego związku.
25 maj 2006- piersi A. Zieliñski

Awatar użytkownika
ania78
Nowicjusz Beauty
Nowicjusz Beauty
Kontakt:

Post autor: ania78 » 29 cze 2007, 07:48

pączuś pisze:czasem weekendy mnie przygniataja samotnoscia ale kocham swoja prace i poniedzialek zawsze jestem happy
mam to samo, a jak widzę w niedzielę popołudniu te całe rodziny (TATUŚ, mamusia i dzieci) wesoło spacerujące to łzy same cisna mi sie do oczu, mam 2,5 letniego synka, wydaje mi sie że on potrzebuje ojca, mama nie umie tak grać w piłkę jak zrobiłby to tata itp. a poza tym praca, mam ciekawą, nie ciężka bo biurowa ale co z tego, zarabiam niewiele tzn. nie mało ale nie stać mnie nawet żeby wybrać sie z dzieckiem na weekend, żeby pojechać z nim np. do aquaparku do krakowa, a co będzie później? teraz on jeszcze niewiele potzrebuje, a potem ? "mamo chcę iść na angielski, judo, tenis ... itp a mnie po prostu nie będzie na to stać :( boję się że kiedyś może zejść na złą drogę (jak jego ojciec) poprostu z nudów z braku zajęć, tak strasznie sie boję samotnej przyszłośći :(
ps. od jego ojca nie mam szans na jakiekolwiek pieniądze, nie pytajcie nawet dlaczego bo to długa historia i ciężko mi o niej mówić
Ana
lipo/dr Simka 01.03.2007 r.

Awatar użytkownika
pączuś
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: pączuś » 29 cze 2007, 09:24

Ja też nie dostaję pieniędzy od ojca córki, sąd mi coś tam przyznał ale wyjechał poza granice kraju i mam tylko wyrok w ręce.
Ania78 te niedziele są najgorsze, tym bardziej że teraz cieplo i wszyscy jak mrówki wychodzą rodzinami z domów..
Powiem Wam tylko że to, że odeszłam z córką było najlepszą decyzją jaką mogłam podjąć. Co prawda w wieku 23 lat byłam rozwódką oh(s1 i do dzisiaj nią jestem, ale nie piszę mi to na czole. Fakt, że im starsze dziecko tym większe jego potrzeby. Widzę to po mojej córce.. koleżanki mają wszystko z jakichś Witch, ona też musi mieć, koleżanki mają ładne ubrania, ona też chce im dorównać. Do tego roku wyprówałam z siebie flaki żeby nikt nie patrzył na mnie z litością i nie mówił, że biedna sobie nie radzi sama. Moja córka ma już chyba za dużo, bo widzę co się z nią dzieje przez tą moją nadgorliwość. To nie było dobre rozwiązanie.. Dziecko bardziej potrzebuje matki niż koleżanki od zakupów. Teraz czas na moje potrzeby :p i powrót do punktu w którym z córki zrobiłam sobie przyjaciółkę, bo bestia mnie wykończy oh(rf1 . To trudniejsze do zrobienia niż zostawienie mężą. Muszę znowu nauczyć się bycia matką
paczus

Ashi
Nowicjusz Beauty
Nowicjusz Beauty

Post autor: Ashi » 29 cze 2007, 22:13

pączuś dzielna i świetna z Ciebie babeczka :-)

Awatar użytkownika
pączuś
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: pączuś » 30 cze 2007, 09:20

Ashi, dziękuję :)
paczus

Awatar użytkownika
Michitka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Michitka » 01 lip 2007, 10:14

Dlaczego jest tak, że facet/chłopka/mąż nas kocha a potrafi nas ranić, oszukiwać i mieć wszystko gdzieś, bo i tak kobieta mu wybaczy :doubt:
Przeznaczenie oddaje kobietę pierwszemu. Przypadek - najlepszemu. Wybór - pierwszemu lepszemu...

Awatar użytkownika
czwala
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: czwala » 01 lip 2007, 11:43

Michitka pisze:Dlaczego jest tak, że facet/chłopka/mąż nas kocha a potrafi nas ranić, oszukiwać i mieć wszystko gdzieś, bo i tak kobieta mu wybaczy
Może włąsnie dlatego, że wie że się mu wybaczy
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... /event.png

29.11.2006 - Dr Grobelny - powiêkszanie piersi

Awatar użytkownika
pączuś
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: pączuś » 01 lip 2007, 12:59

czwala pisze:Może włąsnie dlatego, że wie że się mu wybaczy
A jak nie wybaczamy to robi się nagle taki bezbronny, znika pewność siebie i nawet co niektóry to zapłacze.. Cyrki robią, a wystarczy że nauczą się szanować to co mają
paczus

Awatar użytkownika
Michitka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Michitka » 01 lip 2007, 14:14

Tylko, że niektórym dojrzenie do tego by sznowali czasem trwa badzo bardzo długo, badż wolą już nie mieć tej kobiety obok siebie --bo wówczas męska duma ucierpi --by tylko się nie przyznać, że coś źle zrobili
Przeznaczenie oddaje kobietę pierwszemu. Przypadek - najlepszemu. Wybór - pierwszemu lepszemu...

Awatar użytkownika
pączuś
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: pączuś » 01 lip 2007, 21:42

Michitka, ja nie chciałabym mieć obok siebie mężczyny dla którego męska duma jest ważniejsza ode mnie. Nie twierdzę też, że to my nie możemy nigdy robić pierwszego kroku... ale nie za każdym razem.
paczus

Zablokowany

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”