Wasze WIBRATORY :) o ile je macie??

Higena, Uroda, Moda i Trendy

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
viki
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: viki » 17 maja 2005, 22:53

MonisiuPP
ja tez jak sobie o tym pomysle to smiac mi sie chce :lol: :lol: . ale tak mi sie spodobalo ze targam ten materac trzecia noc z rzedu. jak targam do pokoju to jak babcie kocham - 2 minuty i jest na miejscu (materac ma wymiary 200x160x30cm, wazy chyba ze sto kilo, trzeba go wyjac z lozka, postawic na boku i ciagnac po dywanach jakies 10 metrow) a jak z powrotem to razem mamy problemy. wczoraj spalismy w duzym pokoju,i rano do sypialni musialam targac sama bo maz w pracy :wink:

a takie zabawy polecam wszystkim laskom :twisted: :twisted:

Jasmin
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Jasmin » 19 maja 2005, 18:57

hehe to moze i ja napisze jak to robie z mezem, ze jest nam wziaz super ze soba a jestesmy juz 14 lat po slubie:)

Np. umawiamy sie ze soba na randke.Sa kwiaty, dobra restauracja, wino-udajemy, ze sie dopiero co poznajemy.....dotyk dloni, delikatne, nietuzinkowe komplementy-nasptepnie odwozi mnie pod dom-ja oczywiscie zapraszam go na kieliszek wina-a potem hmmmmmmm......jest super :oops: :D

Albo ja przygotowuje kolacje, niby czekam na mojego chlopaka( w tej roli moj maz)-on przychodzi (oczywiscie przedtem wygonilam go na 2 godziny hehe),z dobrym winem, ja podaje dobra kolacje (oczywiscie on sie nia zachwyca i cieszy, ze doskonale trafilam w jego gust kulinarnyhehe)potem jest... -hmmm jak na kazdej wspanialej randce-super, namietny sex do bialego rana:)))

Niektore kolezanki sie ze mnie smieja, ze chce mi sie umawiac na randki z wlasnym facetem-ja nie uwazam tego za smieszne bo wiem ile to zarowno dla mnie jak i dla mojego meza znaczy:)

Awatar użytkownika
szyszunia
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: szyszunia » 20 maja 2005, 02:06

kurcze,musze szybko kupic jakas fajna sukieneczke zeby sie pokazac po 2 m-cach ukochanemu :lol:
to chyba dobry pomysl

Awatar użytkownika
paula
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: paula » 20 maja 2005, 10:11

Szyszunia,jak On Cie zobaczy po dwóch miesiącach niewidzenia,to długo w tej sukieneczce nie pozostaniesz :lol:

Awatar użytkownika
viki
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: viki » 20 maja 2005, 10:37

Szyszunia tylko nie inwestuj zbyt wiele w ta sukienke bo jak ja z pewnoscia na tobie podrze to szkoda kasy...

Ja z mezem tez umawiam sie na randki. Ostatnio mielismy pomysl zeby spotkac sie w innym miescie w hotelu, puku-puku i do domku. ale podroz kazdy odbywa sam.

Ale wszeliego rodzaju przebieranki wciaz sa the best

Awatar użytkownika
Moki
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Moki » 20 maja 2005, 15:27

Wam to dziewczyny dobrze my z mezem mozemy sobie pozwolic i to na ciche szalenstwa tylko jak dzieci zasna. Najbardzej cieszymy sie na soboty bo 3 letnia coreczka spi u babci. A co do fajnych ciuszkow to sobie chyba pare sprawie ale dopiero po operacji.
Marzenko wspolczuje, je na Twoim miejscu zadowalalabym sie na boku. U nas (weWiedniu) jest tyle ogloszen w gazetach o prywatnych wizytach domowych, o samotnych facetach ktorzy pragna sexu ( za darmo). Wiem bo jak ogladam gazety to wiecej jest takich ogloszen jak o prace.

Awatar użytkownika
szyszunia
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: szyszunia » 20 maja 2005, 20:52

hehe,sukieneczki to on raczej nie porwie ale szybciuko,oj szybciutko pomoze mi ja sciagnac.

Kurcze zaczelam sie rozgldac za sex shopami ale tu w Angli (Manchester) nie ma ani jednego!!!
Jakies to dziwne :?

Awatar użytkownika
Lunka
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: Lunka » 27 maja 2007, 20:21

przeczytalam caly watek,ale sie nasmialam,jestescie super :-D :-D
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... /event.png
28.11.2006r.Skupin 350HP,moje nowe oblicze
------30.03 ---- subcision --------------

Awatar użytkownika
milucha
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: milucha » 30 maja 2007, 22:20

Lunka obudzilas watek to teraz napisz cos o swoim... ;)
Marzenia sie spelniaja,trzeba tylko mocno chciec...

Awatar użytkownika
Lunka
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: Lunka » 31 maja 2007, 11:49

milucha pisze:Lunka obudzilas watek to teraz napisz cos o swoim... ;)
no prosze moze ty pierwsza :badgrin: ;)
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... /event.png
28.11.2006r.Skupin 350HP,moje nowe oblicze
------30.03 ---- subcision --------------

ODPOWIEDZ

Wróć do „Damskie sprawy”