Prawo jazdy

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
jolwit1858
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty
Kontakt:

Post autor: jolwit1858 » 10 maja 2007, 15:43

Lalunka pisze:Zdała za dziweiątym.
a mówia że tylko :badgrin: do trzech razy sztuka :badgrin:
...Siła kobiet nie tkwi w tym, co mówią, ale ile razy to powtarzają..

Awatar użytkownika
groszek
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: groszek » 10 maja 2007, 17:58

jak to się mówi- lepiej późno niż później ;)
czy to mi³oœÌ w twoich oczach?... czy masz tylko przekrwione bia³ka?

Awatar użytkownika
Karolina044
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Karolina044 » 11 maja 2007, 07:36

prawko zdawałam około 7 lat temu, nie zapomnę tego dnia, była to sobota, w horoskopie szczęśliwy numer na cały tydzień to 7, egzaminy pisemne zdawało na 24 osó, 12 zdało i było 6 egzaminatorów, czyli każdy miał po 2 zdających, przydzielono mnie do samochodu nr 9, troche zawiedziona byłam, ze nie wylosowałam tej 7, czekam na egzaminatora i nagle słysze głos z megafonu, że zdający na samoch nr 9 proszeni sa do 7, czułam, ze to mój szczęśliwy dzień, zdawałam g na luzie, chociaż pamiętam, ze z wrażenia chciałam otworzyć nieistniejące drzwi, aby położyć kurtkę, plac zdałam super, chociaż na przedostatnim manewrze noga tak mi z nerwów latała, ze pamietam to do dzisiaj, na mieście Pan mnie męczył przeszlo 45 minut, bo stwierdził że czasu ma dużo, uadało mi się zdać za pierwszym razem
ale pamiętam drugi dzień posiadania prawka, koniecznie musiałam pojechać do Bydgoszczy w godz szczytu, nie miałam wyjścia i musiałam POŻYCZYĆ samochód od kolegi, jazdy się nie bałam, tylko przeżywałam parkowanie, no i nie zapomną tych ZAKWASÓW wieczorem, ból rąk, pośladków i nóg,
25 maj 2006- piersi A. Zieliñski

Awatar użytkownika
Michitka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Michitka » 12 maja 2007, 14:23

Ja zahaczyłam dzisiaj ze znajomym o plac manewrowy i byście widziały moje zdzwienie, jak stwierdziłam, dlaczego te paliki nie są za szeroko rozstawione --ledwo samochód w nie wiedzie (prawda nie byliśmy punto, ale większym autem), i zaczęłam wątpić czy w ogóle dam rade :badgrin:
Przeznaczenie oddaje kobietę pierwszemu. Przypadek - najlepszemu. Wybór - pierwszemu lepszemu...

Awatar użytkownika
Kamila
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: Kamila » 12 maja 2007, 16:43

Prawo jazdy robilam na poczatku 2001 roku.
Bylam zdenerwowana jak kazdy uczestnik kursu ;)
Niestety nie poszczescilo mi sie za pierwszym praktycznym podejsciem, zawalilam na placu - tylko dlatego, ze egzaminy byly na nowych punto, a ja uczylam sie na tej starej wersji, wiec parkowanie tylem wygladalo ciutke inaczej :evil: .... oczywiscie teoretyczny bez wiekszych niespodzianek :badgrin:
Nastepnie wzielam dodatkowe 2 czy 3h na nowym punto tylko na placu.

Drugie podejscie - ZDALAM !!! oczywiscie :-D 8-)
Pamietam, ze mialam ten zestaw z gorka (wiem, ze byl bardzo prosty)

Gdyby nie wpadka z tym samochodem, mysle, ze mialam duze szanse, aby zdac za pierwszym razem .... ale i tak bylam bardzo szczesliwa oh(s1

Zycze wszystkim powodzenia na egzaminie :!:
"Czerp z innych, ale nie kopiuj ich. Bądź sobą." Michel Quoist
"Uroda ciała, kondycja umysłu i ducha – to elementy wzajemnie sie przenikajace – wewnetrzna rownowaga zapewnia piekno, zdrowie i spokoj".
W każdym przypadku człowiek ponosi konsekwencje własnych wyborow.

Awatar użytkownika
malena69
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: malena69 » 22 maja 2007, 16:56

Ja narazie jestem na etapie badan, zrobie je pod koniec tygodnia. Jesli wszystko pojdzie dobrze to od czerwca zaczynam grasować po LBNie.
...})i({...})i({...})i({...Kobieta to jeden z nielicznych powodow dla ktorych mezczyzna moze powiedziec, ze dobrze przezyl swoje zycie...})i({...})i({...})i({...

xenia523
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: xenia523 » 23 maja 2007, 11:16

malena, ile masz godzin do wyjezdzenia?

moze sie spotkamy na drogach LBN :badgrin:
23.03.07 Kubasik 400cc HP

Awatar użytkownika
blanka11
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: blanka11 » 24 maja 2007, 09:32

j w końcu w szkole mam luz i mogę się poświęcić prawku , jestem po 3 jazdach i stwierdzam że jednak da się objechać tą ósemkę , nie będzie tak żle :p
24.07.2008 juÂż po..... prostowanie przegrody (syn)M.BaraĂąska J.Kossowska (NFZ)

Awatar użytkownika
malena69
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: malena69 » 25 maja 2007, 12:50

xenia523, gdzie robisz prawko jesli mozna wiedziec ?? bo moze spotkamy sie nie tylko na lubelskich drogach ale takze w jednej szkole :-) Co do godzin to jeszcze nie wiem ale napewno sie dowiem i napisze
...})i({...})i({...})i({...Kobieta to jeden z nielicznych powodow dla ktorych mezczyzna moze powiedziec, ze dobrze przezyl swoje zycie...})i({...})i({...})i({...

xenia523
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: xenia523 » 25 maja 2007, 14:00

Nie pamietam co to ma byc za szkola :oops: ale Lublin napewno :-D
cos pod koniec lipca zaczynam dopiero.

Ja mam miec 30 godz. do wyjezdzenia.

Testy juz opanowane wiec luzik 8-) po kilku dniach juz robilam bezblednie :-D

Jestem pewna, ze z autem tez dam sobie rade :-D
23.03.07 Kubasik 400cc HP

ODPOWIEDZ

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”