Jesli chodzi o sprawe p.Blidy to dowody sa watpliwe i czesc prokuratorow byla przeciwna temu aresztowaniu.I trzeba pamietac,ze p.Blida byla juz dwa razy brutalnie napadnieta wiec mogla sie czuc psychicznie niekomfortowo podczas porannego najscia.Kilka lat temu mialam watpliwa przyjemnosc bycia odwiedzona o 7 rano przez takich panow i chociaz to nie ja bylam celem tej wizyty to nie byli ci panowie dla mnie mili.Na dzien dobry powiedzieli,zebym uspokoila psy bo jak nie to je zastrzela.I to byly jedne z najlagodniejszych slow jakie padly tamtego dnia.A jesli chodzi o IV RP to ich metody odwetu na wrogach politycznych sa dla mnie porownywalne z metodami Stalina.Czy nikt nie widzi co sie w tym kraju dzieje?!Ziobro oswiadczyl,ze doktor G jest morderca i jak dotad dowodow na to nieznalazl!!!Ok jesli doktor bral lapowki(wszyscy biora) to niech odbywa kare w elektronicznej obrozy albo przykuty do stolu operacyjnego i niech robi przeszczepy.Dlaczego maja byc ukarani jego pacjenci.A sa ludzie,ktorych nikt nie chcial operowac a on sie zgodzil i zyja!Czytalam wywiad z kobieta,ktora czekala na serce i chciala miec dziecko.Nikt,zaden lekarz nie chcial sie tego podjac a dr.G tak i ona zyje i ma synka.Czy ktos zwrocil uwage,ze kilka tygodni temu pojawila sie i szybko zniknela z serwisow wiadomosc ,ze w od listopada ub roku CBA wyplacilo kilka milionow zl nagrod za donosy!Moze by te pieniadze przeznaczyc na reforme sluzby zdrowia to lekarze nie musieliby brac lapowek.I zawsze tam gdzie CBA kogos aresztuje to pojawia sie zupelnie przypadkowo tv i fotoreporterzy.Po co to wszystko.Jeszcze kilka takich debilnych akcji i beda nas leczyc chinczycy akupunktura bo lekarze wyjada tam gdzie beda szanowani a ich praca dobrze wynagradzana.O homofobi nie wspomne-w koncu podobno geje bedacy w ukryciu sa najwiekszymi homofobami-zgadnijcie kogo mam na mysli.A najnowszy pomyl?Czy ja k***a mieszkam w w Etiopii czy jestem obywatelka Europy?Dlaczego musze rodzic w bolach naturalnie a nie przez cesarke?Bo to zgodne z biblia?kara za grzechy?Takiego upolitycznienia wszystkiego to nawet za Millera nie bylo!Nowy pomysl z wczoraj to egzaminy rzemieslnicze-jak za komuny!Czyli nie moge zostac sobie hydraulikiem chociaz robie to od lat i jestem w tym superfachowcem.Musze zdac egzamin PLATNY w izbie rzemieslniczej.Nie moge sie wyskrobac,nie moge byc lesbijka,nie moge miec dziecka bez mundurku,nie moge urodzic bezbolesnie,nie moge dac dowodu wdziecznosci lekarzowi,nie moge nie posylac dziecka na religie bo zawsze religia jest w srodku zajec,nie moge byc bogatym biznesmenem bo zdaniem kaczek biznesmen jest dobry jesli jest biedny,nie moge byc wrogiem politycznym bo mnie zastrzela