Ewa Sonet

Piękni i Sławni Ludzie ... Tematy zwiazane z zyciem gwiazd i znanych ludzi. Plotki i ploteczki.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Lunka
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: Lunka » 02 lut 2007, 11:50

Jolwit [smilie=kiss of love.gif] nic dodac nic ujac :-D
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... /event.png
28.11.2006r.Skupin 350HP,moje nowe oblicze
------30.03 ---- subcision --------------

xenia523
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: xenia523 » 02 lut 2007, 15:12

Ktos tu jest poprostu jest nie zaspokojony :x gosciu co ty tu jeszcze robisz...

Wlsnie, chyba chcesz przyciagnac na siebie uwage... mow mi jeszcze.......

Tej pustej laluni, moge jedynie pieknych wlosow pozazdroscic a nie cyckow do pasa!!! :x

I nie obrazaj dziewczyn tych co powiekszaja, bo tak wywnioskowalam z Twojego postu .... bo widze, ze nie jestes w temacie! Mowisz, ze *same sobie powiekszacie ale to i tak nigdy nie bedzie to co naturalne :] * a z kad wiesz? Dotykales silikonowe cycki? Pewnie marzysz o tym!

........
23.03.07 Kubasik 400cc HP

Awatar użytkownika
Neska
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Neska » 02 lut 2007, 15:41

Tak ogólnie to zastanawiam się co ten pan tu w ogóle robi :?:
Gada od rzeczy i nie wiadomo po co.
Rozumiem że ma takie a nie inne upodobania ale żeby od razu innych obrażać :doubt:
co najmniej zastanawiające.
Chyba chce zwrócić na siebie uwagę takimi wypowiedziami, a dodatkowo jest większa szansa na to na kobiecym forum. Bo to tak naprawdę może chodzi właśnie o uwagę kobiet(dobrą czy złą).

Awatar użytkownika
viriel
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: viriel » 02 lut 2007, 15:56

Joostyna pisze:Virriel - "doje" to już moim zdaniem lekka przesada. Widzę u Ciebie większe braki niż brak gustu. Chciałabyś równie wyważonych i kulturalnych komentarzy o częściach Twojego ciała, które się komuś nie podobają... albo o facecie, który się Tobie podoba, a komuś innemu nie...

Dla jasności - mi się biust Ewy S. nie podoba, ale nie napiszę o nim "doje".

Tyle ode mnie.
Szpaczek- nie- wyrocznią nie jestem i nie było moim celem za taką uchodzić, potraktuj tę wypowiedź z przymrużeniem oka, bo chodziło mi tylko o to, żeby podkreślić, że jest różnica pomiędzy ładnym, dużym biustem, a obwisłym, wielkim i niezbyt estetycznym dla większości z nas i nie mam tu na myśli konkretnie biustu Ewy Sonet, bo jak pisałam dużo wcześniej moim zdaniem i tak dobrze wygląda jak na ten rozmiar, choć to nie zmienia faktu, że i tak mi się nie podoba ;) :-)

Joostyna po pierwsze więcej luzu- to taka mała sugestia ode mnie. A po drugie ja nie nazwałam piersi Ewy Sonet dojami (napisałam, że jak faceci widzą wielkie doje to im się robi gorąco- chodziło mi o to, że dla większości liczy się rozmiar a nie sam ich wygląd, to było ogólne stwierdzenie)- przeczytaj uważnie moje posty :| A co do moich braków, a szczególnie braku gustu, to wybacz ale chyba za mało się znamy, żeby wygłaszać o sobie takie opinie- tak naprawdę to w ogóle się nie znamy. Ten temat nie służy do doszukiwania się braków u innych forumowiczek, tylko do wyrażenia swojej opinii o Ewie Sonet i jej biuście, a o ile się nie mylę to jest również dział Feel Free, więc chyba każdy tu może wypowiedzieć swoje zdanie na podany temat bez skrępowania- oczywiście w granicach dobrego smaku. Nie czuję bym kogoś obraziła swoim wypowiedziami, ale jeśli tak było to przepraszam tych co poczuli się urażeni.
Ale sądzę, że czepianie się jednego słowa to także przesada- wystarczy odrobina dobrej woli- po co stwarzać niepotrzebnie kwasy?
Troche mi przykro, bo nie lubię niepotrzebnych konfliktów i nigdy nie było moim zamiarem ich wywoływanie. Ja zawsze się staram doszukiwać we wszystkich wypowiedziach tego dobrego sensu, a nie przeciwnie :(
I jak tu człowiek ma się czuć swobodnie?

PEACE...

Awatar użytkownika
jolwit1858
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty
Kontakt:

Post autor: jolwit1858 » 02 lut 2007, 16:50

Neska pisze:Tak ogólnie to zastanawiam się co ten pan tu w ogóle robi
virriel pisze:każdy tu może wypowiedzieć swoje zdanie na podany temat bez skrępowania-
również Panowie ;) :badgrin: :badgrin:
...Siła kobiet nie tkwi w tym, co mówią, ale ile razy to powtarzają..

Awatar użytkownika
Neska
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Neska » 02 lut 2007, 17:24

wiem wiem Jolwit :-)
ale nie lubię gdy ktoś tak specjalnie prowokuje i obraża kobitki z forum, pozdrawiam 8-)

xenia523
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: xenia523 » 02 lut 2007, 17:44

Spoko spoko Neska ;) luzik... nudzi sie gosciu :badgrin:

uslyszal juz na co zasluzyl ;)
23.03.07 Kubasik 400cc HP

Awatar użytkownika
katrinn
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: katrinn » 02 lut 2007, 18:31

mamy swoje zdanie i go nie zmienimy a facet niech sobie pisze co chce.... mojemu mężowi tez sie podobaja piersi Ewy :evil:
16.05.07- plastyka brzucha ju¿ po [smilie=happy.gif]

Awatar użytkownika
viriel
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: viriel » 02 lut 2007, 19:19

mam nadzieję, że mój mężczyzna się nie kamufluje z jakimś ukrytym uwielbieniem dla jej biustu :roll: :p

Awatar użytkownika
ulla10
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ulla10 » 03 lut 2007, 00:07

Dziewczyny, jako posiadaczka duużych piersi 75 D-E mogę powiedzieć co nieco. Moje cycki nie sterczą już na baczność jak kiedyś, pomimo, że są po podnoszeniu :?
Jednak:
Nie ma faceta, który podczas rozmowy ze mną nie gapił by się na piersi, bardzo rzadko się taki trafi.
Mężczyźni naokrągło zachwycają się moim biustem, prawią komplementy.........
Małżonek ma na ich punkcie świra, a jak wychodzę z małym choćby dekoltem czerwienieje z zazdrości.....wydaje mu się, że cały męski świat czyha na moje piersi :badgrin:
Podczas wyjazdów na wakacje ze znajomymi, wieczorem, przy drineczku, koledzy podbudowani alkoholem, przewazne schodza na temat moich piersi :roll:

Co z tego, że mnie się nie podobają, ja bym chciała góra miseczkę C, ale na męzczyzn działa to bardzo 8-) oni chyba nie widzą zwisu, tak jak my, mają klapki na oczach czy co.......mojemu chłopu cycki Ewy Sonet też się podobają ;)
24.02.2017. Dr Mariusz Wysocki- CKN

ODPOWIEDZ

Wróć do „Celebrities”