Joostyna pisze:Virriel - "doje" to już moim zdaniem lekka przesada. Widzę u Ciebie większe braki niż brak gustu. Chciałabyś równie wyważonych i kulturalnych komentarzy o częściach Twojego ciała, które się komuś nie podobają... albo o facecie, który się Tobie podoba, a komuś innemu nie...
Dla jasności - mi się biust Ewy S. nie podoba, ale nie napiszę o nim "doje".
Tyle ode mnie.
Szpaczek- nie- wyrocznią nie jestem i nie było moim celem za taką uchodzić, potraktuj tę wypowiedź z przymrużeniem oka, bo chodziło mi tylko o to, żeby podkreślić, że jest różnica pomiędzy ładnym, dużym biustem, a obwisłym, wielkim i niezbyt estetycznym dla większości z nas i nie mam tu na myśli konkretnie biustu Ewy Sonet, bo jak pisałam dużo wcześniej moim zdaniem i tak dobrze wygląda jak na ten rozmiar, choć to nie zmienia faktu, że i tak mi się nie podoba
Joostyna po pierwsze więcej luzu- to taka mała sugestia ode mnie. A po drugie ja nie nazwałam piersi Ewy Sonet dojami (napisałam, że jak faceci widzą wielkie doje to im się robi gorąco- chodziło mi o to, że dla większości liczy się rozmiar a nie sam ich wygląd, to było ogólne stwierdzenie)- przeczytaj uważnie moje posty :| A co do moich braków, a szczególnie braku gustu, to wybacz ale chyba za mało się znamy, żeby wygłaszać o sobie takie opinie- tak naprawdę to w ogóle się nie znamy. Ten temat nie służy do doszukiwania się braków u innych forumowiczek, tylko do wyrażenia swojej opinii o Ewie Sonet i jej biuście, a o ile się nie mylę to jest również dział Feel Free, więc chyba każdy tu może wypowiedzieć swoje zdanie na podany temat bez skrępowania- oczywiście w granicach dobrego smaku. Nie czuję bym kogoś obraziła swoim wypowiedziami, ale jeśli tak było to przepraszam tych co poczuli się urażeni.
Ale sądzę, że czepianie się jednego słowa to także przesada- wystarczy odrobina dobrej woli- po co stwarzać niepotrzebnie kwasy?
Troche mi przykro, bo nie lubię niepotrzebnych konfliktów i nigdy nie było moim zamiarem ich wywoływanie. Ja zawsze się staram doszukiwać we wszystkich wypowiedziach tego dobrego sensu, a nie przeciwnie
I jak tu człowiek ma się czuć swobodnie?
PEACE...