jacy faceci was pociągają?

Higena, Uroda, Moda i Trendy

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
czwala
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: czwala » 04 gru 2006, 15:32

Ale tu sie nikt nie wypiera że za jakimś fajnym ciasteczkiem nie rzuciłybyśmy powłóczystego spojrzenia 8-)
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... /event.png

29.11.2006 - Dr Grobelny - powiêkszanie piersi

Awatar użytkownika
Betina75
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Betina75 » 09 gru 2006, 08:58

Mój typ to brunet, zawsze mnie tacy pociągali z szerokim usmiechem i ślicznymi ząbkami. Mogą być jasne oczka ale koniecznie w ciemnej oprawie. Oczywiscie klucha odpada, ale jeszcze zdaża mi sie obserwować męskie tyłeczki. Musi mieć fajną pupcię w dzinsach. Zawsze z kumpelą patrzyłyśmy na ich tyłki i tak mi pozostało. Drań niech trochę będzie, ale ja jestem zodiakalną lwicą i lubię porządzić hi,hi,hi PDT_Love_01

Awatar użytkownika
Rina
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Rina » 31 gru 2006, 15:20

Dla mnie mezczyzna musi miec to cos, co rzuci mnie na kolana. Ale nigdy nie podobala mi sie gora miesni, to jakby facet chodzil z pielucha miedzy nogami i mial po bochenku chleba pod pachami :P Wystarcza mi silne ramiona, ktore beda dla mnie pasem ratunkowym i miejscem gdzie bede mogla sobie chlipac ;)
Milo jak ma niegrzeczny wyraz twarzy i 3dniowy zarost :> Odpada napewno garnitur razem z koszulami i krawatem http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... dobani.gif. Podoba mi sie styl sportowy hihi
Odpadaja nazelowane, badz dlugie wlosy, i opalenizna jakby sie solarium zatrzasnelo :P Lubie umiar w wygladzie, moze dlatego ze sama nie spedzam polowy dnia przed lustrem albo chodzac po sklepach. Podoba mi sie jak umie szybko i dobrze jezdzic (pomijam tutaj zimne lokcie i auta z napedem na glosniki ) , pociagaja mnie pasje, sporty extremalne...

Jedyna osoba, w ktorej mnie pociaga wszystko jest moj maz, ktory oprocz tego, ze jest cieply opiekunczy i zawsze moge na niego liczyc i oprocz cech wymienionych na poczatku ma jeszcze wiele wiele innych, ktore zachowam dla siebie ;). Tak naprawde jezeli jestesmy z osoba, na ktora czekalismy cale zycie, to kochamy w niej naprawde wszystko. A rzeczy, ktore kiedys moglyby byc wadami teraz sa zaletami. Owszem, zwroce uwage na innego mezczyzne ale to juz jest w zupelnie innych kategoriach niz kiedys :)
Nie wymagam wiele od życia. Jestem symbolem seksu i to mi wystarcza :)

Awatar użytkownika
viriel
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: viriel » 02 sty 2007, 20:17

Ja to ogólnie jestem bardzo wybredna- podoba mi się wielu mężczyzn, ale nie znaczy to, że mnie pociągają. Szczerze, to bardzo ciężko jest znaleźć takiego który połączy te dwie cechy- ale ja na szczęście już mam swojego miśka, więc poszukiwać nie muszę ;)
Czasem ten mój wybredny gust bywa nieco frustrujący, bo nie mam do kogo wzdychać np. oglądając hollywoodzkie superprodukcje :P
bardzo ciężko jest też mi scharakteryzować co w mężczyźnie pociąga mnie najbardziej, przynajmniej jeśli chodzi o cechy fizyczne- napewno nie może mieć włosów na plechach, bardziej brunet niż blondyn- generalnie raczej typ latynoski, choć tak jak mówie ze mną to nigdy nie wiadomo :P

Awatar użytkownika
katrinn
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: katrinn » 04 sty 2007, 13:08

Nie mam sprecyzowanego typu urody to musi byc to coś, napewno zwróce uwagę na faceta niechlujnego nie zaraz brudnego tylko takiego w rozciągniętym sfetrze, bez skarpetoczywiście w spodniach :badgrin: z rozwianymi włosami i kilkudniowym zarostem oczywiście usmiechniętego , nie znosze wyosolaryzowanych dresów :evil: i facetów którzy mają obwisłe spodnie na pupie, pupa musi być :-D
16.05.07- plastyka brzucha ju¿ po [smilie=happy.gif]

Awatar użytkownika
viriel
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: viriel » 04 sty 2007, 13:25

O tak :D uwielbiam męskie pupcie :roll:

Awatar użytkownika
espira
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty
Kontakt:

Post autor: espira » 11 sty 2007, 01:22

Tylko inteligentni na wysokich stanowiskach :-D Poza wyjatkami jak bracia Kaczynscy, Dorn, Skrzypek, Kuchcinski, Putra, Gosiewski, Lepper, Giertych oh(m1 ....... sama sie juz pogubilam. Wiec moze tylko inteligentni.

milkover
Nowicjusz Beauty
Nowicjusz Beauty

Post autor: milkover » 14 sty 2007, 04:20

a ja wam sie podobam ?

Awatar użytkownika
mona124
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: mona124 » 14 sty 2007, 07:57

milkover pisze:a ja wam sie podobam ?
Wrzuć zdjęcie to ocenimy ;)

milkover
Nowicjusz Beauty
Nowicjusz Beauty

Post autor: milkover » 14 sty 2007, 11:05

hihi jeszcze w klatce sie zamkne i bedzie mozna mnie dokarmiac hihihi
moja fotka tutaj
z tym czy wam sie podobam to zartowalem. bo wiadomo ze kazdy ma swoj gust i dla jednych sie podobamy dla innych nie. ale poniewaz ja widzialem wasze zdjecie i to niekiedy intymne dlatego w sumie nie czuje sie zawstydzony ze pokaze wam siebie. chociaz treme troche mam [help]

ODPOWIEDZ

Wróć do „Damskie sprawy”