plotki, ploteczki cz.1

Piękni i Sławni Ludzie ... Tematy zwiazane z zyciem gwiazd i znanych ludzi. Plotki i ploteczki.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
daria
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: daria » 21 maja 2005, 22:23

A Laetita Casta ma wg mnie super ciało :P ach te kobiece kształty :wink:

http://www.kamilo.net/forum/images/uplo ... asta03.jpg

she
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: she » 21 maja 2005, 23:04

no, Laetitia ma super ciałko;) ...ma naprawde dobre zdjęcia...;)
szkoda,ze tak cicho o niej ostatnio, w koncu młodziutka była jeszcze jak na koniec swojej kariery...no ale każdy ma inne priorytety i trzeba to uszanowac;)

Ale wiecie co mnie zaskoczyło?ze Angelina Jolie takze miala do czynienia z chirurgami plastycznymi...Bylam przekonana,ze ona jedna- nie...a tu z tego,co widzę, ona rowniez...
To jest niesamowite,bo nie wiem czy obecnie istnieje kobieta o miedzynarodowej sławie i powalającej urodzie,która nigdy nie miała nic wspólnego z chirurgią plastyczną..ha.....a z drugiej strony to troche smutne...bo nie wiem do czego moze nas to doprowadzic w przyszlosci....
she

Awatar użytkownika
daria
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: daria » 21 maja 2005, 23:16

Też myslałam, ze Angelina robiła tylko usta a tu się okazuję, ze biust również. Przeczytałam ostatnio, ze usuwała sobie żebra, zeby mieć lepsze wcięcie. Ale efekt jest niczego sobie muszę przyznać.

she
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: she » 21 maja 2005, 23:32

Co do Angeliny, to nie wiem czy widzialas Daria,ale z jej wczesniejszych zdjęc wynika,ze i nos poprawiala.
Poza tym gdzies obilo mi sie o oczy,ze ona ma tylko 170 cm wzrostu.Ja wiem,ze to całkiem fajny wzrost,ale zawsze wydawało mi sie,ze ona jest o wiele wyższa.Dawałam jej z 178 cm.

P.S. Dziewczyny,mam nadzieje,ze nie bulwersuje Was fakt i rozmiar plotkowania na temat sławnych osób,szczególnie jesli chodzi o mnie,bo troche sie tu zaczełam udzielac;) w kazdym razie to jedyne miejsce,gdzie bez skrępowania mozna poplotkawac na temat babeczek i ich urody zarówno tej spod skalpela jak i naturalnej ( choc o te drugą- cieżej). W kazdym razie to jedyne miejsce,gdzie mozna rzucac zasłyszanymi plotami i komentarzami. Jedyna osoba,z ktora poruszam temat urody sław i urody kobiet w ogóle,jest moja siostra,ale ona juz rzyga moimi gadkami,kiedy tylko napomknę coś o operacjach plastycznych.Mówi mi krzycząc: "zrób sobie w koncu ten nos,bo ja juz mam dosć!!!";)Choc to nie tak,ze ja ciagle i w kółko o tym swoim nosie,wlasciwie o nim to juz rzadko kiedy mówię,ale ona każdą wzmiankę o operacjach plastycznych u kogokolwiek, kojarzy z moim nosem;) takze tylko tu moge sobie z Wami poplotkawac do woli i pooceniac sławne kobitki i ich ( nienaturalną,w sensie-chirurgicznie poprawianą) powierzchownosc;)
she

Awatar użytkownika
daria
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: daria » 21 maja 2005, 23:43

She :lol: uśmiałam sie z tego co napisałaś, bo to jakbym siebie widziała i mojego męża, który widząc, że czytam o jakiejś znanej lasce od razu mnie pyta: a ta to co miała robione? :wink: Niestety tak to jest, że bliskie nam osoby muszą znosic nasze "skrzywienia" dot.poprawiania własnej urody. Nic sie nie przejmuj, nie jesteś osamotniona w tym temacie :lol:

Awatar użytkownika
Moki
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Moki » 22 maja 2005, 07:41

She dzieki za zdjecia Heidi, ale nie nestem jeszcze calkowicie przekonana poniewaz na tym pierwszym zdjeciu jest bardzo mlodziutka chyba jak byla jeszcze nastolatka, moze jej poprostu urosly. :twisted: Chyba,ze jestem naiwna :cry:

Dziewczyny jak powiedzialam mojej mamie o operacji to powiedziala, zebym pila duzo piwa to mi same urosna :lol:

Awatar użytkownika
daria
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: daria » 22 maja 2005, 09:36

Moki raczej od tego piwa to brzuszek ci urośnie niż to o czym myślisz :lol:

Awatar użytkownika
Moki
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Moki » 22 maja 2005, 10:28

Moja mama jest zabojcza ostatnio mi przyniosla katalog z takimi silikonowymi wkladkami do biustonosza i powiedziala, ze lepiej takie cos sobie kupic jak sie operowac. Ja zaczelam sie smiac i powiedzialam, ze jak ja dam mezowi takie cycki, zeby sobie sciskal :lol:

Awatar użytkownika
Valentina
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: Valentina » 22 maja 2005, 11:15

Moki :D
pod zdjęciami Heidi masz link... ale chyba nie zauważyłaś... gdyby była nietknięta skalpelem to nie byłoby jej na tej stronie... :wink:
Już po operacji nosa - 7 lipca 2005 oraz chirurgicznej korekcji ust - 12 października 2005
Dr PIOTR SKUPINhttp://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... doping.gif

Awatar użytkownika
paula
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: paula » 22 maja 2005, 11:26

Moki miałam takie przed operacją :oops:,zamówiłam z Quell'a,łaziłam z nimi chyba dwa lata.Piersi się pod tym pociły jak diabli,jeszcze na operację pojechałam z nimi,ale zaraz potem je wywaliłam :D

Zablokowany

Wróć do „Celebrities”