Co do Angeliny, to nie wiem czy widzialas Daria,ale z jej wczesniejszych zdjęc wynika,ze i nos poprawiala.
Poza tym gdzies obilo mi sie o oczy,ze ona ma tylko 170 cm wzrostu.Ja wiem,ze to całkiem fajny wzrost,ale zawsze wydawało mi sie,ze ona jest o wiele wyższa.Dawałam jej z 178 cm.
P.S. Dziewczyny,mam nadzieje,ze nie bulwersuje Was fakt i rozmiar plotkowania na temat sławnych osób,szczególnie jesli chodzi o mnie,bo troche sie tu zaczełam udzielac;) w kazdym razie to jedyne miejsce,gdzie bez skrępowania mozna poplotkawac na temat babeczek i ich urody zarówno tej spod skalpela jak i naturalnej ( choc o te drugą- cieżej). W kazdym razie to jedyne miejsce,gdzie mozna rzucac zasłyszanymi plotami i komentarzami. Jedyna osoba,z ktora poruszam temat urody sław i urody kobiet w ogóle,jest moja siostra,ale ona juz rzyga moimi gadkami,kiedy tylko napomknę coś o operacjach plastycznych.Mówi mi krzycząc: "zrób sobie w koncu ten nos,bo ja juz mam dosć!!!";)Choc to nie tak,ze ja ciagle i w kółko o tym swoim nosie,wlasciwie o nim to juz rzadko kiedy mówię,ale ona każdą wzmiankę o operacjach plastycznych u kogokolwiek, kojarzy z moim nosem;) takze tylko tu moge sobie z Wami poplotkawac do woli i pooceniac sławne kobitki i ich ( nienaturalną,w sensie-chirurgicznie poprawianą) powierzchownosc;)
she