blondi - powiem ci jedno:
mam dwojke - dwie dziewczynki, planujac druga ciaze wiedzialam ze ryzykuje zajebiscie dobra posade za swietne pieniadze.
zaryzykowalam.
w obu ciazach czulam sie mega seksownie mimo, ze utylam po 20 kg :)
chodzilam w waskich spodniach i koszulkach eksponujacych brzuszek - zdecydowanie bylam z niego dumna :D
do tego sposob w jaki patrzyl i traktowal mnie mm....

:lol: miodzio :) a jaki fajny byl seks podczas ciazy :D !
zycze takiej fajnej ciazy KAZDEJ kobiecie :)
i brzuch ma przewage nad kapusta

masz wiecej czasu na przyzwyczajenie sie do mysli ze bedziesz mama :)
super jest jak ci sie rusza 'obcy'

jak czujesz i przywiazujesz sie do niego.
porod - o tym sie naprawde szybko zapomina :) moj pierwszy byl niefajny, drugi rewelacyjny :)
milosc na mnie nie spadala jak grom z jasnego nieba, nie.
raczej rosla z dnia na dzien, z tygodnia na tydzien...
teraz nie wyobrazam sobie swiata bez moich dziewczynek :)
wygralam fantastyczne coreczki :) - posade faktycznie stracilam - moj szef nie zauwaza dzieci bo jego wychowuja nianie....
myslisz ze zaluje? ani sekundy :)
mam dwie kochane dziewczynki, ktore maja swoje humorki, ale w ogolnym bilansie za suuuper :D
tula sie, daja slodkie buziaczki...ehhh...
w domu juz zaczynaja sie bawic razem, a ich smiech doprowadza nas do lez :D wzruszenia i radosci :D
myslimy juz o trzecim :)
ach - i wg mnie wcale nie jest prawda ze dziecko przewraca swiat do gory nogami: to zalezy jak ustawisz sobie zycie z dziecmi.
wychodzimy z nimi, wychodzimy bez nich (ale tego akurat MY nie chcemy :) bo lubimy z nimi byc ), chodzimy do znajomych i restauracji...jak mala miala rok pojechalismy z nia na zagraniczne wakacje...
nie moge powiedziec ze dzieci nam przewrozily zycie - raczej przewartosciowaly :D i to jest cudowne :D
Pola ma racje - tego nie opisza zadne slowa - to trzeba poczuc...
...
Op 21.09.06, McGhany CUI MLP L320 i R380, okragle, pod miesien, Krzysztof Potocki, Enelmed