Problemy współczesnego społeczeństwa - wybory 2006

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
hab
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: hab » 15 paź 2006, 22:31

Ja to się nie znam... ale myślę, że dobrze jest się czymś wyróżnić, jakoś pokazać, zaprezentować ludziom, tak żeby ludzie mając przed oczami listę nic-nie-mówiących nazwisk, natrafiając na Twoje myśleli: "A tak! Ją to znam."
A w ogóle to gratuluję i trzymam kciuki :D

Awatar użytkownika
blondi 222
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: blondi 222 » 15 paź 2006, 22:35

kurcze ..ale ze mnie gapa .. :roll: :lol: ..dopiero teraz zajarzylam ze ty jestes z Pszczyny..ktora znam i uwielbiam.. :wink: :D :D :D ...
ale to naprawde male miasteczko..nie wiem co mozna by tam zrobic...napewno trzeba by tchnac w nie troche zycia..wykorzystac piekny palac i moze zareklamowac misteczko wlasnie nim.. :wink: ..przyciagnac spasorow i rozroszac je troche :wink:
moze postaw na reklame tego miejsca..ja je uwielbiam i jezdzilam do parku co tydzien i zdumienie mnie ogarnialo ze tak malo sie tam dzeje.. :wink:

Awatar użytkownika
papatka
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: papatka » 15 paź 2006, 22:54

co do wyróżniania się to ciężko ,
Pszczyna jest na tyle mała , że znamy się nawzajem...
jestem dosyć rozpoznawalna bo tutaj pacuję , mam firmę , z tym miejscem wiażę swoją przyszłość :D

zawsze mogę napisać na ulotce coś o moich cyckach - wtedy mnie zapamiętają :lol: :lol:

oj Blondi , Blondi
tyle razy u nas byłaś a do papaty nie wpadłaś - nieładnie , nieładnie :evil:
12.V.06 - piersi, Skupin
24.XI.09 - brzuch, Skupin

Awatar użytkownika
blondi 222
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: blondi 222 » 16 paź 2006, 12:38

widzisz jaki slepak ze mnie dopiero teraz zajarzylam ...z ta Pszczyna jak napisals z jakiego ugrupowania startujesz.. :oops: :lol:
a teraz wpasc do was to juz niestety pozostaje w sferze marzen..bo wyprowadzilam sie z PL..ufff ja ja strasznie lubie Pszczyne i tesknie z nia baardzo :( ...ale coz jak wygrasz to napewno bedzie w dobrych rekach.. 8)
mysle ,ze Pysia ma duzo racji..tez nie lubie gdy kandydaci na jakis urzad wspieraja sie swoja rodzina ...gdy widze takie foty to z daleka mi to smierdzi.. :lol: wydaje mi sie ,ze matka lub ojciec chca wykorzystac swoje zycie prywatne w takich rozgrywkach..ze dziecie na tym cierpa bo malo widza mame..itd. wiec to jak dla mnie zdecydowanie odpada..
lubie natomiast gdy kandydat prezentuje sie podczas pracy najlepiej w okularach na nosie.. :lol: w swoim gabinecie :gg: ..

karen'o
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: karen'o » 17 paź 2006, 11:05

Papaka, trzymam kciuki za twój sukces :gg2: czytając twoje posty stwierdzam, że rozsądna z ciebie kobitka, a rozsądku w polskiej polityce niestety niewiele, wiec twój na pewno się przyda :) nie bardzo wiem co ci poradzić jeśli chodzi o program itp. myślę, że nie możesz wszystkim wszystkiego obiecywać, ale raczej zwrócić się do tych grup ludzi, z którymi masz najlepszy kontakt i uważasz że jako przyszła radna będziesz reprezentować ich interesy. moim zdaniem MEGA ważny jest osobisty kontakt z wyborcami. moja kuzynka startowała w wyborach samorządowych z jakiegoś ogonowego miejsca (miała ze 22 lata i nie była znaną postacią w swoim mieście) i zwyciężyła. miała mnóstwo spotkań z ludźmi, rozdała setki ulotek, plakatów itp. pamiętaj, ze rzadko kto zna kandydatów, ludzie głosują na partie, dlatego ważne jest żeby twoi wyborcy cię poznali i zapamiętali, moim zdaniem może to zadecydować o sukcesie :)

Awatar użytkownika
maxi
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: maxi » 17 paź 2006, 11:13

Papatko a Ty sama co chcialabys zmienic?Jest przeciez jakis powod dla ktorego startujesz w wyborach.

Awatar użytkownika
papatka
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: papatka » 17 paź 2006, 21:19

ja mam jazdę na dzieci - w sensie , że to one są naszą przyszłością , jak im będzie dobrze to i nam na starość nie powinno być żle...
wszystko co robię robię z myślą o swoich dzieciach i podejrzewam , że wszyscy rodzice tak mają :wink: ,
chciałabym , żeby wszystkie dzieci miały się tak samo dobrze , żeby wszyscy nasi mieszkańcy włączyli się w pomoc tym , którzy mają się gorzej niż inni - jakieś dofinansowania ale na konkretne cele , które mogą zaprocentować , coś gdzie pomoc będzie widoczna gołym okiem a nie w sferze domysłów i wyobraźni...
chciałabym zapewnić wszystkim dzieciakom bezpłatny dostęp do internetu , kasę na wykorzystanie czasu wolnego (żeby nie musiały się szlajać od sklepu do sklepu po piwko ) - jakieś zajęcia sportowe np.szkoła walki , kursy tańca , jazda konna itp. , możliwość dokształcania się w wybranych kierunkach...
nie wiem , dużo by pisać...

oprócz tego to zwykłe rzeczy - drogi , chodniki , place zabaw , porządek ,bezpieczeństwo...
12.V.06 - piersi, Skupin
24.XI.09 - brzuch, Skupin

Awatar użytkownika
maxi
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: maxi » 17 paź 2006, 21:32

Papatko a ja bym chciala ,zeby ktos wymyslil taki madry i sprawiedliwy system pomocy ubogim,w ktorym pomoc czy finansowa,czy materialna bylaby naprawde dobrze udzielana.Zeby tatusiowie nie sprzedawali bonow zywnosciowych,zeby nie przepijali zasilkow-ale to chyba nie w tym zyciu...Zycze Ci z calego serca sukcesu,szkoda,ze nie mieszkam w Pszczynie ,glosowalabym na Ciebie.No wlasciwie mam jeden postulat wyborczy-oznakowac droge do Simki! :wink:

Awatar użytkownika
martucha20
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty
Kontakt:

Post autor: martucha20 » 09 lis 2006, 13:08

Papatko dziś znalazłam "Cię" w swojej skrzynce pocztowej :-D Bardzo ładne zdjęcie,fajny opis -....szkoda tylko,że cycuchów nie widać :badgrin: Bije od Ciebie taaaaaki spokój ;) Trzymam za kciuki :!:
"Lepiej byæ nienawidzonym za to jakim siê jest,ni¿ kochanym za to jakim siê nie jest"

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”