A gdzie robiła Doda? cz.II

Piękni i Sławni Ludzie ... Tematy zwiazane z zyciem gwiazd i znanych ludzi. Plotki i ploteczki.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
groszek
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: groszek » 23 wrz 2006, 10:23

Samanthii pisze:Pola a co powiesz o jej makijazu na co dzien... ??? :lover:
jedno można powiedzieć - wiosowa dziewczyna
czy to mi³oœÌ w twoich oczach?... czy masz tylko przekrwione bia³ka?

Awatar użytkownika
pola28
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: pola28 » 23 wrz 2006, 10:29

oj nawet delikatnie to ujelas :wink:

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 23 wrz 2006, 10:43

Pola , ja tez mam podobne zamilowania do Twoich ... ...i wiedzialam dokladnie co napiszesz :lol: :wink:

Awatar użytkownika
pola28
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: pola28 » 23 wrz 2006, 10:49

hehehe :lol: jak bedziesz w wawie to zapraszam:)

Awatar użytkownika
Valentina
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: Valentina » 23 wrz 2006, 11:10

Nicole pisze:Val dobre wychowanie nie ma nic do tego, sadze ze wiekszosc z nas po obejrzeniu dody na zywo nie mialaby problemow z opisaniem, jak ta dziewczyna tak naprawde wyglada. No chyba, ze strasznie.... i przez dobre wychowanie nie chcesz o tym pisac. :roll: fakt za bardzo interesujace to nie jest ale czemu o tym nie napisac, skoro ktos poprosil.
...widzę, że natręt z Ciebie jest... a więc jest to bardzo ładna, miła dziewczyna... nie jest przeciętniakiem z ulicy, który się miesza z tłumem i choćby była ubrana w stary dres i gumofilce to i tak będzie przykłuwać uwagę swoją urodą bo ma w sobie to "coś"
...jest zgrabna i ma rewelacyjnie wyrzeźbione nogi... nie rozbierała się przy mnie, więc nie widziałam jej piersi w pełnej okazałości, tylko przez bluzkę i zapewniam Cię, że ładnie się prezentują...
...i to by było na tyle, bo właśnie dobre wychowanie nie pozwala mi zdawać relacji na forum z spotkań towarzyskich z moimi znajomymi... o tym mogę rozmawiać tylko z osobami, które znam np. z Marą na privie...
...Ty moją znajomą nie jesteś, więc koniec tematu... coś jeszcze?
Już po operacji nosa - 7 lipca 2005 oraz chirurgicznej korekcji ust - 12 października 2005
Dr PIOTR SKUPINhttp://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... doping.gif

Nicole
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Nicole » 23 wrz 2006, 11:30

tyle Val, jak najbardziej tyle - nic wiecej jesli chodzi o dode mnie nie interesuje :lol: tylko co z tymi nogami - jedni pisza ze sa krzywe i fatalne a drudzy, ze cudowne. Ale to pewnie zalezy od obozu, do ktorego sie nalezy :lol:

Awatar użytkownika
Valentina
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: Valentina » 23 wrz 2006, 11:40

Nicole pisze: Ale to pewnie zalezy od obozu, do ktorego sie nalezy :lol:
...no pewnie... a jeden obóz to taki... schowane za ekranem komputera potrafią tylko wszystko krytykować, nie patrząc na siebie... :twisted:
Już po operacji nosa - 7 lipca 2005 oraz chirurgicznej korekcji ust - 12 października 2005

Awatar użytkownika
pola28
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: pola28 » 23 wrz 2006, 11:42

jesli nie widzialabym dody na zywo i tymbardziej w spodenkach nie wypowiadalbym sie,a nawet twierdzila ze ma zgrabne-tak to wyglada w gazetkach.ktoras pisala ze ma chyba wyrzezbione nogi,czy umiesnione?nie twoierdze ze ma tluste tylko kraczate a mam na mysli patyki ktore prawie w zadnym miejscu sie nie zlaczaja,jak wiesz co mam na mysli.moze w dlugich spodniach wyglada ok ale moj maz jak i ludzie ja mijajacy kiwali glowami i nie omieszkali pod nosem powiedziec ze Tragedia.ok ja juz sie wypowoiedzialm i koncze bo juz sie powtarzam.to jest moje zdanie a kazdy przez "kraczatosc" :wink: rozumie moze cos innego

Awatar użytkownika
Marzenek
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty
Kontakt:

Post autor: Marzenek » 23 wrz 2006, 11:47

wiecie dziewczyny - ja nie przepadam za doda i nie sledze jej kariery, ale jedno jest pewne - ma rewelacyjna figure, super twarz i jest pewna siebie... i jakos nie mam potrzeby doszukiwania sie w niej wad - nikt przeciez nie jest idealny... 8)
03,08- powiekszenie piersi, dr Kasprzyk

Awatar użytkownika
Valentina
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: Valentina » 23 wrz 2006, 11:55

pola28 pisze:nie twoierdze ze ma tluste tylko kraczate a mam na mysli patyki ktore prawie w zadnym miejscu sie nie zlaczaja,jak wiesz co mam na mysli.moze w dlugich spodniach wyglada
...nie wiem, jak się prezentuje w długich spodniach, bo miała mini spódniczkę... 8) ...nogi rewelacja... żadne patyki... ładnie ukształtowane zgrabne nogi... to również zasługa sportu, który uprawiała za małolata...

Zablokowany

Wróć do „Celebrities”