jedno można powiedzieć - wiosowa dziewczynaSamanthii pisze:Pola a co powiesz o jej makijazu na co dzien... ??? :lover:
Moderator: Zespół I
...widzę, że natręt z Ciebie jest... a więc jest to bardzo ładna, miła dziewczyna... nie jest przeciętniakiem z ulicy, który się miesza z tłumem i choćby była ubrana w stary dres i gumofilce to i tak będzie przykłuwać uwagę swoją urodą bo ma w sobie to "coś"Nicole pisze:Val dobre wychowanie nie ma nic do tego, sadze ze wiekszosc z nas po obejrzeniu dody na zywo nie mialaby problemow z opisaniem, jak ta dziewczyna tak naprawde wyglada. No chyba, ze strasznie.... i przez dobre wychowanie nie chcesz o tym pisac.fakt za bardzo interesujace to nie jest ale czemu o tym nie napisac, skoro ktos poprosil.
...no pewnie... a jeden obóz to taki... schowane za ekranem komputera potrafią tylko wszystko krytykować, nie patrząc na siebie... :twisted:Nicole pisze: Ale to pewnie zalezy od obozu, do ktorego sie nalezy :lol:
...nie wiem, jak się prezentuje w długich spodniach, bo miała mini spódniczkę... 8) ...nogi rewelacja... żadne patyki... ładnie ukształtowane zgrabne nogi... to również zasługa sportu, który uprawiała za małolata...pola28 pisze:nie twoierdze ze ma tluste tylko kraczate a mam na mysli patyki ktore prawie w zadnym miejscu sie nie zlaczaja,jak wiesz co mam na mysli.moze w dlugich spodniach wyglada