Faceci - ufać im? czyli czy nas zdradzają i dlaczego?

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
groszek
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: groszek » 20 wrz 2006, 14:50

:lol: :lol: :lol: dobre maxi, nie myślałam dotąd że moge mieć coś wspólnego ze stalinem :D
czy to mi³oœÌ w twoich oczach?... czy masz tylko przekrwione bia³ka?

Awatar użytkownika
pola28
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: pola28 » 20 wrz 2006, 17:36

swieta prawda dziewczyny:)

Awatar użytkownika
-asia
Senior Moderator Beauty
Senior Moderator Beauty

Post autor: -asia » 20 wrz 2006, 18:11

eeeee..... przecież to są duzi chłopcy a nie dzieci ani zwierzątka..... chyba zdają sobie sprawę z tego co robią :roll:
nikt nikogo przecież na siłę nie utrzyma - jeśli facet zamierza sobie gdzieś na boku szukać atrakcji, to albo jest to samolubne albo niedojrzałe z jego strony. Zakładajac oczywiście, że stały związek w ktorym jest, jest szczęśliwy. A jeśli nie jest..... to po co w nim trwać?
To byłoby dla mnie upokarzające i czułabym się z tym bardzo żle, gdybym miała śledzić, podsłuchiwać itp. :wink:

Awatar użytkownika
jokaina
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty
Kontakt:

Post autor: jokaina » 20 wrz 2006, 18:20

Uważam osobiście że faceci to skurwiele i absolutnie im nie ufam....choć mam faceta i robie myslę wszystko co chce, to i tak szuka sobie rozmówczyni na gg...są obłudni choć nie wiem jak pięknie układają słówka nigdy do końca nie uwierze w ich wiarygodność...!!!!
szkoda że wczesniej nie miałam cycków, bo chętnie bym wtedy nimi pomiatała...teraz mam faceta którego kocham, ale nie mam 100 % pewności czy on na tyle mnie ...oni mają poprostu inną naturę...lubią czuć się adorowani ....a GG zaczynam nienawidzić....mam dziś okres może przez to musiałam wyrzyć się pisząc to....ale kiedy nie miałam jeszcze biustu byłam feministką...albo bynajmniej to sobie wmawiałam.....

elajustyna
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: elajustyna » 20 wrz 2006, 19:32

Jak poznalam faceta,z ktorym obecnie jestem to sprawdzialam go za nim sie zaangazowalam.Moj mezczyzna dawno temu zalozyl sobie konto na sympatii.pl...jakis czas temu za nim sie poznalismy.Kiedys skorzystalam z jego laptopa i zobaczylam,ze ma tam wlasnie link do tej stronki i weszlam na ta stronke.w miejscu gdzie wpisuje sie login zobaczylam jaki ma nick...wiecie co znalam go 3 tyg i tak sie zastanawialam co i z kim on tam pisze?
zalozylam konto na sympatii ale nie wstawilam mojej fotki tylko zdiecie przelicznej dziewczyny ( sciagnelam z estonskiej strony,w ktorej rosjanki i estonki szukaly mezczyzn mieszkajacych za granica...no ale nie wazne).dziewczyna byla bardzo atrakcyjana.byly tam jej 3 zdiecia wiec wszystko bylo bez podejrzen.no i przez ta sympatie pisalam do niego rozne teksty i wiadomosci...i wiecie co jej odpisal,ze jest juz zajety ..po jakims czasie kompletnie zlikwidowal to konto.(bo ja bedac z nim i korzystajac z jego pc,zapytalam "a co masz konto na sympati bo widze link w zakladkach?" :wink: ...jestesmy ze soba juz 9 miesiecy i jestem happy...
moze to co zrobilam wydaje sie glupie ,ale przynajmniej wiem,ze jest mu ze mna dobrze i nie szuka urozmaicenia :wink:
Niedojrzala milosc mowi:" Kocham cie,poniewaz cie potrzebuje". Dojrzala milosc mowi: " potrzebuje cie poniewaz cie kocham"

Awatar użytkownika
Vaneskaa
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Vaneskaa » 20 wrz 2006, 19:50

Elajustyna to co zrobiłaś jest świetnehttp://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... kaa/17.gif,ja robiłam podobne rzeczy :) .............. kontrola MUSI byc :) hiiih

Awatar użytkownika
gracja
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: gracja » 21 wrz 2006, 00:48

Nie kontroluję i nie sprawdzam mojego miśka, bo uważam, że swoim postępowaniem od wielu lat(nawet zanim się znaliśmy) udowodnił, że jest wart mojego zaufania. Od 17 roku życia był Dj - laski rzucały mu się na szyję, siadały na kolanach i pół nocy wisiały na drzwiach od Dj-ki. Wtedy nawet się nie znaliśmy. Nie skorzystał. Nie rajcują go przygody miłosne na jedną czy więcej nocy. Nigdy nie był typem zdobywcy, ani typem, który potwierdza swoją wartość wyrywaniem lasek. Nie patrzy na kobiety, wyszczególniając nogi, piersi czy tyłek. Podobają mu się sympatyczne, uśmiechnięte, optymistycznie nastawione do świata dziewczyny. Przede mną był z jedną dziewczyną, ale nie czuł tego czegoś, więc rozstali się po 3 miesiącach(bez sexu).Kiedy zaczęliśmy się spotykać dał mi tyle czasu, ile potrzebowałam. Dlatego nie rozumiem tego ładowania wszystkich facetów do jednego wora i traktowania ich jak niemyślące zwierzaki, które nie są w stanie kontrolować swoich popędów.
...czemu ze wszystkich pragnieñ na ¶wiecie to Ty mnie wybra³e¶.....

Nicole
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Nicole » 21 wrz 2006, 00:52

gracja no i oby tak zostalo. (...) :P

Awatar użytkownika
groszek
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: groszek » 21 wrz 2006, 07:05

gracje, mój ex był dokładnie taki jak twój ... przez 2 lata przed ślubem i 5 lat po ślubie, wpatrzony był we mnie jak w obrazek, nigdy nie liczyły się inne laski, nie spojrzał nawet na inną laske , nie odstępował mnie na krok, byliśmy zakochani i nie rozłączni... aż do chwili gdy niechcący i przez przypadek wpadł w oko 18-letniej gówniarze, która chciała sie zabawić w wakacje i stało się- koniec wszystkiego :?
czy to mi³oœÌ w twoich oczach?... czy masz tylko przekrwione bia³ka?

Awatar użytkownika
Vaneskaa
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Vaneskaa » 21 wrz 2006, 08:46

No Groszek sa na swiecie zdziry,ktore biora sie za zonatych facetow. DO PIECA Z NIMI!!!

ODPOWIEDZ

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”