czuje sie niekochana

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Vaneskaa
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Vaneskaa » 14 wrz 2006, 20:49

Sam szkoda ze nie mieszkasz blisko mnie,na bank bysmy cos obalily:)))

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 14 wrz 2006, 21:02

Vaneskaa pisze:na bank bysmy cos obalily:)))
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

Awatar użytkownika
kabar
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: kabar » 14 wrz 2006, 21:03

Ghostdog ten Twoj ex i Vaneski to jakies buraki! i bardzo dobrze ze z nimi nie jestescie!po co zatruwac sobie zycie zacofanymi dupkami!

Bardzo dobrzez ze przeczytal,a niech nie mysli ze on taki zajebisty!!!krew mnie zaraz zalewa jak czytam o tych baranach!

brawo dziewczynki :) :)

Awatar użytkownika
Kamila Magiczna
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: Kamila Magiczna » 14 wrz 2006, 21:18

:gg: ale są faceci uczciwi,uczuciowi,troskliwi,kochający itp. tylko trzeba dobrze poszukać :wink: co prawda z pewnością jest ich mniej niż tego drugiego gatunku :evil: przykładem wspaniałego mężczyzny jest np. mój mąż, znamy się już 14 lat i czuję się przy nim zawsze bardzo bezpiecznie i nigdy mnie nie zawiódł,także głowy do góry dziewczynki i mocne polowanko :wink:

Awatar użytkownika
Vaneskaa
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Vaneskaa » 14 wrz 2006, 22:16

Ja mam nadzieje ze niedlugo takiego kochanego i uczuciowego poznam......ale najpierw musi mi zejsc ta opuchlizna po operacji.Na obecna chwile to na widok takiej świni każdy facet by zwiał:))))))

elajustyna
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: elajustyna » 14 wrz 2006, 23:12

Vaneskaa pisze:Ja mam nadzieje ze niedlugo takiego kochanego i uczuciowego poznam......ale najpierw musi mi zejsc ta opuchlizna po operacji.Na obecna chwile to na widok takiej świni każdy facet by zwiał:))))))
jestem pewna,ze nie jest tak zle :wink:

ja po operacji czulam sie strasznie nie atrakcyjnie,mimo tego ze mialam biuscik ale bylam przez dlugi czas bardzo spuchnieta i przytylam....naszczescie rownie szybko schudlam...dwa tyg diety i ghostdog dzisiaj powiedziala, ze widac ze schudlam applau
Niedojrzala milosc mowi:" Kocham cie,poniewaz cie potrzebuje". Dojrzala milosc mowi: " potrzebuje cie poniewaz cie kocham"

Awatar użytkownika
ghostdog
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: ghostdog » 15 wrz 2006, 03:27

He he widac widac Elcia....
Vaneskaa Ty masz nosek a ja implanciki...i...hi hi hi ciekawa jestem czy facet cos moze wyczuc...chodzi mi o to ze piersi sa jedrne a jedna nawet ciut bardziej...bo to tylko 3,5 mca po...he he he jak strzeli kiedys tekst ze mam "jedrne" piersi to nie recze za siebie he he he :lol: :lol:

Poki co moj nowy Man mnie uwielbia i ja tez jestem na dobrej drodze i najfajniejsze jest to ze im bardziej ktos uwaza Cie za osobe sexy i ciekawa tym bardziej Ty sie taka osoba stajesz....czujesz i jest super tak jak zawsze byc powinno.caluski
2006 Latkowe cycuchy
2008 Kasprzykowe powieki
botoxik here i come:)

Awatar użytkownika
Kamila Magiczna
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: Kamila Magiczna » 15 wrz 2006, 07:25

Vaneskaa, opuchlizna szybko zejdzie,trzeba więcej pewności siebie,głowa do góry i na ciebie kochana przyjdzie czas szczęścia.
Ghostdog,coś czuję że dużo ci nie brakuje do zakochania się :wink: życzę ci z całego serduszka żeby ten facet był ciebie wart, a jeśli chodzi o implanciki, to ja bym nic się nie przyznawała na twoim miejscu do takiej operacji,poprostu jestem kobietą która ma czym pooddychać :lol: a co mało takich kobiet po ziemi chodzi :wink:

Awatar użytkownika
margo706
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: margo706 » 15 wrz 2006, 10:58

Ghostdog,od poczatku czytam twoje posty i dla mnie to bylo jak film,nawet se czasem poplakalam ze tak Ci ten skur...zrobil,myslalam,ze jestes w sytuacji beznadziejnej i poprostu wybaczysz mu to wszystko,ale widze ,ze jestes jednak silna kobieta.Ciesze sie,ze spotkalas fajnego faceta i nawet jak sie okaze ze to nie TEN to sama widzisz jak nie musisz daleko szukac ,bo fajny facet moze mieszkac tuz za rogiem.Teraz wybierz faceta ktory bedzie Cie traktowal jak ksiezniczke,bo na to zaslugujesz.Zycze Ci zebys juz nigdy nie musiala plakac przez faceta,a Pan X jak juz sie pobawi ze swoja przyjaciolka w Polsce to jeszcze za Toba zateskni,ale ty mu pokaz srodkowy palec :)

Awatar użytkownika
olivka23
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: olivka23 » 15 wrz 2006, 12:26

Podpisuje sie pod wsystkim co napisala margo706 tak bardzo cie podziwiam ghost ze nawet nie zdajesz sobie sprawy i dzieki postom twoim, Vaneski i wszystkich dziewczyn nabieram siłe :) mi tez nie jest lekko w zwiazku, wiele wycierpialam ;( ale nie pozwole juz nigdy wiecej zeby ktokolwiek mi ublizal, ponizal, sprawial zebym czula sie nikim :( bo co to za milosc jesli w jedenj chwili ktos mowi ci ze cie kocha a w drugiej kaze ci wyp.........ac :( NEVER AGAIN!!! ja dalam z siebie wszystko w tym zwiazku, i nigdy, przenigdy go nie skrzywdzilam niczym, nie moglabym.....Tak sobie siedzialam i myslalam....bardzo mi zalezy, bardzo, Kocham naprawde mocno, ale nie moge pozwolic na to zeby ktos mnie krzywdzil, tym bardziej ktos komu zaufalam, ktos kogo kocham, powiedzialam to glosno i wyraznie.....juz od jakiegos czasu jest duuuuuzo lepiej, powtarzam tez sobie ze cokolwiek sie stanie, ja dam sobie rade, dam i juz!!!!! kiedys dawalam to dalabym i teraz!! na wszystko co mam zapracowalam sama, studiuje to co lubie , znalazlam sobie dobra prace,w ktorej sie realizuje i dopiero niedawno uswiadomilam sobie ze to wazne... :)

Zablokowany

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”