Podpisuje sie pod wsystkim co napisala
margo706 tak bardzo cie podziwiam ghost ze nawet nie zdajesz sobie sprawy i dzieki postom twoim, Vaneski i wszystkich dziewczyn nabieram siłe :) mi tez nie jest lekko w zwiazku, wiele wycierpialam ;( ale nie pozwole juz nigdy wiecej zeby ktokolwiek mi ublizal, ponizal, sprawial zebym czula sie nikim

bo co to za milosc jesli w jedenj chwili ktos mowi ci ze cie kocha a w drugiej kaze ci wyp.........ac

NEVER AGAIN!!! ja dalam z siebie wszystko w tym zwiazku, i nigdy, przenigdy go nie skrzywdzilam niczym, nie moglabym.....Tak sobie siedzialam i myslalam....bardzo mi zalezy, bardzo, Kocham naprawde mocno, ale nie moge pozwolic na to zeby ktos mnie krzywdzil, tym bardziej ktos komu zaufalam, ktos kogo kocham, powiedzialam to glosno i wyraznie.....juz od jakiegos czasu jest duuuuuzo lepiej, powtarzam tez sobie ze cokolwiek sie stanie, ja dam sobie rade, dam i juz!!!!! kiedys dawalam to dalabym i teraz!! na wszystko co mam zapracowalam sama, studiuje to co lubie , znalazlam sobie dobra prace,w ktorej sie realizuje i dopiero niedawno uswiadomilam sobie ze to wazne... :)