Miejsca które warto zobaczyć cz.I

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
groszek
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: groszek » 05 wrz 2006, 13:18

GAGA bardzo trafna uwaga, ale pytam bo nie wszędzie dysponują sprzetem np. w chorwacji musiałam mieć własny :wink:
czy to mi³oœÌ w twoich oczach?... czy masz tylko przekrwione bia³ka?

sobota
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: sobota » 05 wrz 2006, 13:38

Kamilka nie wiem czy ktos o to pytal ..ale jak mozesz to napisz ile taka przyjemnosc kosztuje...:)

Awatar użytkownika
GAGA
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GAGA » 05 wrz 2006, 13:45

Groszku ale Mauritius to exclusive
M³odym ludziom wydaje siê, ¿e pieni±dze s± najwa¿niejsz± rzecz± w ¿yciu. Gdy siê zestarzej±, s± ju¿ tego pewni./ Oscar Wilde
Snobizm jest jak wisienka na torcie - tylko dla wybranych. To rodzaj wtajemniczenia. Wyzwanie rzucone tyranii mas....

Awatar użytkownika
Kamilka
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: Kamilka » 05 wrz 2006, 16:05

Groszku na Mauritiusie jest wiele sposobów na poznanie świata podwodnego jak i miejsc, z których jest to organizowane.
Wypływasz z bazy w głąb oceanu, dopływasz do niedużej platformy, gdzie są przygotowane kombinezony i cały sprzęt do nurkowania i fru pod wodę.
Inną formą, z której też korzystaliśmy był spacer pod wodą na głębokości 4 metrów w wytypowanych miejscach oceanu, gdzie były przepiękne rafy a o rybach to już nie wspomnę. Poza kombinezonem zakładaliśmy specjalne oszklone hełmy, w których mogliśmy swobodnie oddychać i się poruszać. Wyglądaliśmy troszkę jak astronauci :-). Dodatkowo założone mieliśmy pasy z kamieniami, których zadaniem było nas dociążyć, by spokojnie stąpać po dnie. Asystent, który spacerował z nami miał torbę pełną smakołyków dla ryb, którymi karmiliśmy stada ryb. Momentami to było aż czarno od nich i przyznam się, że czasem się bałam, że coś mi zje ręce. Karmiliśmy je gołymi rękami i cały czas czuło się delikatne kąsanie, ale co ciekawe bez śladów na ciele.
Inną metodą skąd można było poznać całe prawdziwe życie oceanu były podróże w łodzi podwodnej na głębokości około 35 metrów. Tu można było zobaczyć już chyba wszystko.
Całość z wycieczkami lądowymi, wodnymi i powietrznymi kosztowała nas 9600 euro / 3 osoby. Dodam, że koszt mojej córy był porównywalny z naszym, gdyż jedynie dzieci do lat 2 latają i przebywają za darmo.
14.III.06 - dr Kasprzyk anatomki 370cc.
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... /event.png
11.I.07 - dr Kasprzyk- drobna lipo

Awatar użytkownika
groszek
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: groszek » 05 wrz 2006, 16:17

Kamilka dziękuję za wyczerpujące info, strasznie ci zazdroszczę ale cena też jak widzę jest powalająca- bo u mnie jest aż czterech płetwonurków :D
czy to mi³oœÌ w twoich oczach?... czy masz tylko przekrwione bia³ka?

Awatar użytkownika
Kamilka
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: Kamilka » 05 wrz 2006, 16:49

Groszku to gratuluję (ilości płetwonurków oczywiście), bo my jesteśmy na etapie produkcji czwartego :-)
Cena w dużej mierze uzależniona jest od hotelu, który wybierzesz i sezonu. Do tego jeśli skorzystasz z oferty last minute może spaść o połowę. My decydujemy się z dnia na dzień na wyloty i dlatego często nie mamy możliwości wyboru. Chcieliśmy poraz drugi polecieć na Sri Lankę i Malediwy a tu w danym dniu nie było oferty, więc wybraliśmy z tego co było w naszych zainteresowaniach :-) W innym miesiącu może się nam uda :-)
14.III.06 - dr Kasprzyk anatomki 370cc.
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... /event.png
11.I.07 - dr Kasprzyk- drobna lipo

elajustyna
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: elajustyna » 06 wrz 2006, 11:15

Kamilko,zdiecia rewelacja.mozna pozazdroscic atrakcji 8) slicznie wyszlas na Katamaranie,przy sterze 8)
Niedojrzala milosc mowi:" Kocham cie,poniewaz cie potrzebuje". Dojrzala milosc mowi: " potrzebuje cie poniewaz cie kocham"

Awatar użytkownika
mara
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: mara » 12 wrz 2006, 19:56

jutro jade w bieszczady, wylaczam telefon, nie maluje sie, leniuchuje i wypoczywam do poniedzialku. juz sie nie moge doczekac.

byl ktos na study tour na dominikanie? mam mozliwosc jechac jako osoba towarzyszaca na wycieczke- 9 dni, jeden nocleg w madrycie, codziennie inny hotel, zwiedzanie hoteli do popoludnia, wycieczka luksusowym jachtem i jeden dzien zupelnego lenistwa. wszystko to za smieszne pieniadze (ponizej 2500zl) a ja sie jakos zastanawiam... jechac?
Próżność to mój ulubiony grzech...

Awatar użytkownika
viki
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: viki » 13 wrz 2006, 08:51

jedź!
Kocham mój nowy biust. Szkoda, że nie poszłam na zabieg wcześniej....

Awatar użytkownika
ewelina
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: ewelina » 13 wrz 2006, 20:10

Kamilko piekne fotki! wstawiaj wiecej bo to prawdziwa rozkosz na nie popatrzec, moze jakies w stroju :wink:
jezeli jestes tak zachwycona to rownie mocno zachwyci cie oahu na hawajach oraz maui, ( 8) moze wybiezemy sie razem) bo ja moglabym tam latac w nieskonczonosc. to prawdziwy raj na ziemi.

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”