czuje sie niekochana

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Michitka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Michitka » 21 sie 2006, 22:21

Niezłe fotki, na bank będziesz mu się po nocach śniła:)
Przeznaczenie oddaje kobietę pierwszemu. Przypadek - najlepszemu. Wybór - pierwszemu lepszemu...

elajustyna
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: elajustyna » 21 sie 2006, 22:42

a ja sie tak zastanawiam co on wogole mysli,planuje...przeciez tez nie moze ciagnac tego w nieskonczonosc...zeby tylko jakis niespodzianek nie bylo :roll:
Niedojrzala milosc mowi:" Kocham cie,poniewaz cie potrzebuje". Dojrzala milosc mowi: " potrzebuje cie poniewaz cie kocham"

Awatar użytkownika
ghostdog
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: ghostdog » 22 sie 2006, 01:23

Oj dzieki Ela :wink: Wlasnie wrocilam z drinkowania i jestem zbyt happy i rozchichrana :D Fotki wstawione tak dla urozmaicenia tematu :wink: robione zwyklym aparatem i potem sfotografowalam je cyfrowka....jak wyszlam to on puscil mi tekst czy pracuje....a ja na to ze "imprezuje" a on ze zamiast imprezowac powinnam znalezc sobie man'a ....dXXXk :wink:

Dzieki za komplemenciki i mam nadzieje ze bedzie mial koszmary :twisted: :evil: Ha ha ha....jestem juz miesiac po tym jak mi powiedzial ze nie mozemy byc razem i musze powiedziec ze wszystkie moje Kochane mialyscie racje i czuje sie lepiej, uplyw czasu bardzo pomaga....buziak :wink:
2006 Latkowe cycuchy
2008 Kasprzykowe powieki
botoxik here i come:)

Awatar użytkownika
angelika
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: angelika » 22 sie 2006, 09:03

niunia!!! jak ci powie jeszcze az o manie to mu wypal co mu tak zalezy..i czy on tez sie chce z nim umawiac?? ze tak wyczekuje...albo powiedz ze skad ta pewnosc ze wlasnie z menem nie imprezujesz!! to najlepszy przygaszacz!!! :D
tak trzymaj malenka...slicznie na tyh zdjeciach wygladasz..a niech go skreca!!!!!
powiekszenie biustu u dr Kasprzyka 16.12.05, 255 model 410 LX inamed

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... /event.png

Awatar użytkownika
kabar
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: kabar » 22 sie 2006, 14:18

Ghostdog ale Ty masz sliczne,duze niebieskie oczy!!!przepiekne sa!i te na klacie oczywiscie tez!! :)

odcinaj mu sie za kazdym razem!!co za dXXXk!!

Awatar użytkownika
ghostdog
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: ghostdog » 22 sie 2006, 16:13

Hej Kobietki :wink: Od dzisiaj On ma ksywke "Podly Padalec" :lol: Durnia spotkalam pod sklepem i mnie do niego ciagnal jak jakas kumpelke...fuj...jestem caly czas wkur.... i az musialam wyjsc z domu bo caly czas slyszalam jak stuka na Gadu Gadu....i nie moglam parszywca zniesc.Wczoraj przed snem straszyl mnie duchami....ja jestem wrazliwa na tym punkcie :evil: :oops: :roll: i nie wiem ale moze myslal ze skocze i sie do niego przytule ze strachu...co za pokrecona psychika...potem leze a on mnie pac, pac po glowie glaska ze nie ma duchow i zebym smacznie spala....on ma w opisie GG"11 days to go" wiec za tyle czasu na miesiac sie go pozbede....uff bedzie mi pewnie lzej....
2006 Latkowe cycuchy
2008 Kasprzykowe powieki

Awatar użytkownika
Annetta
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: Annetta » 22 sie 2006, 16:29

Ghostdog..zdjecia super!!!!!!
Niech skreca padalca zazdrosc , napewno mu "trzecia noga stanela"" jak je zobaczyl :lol:
Kochana wiecej takich prowokacji...a co niech wie co stracil gnojek jeden.
A ty baw sie, imprezuj i podrywaj facetow :P
Zobaczysz wszystko bedzie ok, a za jakis czas to nie bedziesz mogla uwierzyc ze z kims takim bylas zwiazana :wink:

trzymaj sie :P

Awatar użytkownika
Magia
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Magia » 22 sie 2006, 17:38

Mam ochotę wypłacić dzisiaj mojemu facetowi w michę :evil: faceci to podgatunek i gbury do kwadratu. Są jak słonie w składzie porcelany, nigdy nie myślą. np. że mogą zrobić komuś przykrość, nigdy nie domyślą sie niczego, jeżeli nie powiesz im prosto w twarz to idioci na to nie wpadną. Są cholernymi egostami, tak stworzyła ich natura. Dupki!
Mam oszołoma w domu, czasami mam ochotę go zabić

Ghostdog wyglądasz rewelacyjnie :!: Napewno zmiękła mu rura jak obejżał twoje foty. Parszywy padalec to bardzo dobre określenie :lol:

Awatar użytkownika
angelika
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: angelika » 22 sie 2006, 20:08

hihi jak ja uwielbiam ten topic :) mozna sobie pouzywać :)
powiekszenie biustu u dr Kasprzyka 16.12.05, 255 model 410 LX inamed

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... /event.png

Awatar użytkownika
ghostdog
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: ghostdog » 23 sie 2006, 02:07

Oj dokladnie...mozna temu podgatunkowi nawymyslac Angeliko :wink:
Magio....faceci nie rozumieja czegos takiego jak rozwiazanie problemu....im sie to w glowie nie miesci ze mozna nad problemem popracowac ....oni tego po prostu nie umieja...jest problem to oni sie odwracaja i tyle..palanty.
Och mam na prawde nadzieje ze trafi mi sie przekochany mezczyzna i ze bede szczesliwa i jakos sie to pouklada...tu za granica troche ciezej o dobrego Polaka...hmmmm a ja Szkota nie chce i juz bo to nie to samo.
Ja mam duzo wiecej takich udanych foteczek :D Mama kochana bardzo sie starala :wink: wiec on duzo ich przegladnal...ale Podly Padalec i tak zakochany przeciez w nowej lasce wiec kij mu w oko :evil: :twisted:
Och Anetto, juz nie moge sie doczekac kiedy przestane czuc-tak calkowicie...nawet tej zlosci...i byc taka obojetna...
2006 Latkowe cycuchy
2008 Kasprzykowe powieki

Zablokowany

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”