i ja zostałam sama:(

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
ruta25
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: ruta25 » 05 sie 2006, 22:26

Przemo jezeli po 3 latach facet tak postepuje to albo ta kobieta jest ideałem, albo niezle daje popalic, że on tak szaleje...i jak mam coś radzić to naprawdę dystans jest wskazany........ a odkochać sie na zawołanie :roll: :roll: :roll:

Awatar użytkownika
Przemek
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: Przemek » 05 sie 2006, 22:32

to jest tak ze to sie czuje.. nie potrafie tego opisac to jest taka silna wiez....ona jest juz jak rodzina dla mnie , nie potrafie tego uczucia opisac to jest takie silne i to trwa trwa i trwa czasami sa dni ze sie lekko zdystansuje... ale to tez na zasadzie ze mniej po prostu mysle bo mam cos waznego na glowie.. itp

Dzisiaj wrocilismy z nad morza bylismy w Gdyni na 5 dni wrocilismy.. i ja juz tesknie.... czuje sie taki sam... ona mi to odwzajemnia mimo problemow drobnych w domu..

ja te swojue poroblemy tlumie w sobie.. czasami zamykam sie i siedze sam.. myslami jetem gdzies daleko.. ja ja po prostu Bardzo Kocham ze az sie mecze....taka prawda :(

/ruta co rozumiesz pod pojeciem daje popalic?

Awatar użytkownika
ruta25
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: ruta25 » 05 sie 2006, 23:03

no wiesz nieraz działa taki mechanizm...ze im kobieta jest bardziej niedostepna, wymagajaca, zołzowata....to facet bardziej nadskakuje, szaleje, mysli, stara sie....ale u Ciebie to nie to....ale czy tylko ty męczysz sie takim silnym uczuciem, czy ona też ma jakieś zastrzeżenia ??? :roll: :roll: ty ją poprostu kochasz do bólu....jest jedyna, najkochansza...jest twoim marzeniem....wiesz zycie jest naprawdę nieprzewidywalne. Ja jestem w trakcie rozpadu/rozwodu...i wierz mi to nie jest miłe...resztki uczucia znikają w zastraszajacym tempie...nikomu tego nie życzę, zwłaszcza tym którzy kochają tak mocno jak Ty Przemo :cry: :cry:

Awatar użytkownika
ghostdog
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: ghostdog » 05 sie 2006, 23:22

Albo tak mocno jak ja Rutka :wink: kochalam....bo staram sie uleczyc.
Przemo...ryzyk fizyk...moge trzymac kciuki ze jestes rownie mocno kochany przez swoja wybranke :wink: :)
2006 Latkowe cycuchy
2008 Kasprzykowe powieki
botoxik here i come:)

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 06 sie 2006, 20:29

Jeeeessssu :shock: :shock: :shock: , Przemo- no cos Ty ??? :?

kiedys mialam takiego faceta- zakochanego do bolu... ...na kazde zawolanie byl- pisal sms-y , dzwonil- caly dzien chcial spedzac tylko ze mna... :?
na poczatku bylo ok-, bo sama mialam motyle ale pozniej myslalam ,ze nie wyrobie hammer

czulam sie tak przez niego "osaczona" ,ze w koncu zaczelam szukac innego towarzystwa... :oops: :?
I co z tego?! :shock: - nawet jak zabalowalam z jakims innym kolesiem ,to i tak ten "zakochany" byl obok i na skiniecie palca - TRAGEDIA ! :x

jakos sie uwolnilam od Romea (po ciezkich trudach)
- wiem, ze go totalnie zranilam (i moze niepotrzebnie) i jestem przekleta do tej pory :lol: -ale nie dalo rady inaczej- :? :?
I tak go nie rozumialam ,dlaczego tak bardzo napieral :roll: - przeciez wytrzymac ze mna jest trudniej niz z innymi dziewczynami- bo ja naprawde niedobra i trudna jestem buuu

Przemo-proponuje wiecej dystansu - zycie jest zbyt krotkie na depreche, rozmyslania i zamykania sie samemu w domu ,jak nie ma ukochanej... ...dziewczyna nie zajac ...! :)
Poza tym, czy ona sie kiedys tak starala jak Ty ?????????????????? :?

Dominicana- co nic nie piszesz - jak tam z Nowym ???!http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... traszy.gif

Awatar użytkownika
Dominicana
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty
Kontakt:

Post autor: Dominicana » 06 sie 2006, 22:53

Sam...bajerka 8)
jest naprawde super, coraz bardziej mi sie podoba, on jest we mnie wpatrzony jak w obrazek i mówi ze codziennie musi mnie podrywac zeby w życie nie wtargneła monotonia :lol:
czuje sie naprawde świetnie :D
odżylam maxymalnie :wink: jak tylko sie rozstajemy to nie moge sie doczekac nastepnego spotkania :wink:
29 lipiec 2005, nosek---> dr Skupin/ czyli ju¿ po i bardzo szczê¶liwa:)

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 06 sie 2006, 23:05

hehe :) :) :) - no to super :gg2:

OBY Mlody sie nie zmienil za szybko :wink: :lol:
[smilie=win your love.gif]

ahhh, zazdroszcze motylkow i tego poczatkowego czarowania - :twisted:

U mnie to juz powaga , wariacje od czasu do czasu tylko :( ... ...i zamiast chudnac to tyje...............http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... i/1323.gif

Awatar użytkownika
Dominicana
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty
Kontakt:

Post autor: Dominicana » 06 sie 2006, 23:16

podoba mi sie jego charakter, to ze jest taki opanowany ale zabawny zarazem. To ze nie lubi siedziec w domu i ciągle ma fajne pomysly na spędzanie czasu.
Ma fajna psaje- jachty :wink: co mi w 100% odpowiada :wink:
ohh mam nadzieje ze ja tez nie bede później tyć :?
29 lipiec 2005, nosek---> dr Skupin/ czyli ju¿ po i bardzo szczê¶liwa:)

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 06 sie 2006, 23:34

nie, nie -nie wszystkie tyja zaraz po slubie !!! :lol: :wink:

http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... i/1504.gif

:lol: :lol: :lol:

Awatar użytkownika
kabar
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: kabar » 08 sie 2006, 15:17

a u mnie sytuacja sie poprawila!! :D

weszlo pare zmian i narazie jest ok.dogadujemy sie super itd.
oby tylko te kryzysy nie wracaly tak czesto.. :x

Dominicana a jak tam u Ciebie Mlody? :)

pozdrawiam

ODPOWIEDZ

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”