czuje sie niekochana

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
joanna2828
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: joanna2828 » 28 lip 2006, 13:03

raczej nie za często wyrażam swoje opinie w takich tematach, ale jak to czytam co mnie coś trafia :evil: :evil: :evil:
czy faceci muszą byc takimi świniami ?????
są ogromnie zauroczeni, że wejdą miedzy nogi innej i są wnieboiwzięci :evil: mają w du...ie całą resztę bo są z natury zdobywcami i prowadzi ich przez życie mózg między nogami !!!!
przecież to się nie mieści w głowie !!! :evil: :evil: :evil:

Awatar użytkownika
Annetta
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: Annetta » 28 lip 2006, 14:35

Kochana Ghostdog, naprawde zlej gnojka, wiem ze latwo tak sie mowi ale Ty musisz o nim zapomniec, on Cie zdradzal i oklamywal...koniec z nim!!!
Niech spada!!!!!Nie masz z nim zadnej przyszlosci!
Uwierz mi czas leczy rany i napewno spotkasz na swojej drodze Tego jedynego, ktoru bedzie Cie kochal, szanowal , i tylko Ty bedziesz dla niego sie liczyc :P :P
Szkoda tylko ze macie razem ten dom-bo to utrudnia calkowite roztanie, kazdy z Was powiniem isc w inna strone i im szybciej to sie stanie tym lepiej dla Was.

Trzymaj sie,i trzymam za Ciebie kciuki :D :D

Awatar użytkownika
olivka23
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: olivka23 » 28 lip 2006, 15:52

ghostdog trzymaj sie kochana, ja również jestem z tobą, nie zanmy sie ale przeczytalam cala twoja historie i serce mi peka na milion kawalkow bo wiem jak bardzo cierpisz :( Niech ta wstretna swinia, ktora nie zaluguje na miano mezczyzny spada do tej swojej partyjnej kolezanki ktora zapewne przyjmuje wszystkich czlonkow i niech sie wypcha, jeszcze przyjdzie do ciebie, co ja pisze, przypelznie na kolanach jak zrozumie co zrobil, kogo stracil....wyrzadzil ci wielka krzywde...i kiedys za to zaplaci na pewno, tymczasem badz silna, to cie uczyni silniejsza zobaczysz, jak wszystko co nas nie zabija, chociaz kruche , to jednak my kobietki mamy w sobie duuuuuzo siły i latwo sie nie poddajemy :) sciskam cie mocno i wiedz ze jestem z toba!!!!!

ps: a zeby mu żona żaby rodzila :twisted:

_Pysia_
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: _Pysia_ » 28 lip 2006, 17:32

Dziewczyno nie masz co płakać, bo taki facet nie jest wart ani jednej twojej mysli, a co dopiero łzy.
...nie mów nic, nie chce wiedzieæ co naprawdê dzieje siê doko³a nas...

Awatar użytkownika
ghostdog
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: ghostdog » 28 lip 2006, 19:33

Dziekuje kochane....dzisiaj nie uronilam zadnej lezki..... :cry: dlatego ze biegalysmu z Elajustyna i pokazywalysmy widoczki Eve no i gadalysmy....Joanno , jakaz to prawda ktora piszesz :!: :!: Olivko , mam nadzieje ze sie przejedzie, anettko i martko ja nie moge sie doczekac kiedy sie wreszcie otrzasne.....
Ja go tak uwielbialam i on mial byc moja przyszloscia(blad!) i skurczysyn tak to strasznie podeptal.... jest to tak ciezkie by przestawic sie na inne tory myslenia i nie wodzic za nim psim wzrokiem..i zmienic wszystkie plany na przyszlosc, bo tak ciezko byc samemu....wracam do domu i po co...nie moge do niego zadzwonic i smsowac jest taka pustka.
Na razie wiadomo obrzydza mnie mysl o innym facecie i nie moge jesc i wiecie co....? Wygladam sexy(ironia losu) jak nigdy wczesniej i widzialam jak sie na mnie zapatrzyl..i zostawilam aparat z fotkami z nocki by sobie popatrzyl kogo utracil...potem jak wrocil po pracy w nocy gadalismy(pomaga mi zalatwic lepiej platna prace0 Ja lezalam do nie go plecami jak powiedzielismy sobie dobranoc i on nie mogl sie powstrzymac i 2 razy poglaskal mnie po glowie....ja nie zareagowalam i tabletka na sen wciagnela mnie w nicosc...
Dlaczego ja chce mu sie pokazywac jak ladnie wygladam.....dlaczego..... czy w podswiadomosci cos marze i mam nadzieje...bo rozum mowi mi ...stop, to koniec......wczoraj wyszlam z domu z kumpelami jak na haju...pewnie dlatego bo powiedzial ze pomimo to co sie stalo to wciaz zywi do mnie uczucia.....i nie wie co bedzie z nim i z tamta...a ja mu na to ze niech nie liczy ze mnie to utrzyma przy nadzieii, bo ja musze zrobic nowe plany na przyszlosc...oczywiscie powiedzial ze nie nie nie o to mu chodzi....och jest mi ciezko...ide teraz z piesiem na mini spacer a potem do dziewczynek na drinka do jakiegos klubu....acha i schudlam 4kg i mam bole zoladka :cry: :wink: Dziekuje :wink:
2006 Latkowe cycuchy
2008 Kasprzykowe powieki
botoxik here i come:)

Awatar użytkownika
ruta25
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: ruta25 » 28 lip 2006, 20:10

ghostdog...
wcześniej nic nie pisałam, ale śledzę Twoje losy...i jest mi strasznie smutno, ze coś takiego Ciebie spotkało..pamiętaj, musisz być teraz silna jak nigdy dotąd..żaden facet nie jest wart naszych łez...a ten, który jest nigdy nie pozwoliłby zeby kobieta płakała...W tej smutnej historii pocieszajace jest to że nie macie dzieci, nie jesteście małzeństwem...bo wierz mi wiemcoś o tym..i to dopiero jest rozpacz :cry: :cry: Trzymaj sie słonko, staraj sie robić plany na przyszłość..juz bez niego...zobaczysz czas goi rany..i kiedyś moze stwierdzisz, ze on nie był wart Twojej miłości..jak w tak perfidny sposób potrafił kłamac i kręcić...glowa do góry!!! otaczaj sie ludźmi teraz....życzliwymi Tobie, to bardzo pomaga :wink: :wink: :wink: buźka

Awatar użytkownika
Kamila Magiczna
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: Kamila Magiczna » 28 lip 2006, 20:31

Pamiętaj że czas leczy rany, taki s.......n nie jest wart miłości, noi tych wylanych z bólu łez. Bardzo ci współczuje ale życie przed Tobą a moim zdaniem taki związek już w żadnym stopniu nie ma szans, zobaczysz że z czasem nie będziesz żałować podjętej decyzji, wspólne mieszkanie to mała pestka , ciesz się że jeszcze nie mieliście dzieci, głowa do góry ,jeszcze szczęścia ci nie zabraknie

Awatar użytkownika
ghostdog
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: ghostdog » 28 lip 2006, 20:39

Wiem ze macie racje....i czekam az dojde do tego samego wniosku :wink: :cry: Dzwonilam w srode do przyjaciolki ipowiedziala mi wlasnie co ty Rutka i inne dziewczynki....iz lepiej ze stalo sie to teraz , gdy nie laczy nas dwojka dzieci,majatek,pies i ze nie mam 20 lat wiecej....jak plakalam o stracone marzenia.....to powiedziala ze powinnam czuc ze jestem szczesciara bo mam sznse na nowe ,lepsze marzenia.....Trzymam nosek do gory....
2006 Latkowe cycuchy
2008 Kasprzykowe powieki
botoxik here i come:)

Awatar użytkownika
agulek100
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: agulek100 » 28 lip 2006, 22:15

Nie znamy się, ale jak przeczytałam to, co Ci się przytrafiło, to zrobiło mi się bardzo bardzo przykro. Żadne słowa innych osób nie są w stanie Ci pomóc, przerabiałam podobną sytuację i wiem jaki to straszny, rozdzierający serduszko ból. Ktoś odebrał Ci marzenia, zadał ból i nie zasługuje na to, żeby po nim płakać. A tej zdzirze los zwróci z nawiązką, dobre uczynki wracają, ale złe jeszcze szybciej, uwierz mi:)Zajmij się sobą, mimo tego, ze nadal robisz to bardziej dla niego żeby mu pokazać, niż dla siebie. Z czasem te proporcje się odwrócą, a wtedy będzie dla niego już za późno. Rozwiniesz skrzydła, jak się z tym uporasz, a szczęście, które przychodzi po cierpieniu bardziesz się docenia, ma większą wartość i bardziej cieszy. Tego wszystkiego z całego serca Ci życzę. Trzymaj się dzielnie.Aga
7 marzec 2006 - new beautiful nosek :)- dr Piotr Skupin

Awatar użytkownika
olivka23
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: olivka23 » 29 lip 2006, 00:24

Wiecie ci......to forum jest pelne madrych fajnych kobietek......ciesze sie, że je znalazłam....ghostdog, 1000 buziaczków dla ciebie na dobranoc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zablokowany

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”