Nie zebym sie chwalila ile lat jestem starsza :lol: Chodzi mi o to,ze kazda epoka rzadzi sie swoimi prawami,zwyczajami,moda.Byc moze Wy dzisiejsze dwudziestolatki ogladajac swoje zdjecia w 2026 powiecie:jak moglam tak sie ubierac,jak moglam miec taka fryzure i makijaz?!Jesli chodzi o lata `80-te to musicie wiedziec,ze chociaz wiedzialysmy co w trawie piszczy to nie moglysmy wygladac tak jak aktorki z Dynastii,Powrotu do Edenu czy Miami Vice.W mrocznych latach `80-tych niczego nie bylo w sklepach,tak po prostu.Jak sie chcialo choc troche wyroznic z tlumu to tylko Rembertow mogl pomoc.I wracajac do "Britnejek" i "Christinek",w moich nastoletnich czasach MTV dopiero raczkowalo i nikt nie pokazalby w tv gowniary ubranej jak nastoletnia prostytutka. Do Savany i Mary-wrzucilam pania Skarbinska do wyszukiwarki i nawet hopsnelam do Empik-u ja obejzec w CKM-ie.Zupelnie nie podobna...Czy to na pewno ta sama osoba?W CKM-ie pisza,ze jest z Krakowa a w opisie Miss Lata z Radiem, ze z Miedzyrzeca Podlaskiego.A jesli to ta sama osobka to obleciala wszystkie konkursy urody jakie sie dalo.